2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859877 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Volkan'ı da veriyorlar. Bütün takımı peşkeş çekti Fener'e hödük.

alsınlar volkan iş yapmaz gereksiz transferler yaptılar düşünsene 40 45 milyon euro paramız olsa düşünsene alacağımız adamları :)

Çevrimdışı aa1903

En güçsüzler 10 numara olamazlar. Eski tip 10 numaralardan bahsediyorsan en kondisyonu düşük ama stoperlerden sonra en güçlüler 10 numara olur.

Sergen ayı gibi güçlüydü mesela sırtı dönük top alamazdın.

Sosa da zaten 10 numara değil. Ofansif ortasaha. Elimizde 10 numara yok bizim şuan. 10 numara her an kaleyi düşünür eldekilerin hiçbiri öyle değil.

Hepsi 8.5 numara. Gol kısırlığımızın sebeplerinden biri de bu.

eski tip 10 numaralardan top alınamamasının sebebi adamların zeki olmasından ve vücutlarını iyi kullanmayı bilmelerinden kaynaklanıyordu. sergen ayı gibi güçlüydü deme ama valla değildi. :D

ben zaten yeni tip 10 numaralardan bahsediyorum. artık eski tip adamlar kalmadı. adına 8.5 de, 10.5 de işte ofansif orta saha.

Çevrimdışı Çağatay

Bonservisi bu diyorlar işte :D

heee tamam ben bi an yıllık 1.5 verecekler sandım :D
e öyleyse bizim atlamamız lazım buna
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Dzsudzsak'ın bedeli düşük olursa hemen araya girip hemen almak lazım.

Bursa'ya çalımı filan geçin. Sosa'yı ortasaha yapıp 10 numaraya atarız Balasz'ı.

Ah Çağrı ah. Macar için o kadar gaza getirdin burada milleti. Bu transferin diyetini nasıl ödeyeceksin şimdi  :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bazı futbolcuları özellikle bu formlarda çok mu abartıyoruz acaba ?
Dzsudzsak örneğin.
Sözleşmesinin bitimine 5 ay kalmış klübü yeni sözleşme imzalamıyor. Ya da istediği parayı vermiyor.(muhtemel istediği paraya değmediğini düşünüyor)
Bedava gitmesini göze almış.
Geçmişte çok büyük bonservis ücretine gelmiş olabilir ama şu anki performansı önemli
Bizimkilerde almadı, hiç te gidiyor diye telaş yapmıyorlar
Ve bu adam 2. Sınıf futbol oynanan bir ülkenin 2. Sınıf bir takımı ile görüşmeye geliyor
Hiç bir ciddi avrupa klübü ilgilenmiyor.
Biz de bu forumda bu oyuncuyu kaçırıyoruz diye çıldırıyoruz.
Mutlaka futbolcu olarak bir değeri vardır ama olmazsa olmaz bir futbolcu da değildir..

Sadece varsayımla bu kadar kişinin yanlış düşündüğünü iddia ediyorsun :)

Dinamo mali krize girdi avrupa kupalarından da men edildi yüksek ücret ödemek istemiyorlar.

1 sene ceza aldılar mali durumları uygun görülmezse ceza 4 yıla çıkarılacak.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 11:34:29 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Çağatay

birisi kesecek ki topu ayağına alabilesin. bu sistemde ben mersin'in bize top göstermeyeceğini düşünüyorum. atağa çıkmakta da zorlanırız böyle. mesela atiba aldı topu defanstan, mersin atiba'ya niye baskı yapsın? atiba 10 kişiyi çalımlayacak değil ya. 3 kişi oğuzhan'ı kitleyecekler. atiba mecbur kanatlara top şişirmeye kalkacak, beceremeyecek. sonra dön baba mersin atağı.

tam aksine ilerde töre-gomez-ozi-cenk basarsa mecbur takımlar top şişirecekler bizimkilerde toplayacak
böyle 4-4-2 oynamak demek ilerde presle rekibe top yaptırmamak demek
zaten mecburiyetten birazda böyle oynamak lazım mevcut durum itibariyle
o zman da dönen toplar kanatlardan ileri taşınıp gol bulup ilk yarılarda bitirmek lazım işi
yoksa set hucumu filan hikaye olur bu sistemde

Kheaven

• Ziyaretçi

2 gün süre istemiş keşke biraz fazla verip biz alsak, Bursa'ya çalım için değil, Töre - Macar efsane olurdu

Orda oynayabilecek Q17 - Olcay - Kerim ve hatta kullanılabilecek Sosa varken çok fazla olur Q17 alınmayıp Macar alınsaydı daha mantıklı bir transfer olurdu bizde zaten 1 tane ayağında topla oynamayı seven adam olan Gökhan bile çok topla oynadığında sinirleniyorken 2 tane topla oynamayı sevip ceza sahası koşuları olmayan kanatla oynamak ceza sahasında çoğalma konusunda yetersiz gördüğümüz geçen seneden bile daha kötü olucağımızın bir göstergesidir. Burda birinden biri yerine ilerki haftalarda Olcay oynamaya başlarsa kimse şaşırmasın derim.

