Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hoşgeldin kardeşim
Alıntı yapılan: Necmi - 15 Ağustos 2015, 11:43:36geçen seneki gibi iki kaleci sakatlandığında kaleye sen geçersin[/quote96 doğumlu Veysel çok yetenekli 3-4 maçını izledim yan topları topluyor penaltı kurtarıyor 1.93 cm Sambade çok beğeniyormuş.Cenkin yolu açık olsun.Iyi kaleci gelsin isterim ama gelmezsede eksikliğini hissetmeyiz Cenkin.Cenk gonene verilen sans ve gposterilen sabir su kulubun tarihinde hicbir futbolcuya gosterilmemistir(mustafa pektemegi futbolcudan saymiyorum).. Yqni cenke verilen firsatlar gunaya veya veysele verilse inaniyorum 2.side cenkten daha iyi seviyeye ulasabilirler.
geçen seneki gibi iki kaleci sakatlandığında kaleye sen geçersin[/quote96 doğumlu Veysel çok yetenekli 3-4 maçını izledim yan topları topluyor penaltı kurtarıyor 1.93 cm Sambade çok beğeniyormuş.Cenkin yolu açık olsun.Iyi kaleci gelsin isterim ama gelmezsede eksikliğini hissetmeyiz Cenkin.
Inler Leicester'a 3 yillik imza atmis. Bonservis 7.6 Milyon €.
hoş buldum abi sagol , fırçanı yiyenler kervanina katılacak miyim bakalım GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Biliç atibayı istiyor haberleri var kouyate ile takas yapalım desin bizimkiler kabul eder belki
oha inler 7.6 ya leicestere gitmiş paraya bak 32 yaşında ve 1 yıl sözleşmesi kalmış adam bide bu
Şu ismi geçen oyunculara nasıl inanıyorsunuz; hayret doğrusu!
Nasil da inandigimiz oyuncular oldu, sonuclari husran.Bkz. Gokhan inler, ozan.Birak hayallerini gorduklerimizle mutlu olalim. Nasil olsa sonuc yine husran yine husran.