2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858815 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Evet orta saha gelmedi yine ucuncuyuz arkadaşlar gomezi geri gönderelim maçlarada çıkmayalım. :) orta sahaya istediğimiz adam gelmeden rizeyi eskişehiri falan yenemeyiz ultra süper güçlüler çünkü :)

Bi takım taraftarı bu kadar mi ümitsiz sezona başlar Arkadaş. Gerçi hep aziz yüzünün ben bırakınca benden sonrası tufan zihniyeti ile saçtı paraları bizim taraftar da kendi takımını hemen çöp yapti.

Bu takım geçen sene atiba veli ile şampiyonluk yarısı verdi arkadaşlar siz ne kadar begenmeseniz de bu kadroyu, bu çocuklarla ben yine ümitliyim bilic yok çünkü.

Su an kim ne derse desin bu ligin en tecrubeli hocası bizde ve elinde genç ve gelecek vaadeden bi kadro var. Bakalım bi 6-7 hafta sonra herşey çıkar ortaya

Çevrimdışı Ersoy

Evet orta saha gelmedi yine ucuncuyuz arkadaşlar gomezi geri gönderelim maçlarada çıkmayalım. :) orta sahaya istediğimiz adam gelmeden rizeyi eskişehiri falan yenemeyiz ultra süper güçlüler çünkü :)

Bi takım taraftarı bu kadar mi ümitsiz sezona başlar Arkadaş. Gerçi hep aziz yüzünün ben bırakınca benden sonrası tufan zihniyeti ile saçtı paraları bizim taraftar da kendi takımını hemen çöp yapti.

Bu takım geçen sene atiba veli ile şampiyonluk yarısı verdi arkadaşlar siz ne kadar begenmeseniz de bu kadroyu, bu çocuklarla ben yine ümitliyim bilic yok çünkü.

Su an kim ne derse desin bu ligin en tecrubeli hocası bizde ve elinde genç ve gelecek vaadeden bi kadro var. Bakalım bi 6-7 hafta sonra herşey çıkar ortaya
Anadolu takımlarını yensen(ki hepsini yenmek mümkün değil)derbilerde kaybedince ibre değişiyor. Geçen sene necipin erciyes maçında maçı nasıl verdiğini hatırlayınca yine sinirleniyorum. Bilicle alakalı bir durum değil bu.Bilicin tek sorunu oyunuy okuyamamasiydi. Her maç aynı değişiklikler adam iyi oynuyor mu umrumda değildi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Yanlış yere yazdım.  :D
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 11:04:13 Samet Ç ]

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar ne Fellainisi ya :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

hoş buldum ersoy  :)

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 11:29:28 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilic efendi Atibayi istiyormuş
5.milyon € bonservis verebilirlermis
Kaynak : Hurriyet - Ismail Er
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Air İsmail uçuşa geçmiş yine.  :D

Air İsmail uçuşa geçmiş yine.  :D
:D
Valla 5 milyon verirlerse hemen satilsin
Rodenin yari parasi cikar :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Şeytan rıdvan yine seytanliklarina başlamış . Hayırlı olsun

Çevrimdışı Bertug

Su yonetimden transfer konusunda tek dilegim oyuncu satarken yerine alacaginla anlasilmis olmasi. Bugun cenk giderse yarin bir kalecinin aciklanmasi lazim. Buyuk takim olacaksak benim gozumde bir kriterdir bu

Şeytan rıdvan yine seytanliklarina başlamış . Hayırlı olsun
Gecen gun Bu Fener ligde 80 Gol atar demistim
Bu Fener gercekten 80 Gol atar !!! Dedi dun yine :akuma:

EssiLor

• Ziyaretçi

Selamun aleykum arkadaşlar, aranıza katılalı biraz oldu ama yazmaya yeni başlıyorum :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aleyküm Selam
Beşiktaş Ailesine :hosgeldin

Çevrimdışı kralkartal

Tolgayi istiolardi yaz basinda sanki 8milyon falan konusuluodu keskee gercek olaymis.

Çevrimdışı kralkartal

Su yonetimden transfer konusunda tek dilegim oyuncu satarken yerine alacaginla anlasilmis olmasi. Bugun cenk giderse yarin bir kalecinin aciklanmasi lazim. Buyuk takim olacaksak benim gozumde bir kriterdir bu

Kaleci alinacaksada alinmayacaksada cenk gidebilir sahsen hatta gitsinde besiktasin 3.kalecisidir suan gozumde.

Çevrimdışı GÖRKEM

Rakipleri bu kadar kücümsememiz olaylari özetliyor. Ligin Kalitesinin farkinda degiliz. Artik Anadolu Takimlari bile Kök söktürüyor.

Futbolda Takim Oyunu ne kadar önemliyse Bireysellik de o kadar önemli. Zayif bir Orta Saha ile isini her Macta cok cok zorlastirirsin.

Ama tabi sonra basarisizligin sebebini baska yerlerde aramakta üzerimize yok. kolay oluyor tabi böylesi. 10 senedir ayni kafadayiz ama göründügü gibi degisen birsey yok. Kafamizdaki o zincirleri kirmaliyiz artik.

Çevrimdışı LuceGel

Ya  Ismail Air gibi adamlar bu kadar yalan habere rağmen nasıl bu işleri yapabilirler onu anlamam  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Aleyküm Selam
Beşiktaş Ailesine :hosgeldin
hosbuldum sağol :) böyle seviyeli Beşiktaşın hiç bir parçasına kötü söz soylenmeyen bir forumda sizlerle olmak çok güzel :)

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Kaleci alinacaksada alinmayacaksada cenk gidebilir sahsen hatta gitsinde besiktasin 3.kalecisidir suan gozumde.
geçen seneki gibi iki kaleci sakatlandığında kaleye sen geçersin

Çevrimiçi Necmi

hosbuldum sağol :) böyle seviyeli Beşiktaşın hiç bir parçasına kötü söz soylenmeyen bir forumda sizlerle olmak çok güzel :)

Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı kralkartal

Bir kulupte 1.ve 2.kaleci ayni anda 192 yilda 1 sakatlanir. Ve bu durumda da alt yapidan bir kaleci kaleye gecer idare eder. Dunyanin her yerinde bu is boyledir. Mantikli konusmak lazim ya 3 kalecide ayni anda sakatlanirsa nabicaz 4.kaleciyide alalim o zaman. Cenk gitmeli.

Çevrimdışı LuceGel

[/quote
96 doğumlu Veysel çok yetenekli 3-4 maçını izledim yan topları topluyor penaltı kurtarıyor 1.93 cm Sambade çok beğeniyormuş.Cenkin yolu açık olsun.Iyi kaleci gelsin isterim ama gelmezsede eksikliğini hissetmeyiz Cenkin.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 11:59:25 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı brkntcnr

Rode/Besic + fer + Dji+  boyko = UEFA Süper Kupa rakibimiz kim olur acaba ? :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Gökhan İnler 7 M € mu :)):

Bi söz var Öküz alırız o paraya..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kralkartal

Rode/Besic + fer + Dji+  boyko = UEFA Süper Kupa rakibimiz kim olur acaba ? :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 tane orta saha alabilcezmi diye kara kara dusunuyoruz biz senin hayaller imkansizz

Çevrimdışı Ozan E.

Konusuldu mu bilmiyorum ama Manisaspor'dan Melik Yegin'i transfer edip Bayrampasa'ya kiralamisiz. Bu genc oyuncu hakkinda bilgisi olan var mi?