Çevrimdışı Hasan Akten

heee tamam ben bi an yıllık 1.5 verecekler sandım :D
e öyleyse bizim atlamamız lazım buna

Abi Quaresma geldikten sonra Macar'ı almalarının imkanı yok. O tren kaçtı, biz Quaresma'ya bilet aldık.

10 numara oynayabiliyorsa bilemem ama onu da sanmıyorum.

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsakı Derhal almak lazım

Çevrimdışı Türkay

Orda oynayabilecek Q17 - Olcay - Kerim ve hatta kullanılabilecek Sosa varken çok fazla olur Q17 alınmayıp Macar alınsaydı daha mantıklı bir transfer olurdu bizde zaten 1 tane ayağında topla oynamayı seven adam olan Gökhan bile çok topla oynadığında sinirleniyorken 2 tane topla oynamayı sevip ceza sahası koşuları olmayan kanatla oynamak ceza sahasında çoğalma konusunda yetersiz gördüğümüz geçen seneden bile daha kötü olucağımızın bir göstergesidir. Burda birinden biri yerine ilerki haftalarda Olcay oynamaya başlarsa kimse şaşırmasın derim.

Macar'ı zaten Q17'nin yerine istiyorum ben 60'dan sonra girebilir oyuna. Zaten Çağrı abinin dediği gibi Sosa'nın yerine çekersin Macar'ı arkayı da Atiba/Ozi - Sosa yaparsın  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Kabirdeki ölü, boğulmak üzere olup imdat isteyen kişi gibidir. Kendisine ulaşacak bir duayı bekler…"

Hz. Muhammed (sav)

Anmalarımıza duaları da ekleyelim..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bertug

Besiktas mac kazanmak istiyorsa baskinin onemini ogrenmesi gerek oyuncularin. Ben biktim gerginlik ciktiginda rakibi 5 kisi bizi 2 kisi gormekten. Gerekirse 11 kisi el ele tutusup gidiceksin olay mahaline

Çevrimdışı Çağatay

Abi Quaresma geldikten sonra Macar'ı almalarının imkanı yok. O tren kaçtı, biz Quaresma'ya bilet aldık.

10 numara oynayabiliyorsa bilemem ama onu da sanmıyorum.

10 numara da oynar kanatta da oynar
yeterki alalım ilerde her mevkiye koyarsın onu
illa kanat düşünmemek lazım
ki quaresma nın durumuna göre belki de onu keser ilerde :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Olcay candir gerisi heyecandir. Rakibin rahat oyun kurmasina engel olacak kadrodaki yegane oyuncumuz. Oyuna sonradan girip verecegi destekle Gelecek bir kac hafta icinde kadroya ilk olcayi yazar gerisini serpistiririz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı f_madida

Bazı futbolcuları özellikle bu formlarda çok mu abartıyoruz acaba ?
Dzsudzsak örneğin.
Sözleşmesinin bitimine 5 ay kalmış klübü yeni sözleşme imzalamıyor. Ya da istediği parayı vermiyor.(muhtemel istediği paraya değmediğini düşünüyor)
Bedava gitmesini göze almış.
Geçmişte çok büyük bonservis ücretine gelmiş olabilir ama şu anki performansı önemli
Bizimkilerde almadı, hiç te gidiyor diye telaş yapmıyorlar
Ve bu adam 2. Sınıf futbol oynanan bir ülkenin 2. Sınıf bir takımı ile görüşmeye geliyor
Hiç bir ciddi avrupa klübü ilgilenmiyor.
Biz de bu forumda bu oyuncuyu kaçırıyoruz diye çıldırıyoruz.
Mutlaka futbolcu olarak bir değeri vardır ama olmazsa olmaz bir futbolcu da değildir..

ona bakarsan quaresma porto'da oynuyordu da ne oynuyordu ortada...sirf oyuncunun oynadigi takima gore, gelen teklife gore degerlendirmek mantiksiz. konop'u gecen sene kim istedi mesela?

bir de lawal transferi icin sunu soyleyeyim, gecen sene milosevic gelirken oynatir satariz dendi simdi hala istedigimiz stoper tranfserini yapamiyoruz neden, cunku milo var pedro var onlar gitmeden oyuncu alamayiz...bu nasil bir mantik? lawal gelirse bu sefer lawal var diye ortasaha transferini askiya alirlar, ben o yuzden vasat oyuncu transferi istemiyorum arkadas, bedava da gelse istemiyorum. 
The world is better in black and white, and red.

Törenin olası satılma durumunda yerini en rahat Dzsudzsak ile doldurabiliriz. Satılana kadar da elimizde her türlü iş yapar.
Yoksa töre satıldığında bir de kanat arama çilesi. Şimdiden ayarlasınlar işte gelecek yılların planı. Ön liberoyu da bir süre inler idare eder.

Çevrimdışı kaanzor

Tüm Beşiktaş portallarında transfer gelişimi şu şekilde oluyor

"x le ilgileniyoruz bu kim iyimi" "o ne yaa" "y varken x alınırmı"

1-2 video ve oyuncuyu gerçek anlamda izlemiş bir iki kişinin olumlu yorumlarından sonra

"x süper olm bizi şampiyon yapar" "off 3 e 5 e bakmadan alınmalı"

transfer olmayınca

"x zaten kötüydü bea boşver" diyenler yada "x alamadıysak bu senede 5. ciyiz anasını satem" "yönetim beceriksiz ben olsam almıştım" diyenler

transfer olunca

"bence y alınmalıydı" "x iyide z ile d yi almazsak hala 5. ciyiz"

bunları geçiniz ilk yılı hariç bu yönetim gerek transfer edilen isimler olarak gerekse maliyetleri bu işten hepimizden iyi anladığını kanıtlamıştır.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Hasan Akten

Macar'ı zaten Q17'nin yerine istiyorum ben 60'dan sonra girebilir oyuna. Zaten Çağrı abinin dediği gibi Sosa'nın yerine çekersin Macar'ı arkayı da Atiba/Ozi - Sosa yaparsın  :)

Hayaller hayaller :D

Sosa dediğimiz adam gelmiş 30 yaşına. Bu güne kadar orta sahanın ortasında hiç oynamamış. Ya orta ofans ya sağ kanat oynamış. Biz bu yaştan sonra adamı Atiba'nın yanına yazıyoruz. Dzsudzsak desen 28 yaşına gelmiş şimdi bakıyorum transfermarkt'a kariyeri boyunca hep sol ve sağ kanatta oynamış. Atiba-Sosa-Dzsudzsak orta sahası = kevgir. Oguzhan-Sosa-Dzsudzsak = tanımsız.

Çevrimdışı ahmetx

Oğuzhan çalışıyor abi haksızlık etme...
Çalışıyor da bizim eski Batuhan gibi olsa da olur olmasa da olur havası var ,süreklilik yok canını dişine takmıyor , Sergenin Şifonun hatta Kız gibi oynuyor dediğim Delgadonun bile rakipten kaç defa top almışlığını hatırlıyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Hasan Akten

10 numara da oynar kanatta da oynar
yeterki alalım ilerde her mevkiye koyarsın onu
illa kanat düşünmemek lazım
ki quaresma nın durumuna göre belki de onu keser ilerde :)

Abi transfermarkt verilerine göre sağ ve sol açık oynamış hep. 10 numara farklı ya. Sergen, Alex, Hagi, Sneijder gibi adamın varsa 10 numaram var diyeceksin.Yoksa Sosa'ya da 10 numara diyoruz işte :D

Tüm Beşiktaş portallarında transfer gelişimi şu şekilde oluyor

"x le ilgileniyoruz bu kim iyimi" "o ne yaa" "y varken x alınırmı"

1-2 video ve oyuncuyu gerçek anlamda izlemiş bir iki kişinin olumlu yorumlarından sonra

"x süper olm bizi şampiyon yapar" "off 3 e 5 e bakmadan alınmalı"

transfer olmayınca

"x zaten kötüydü bea boşver" diyenler yada "x alamadıysak bu senede 5. ciyiz anasını satem" "yönetim beceriksiz ben olsam almıştım" diyenler

transfer olunca

"bence y alınmalıydı" "x iyide z ile d yi almazsak hala 5. ciyiz"

bunları geçiniz ilk yılı hariç bu yönetim gerek transfer edilen isimler olarak gerekse maliyetleri bu işten hepimizden iyi anladığını kanıtlamıştır.

Çok seslilik var ama bu normal abi, genel kanı olarak forumun biraz tartışmadan sonra doğru yorumda birleştiğini düşünüyorum :)

Çevrimdışı ahmetx

Sosa orta saha oyuncusu kesinlikle olamaz sağ,sol forvet ya da 10 numara.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı f_madida

Törenin olası satılma durumunda yerini en rahat Dzsudzsak ile doldurabiliriz. Satılana kadar da elimizde her türlü iş yapar.
Yoksa töre satıldığında bir de kanat arama çilesi. Şimdiden ayarlasınlar işte gelecek yılların planı. Ön liberoyu da bir süre inler idare eder.

ikinci sinir oldugum nokta da Tore'nin satilmasi konusu...Sanki muthis transferler yapabilen bir klubuz de Tore'yi satacagiz yerine transfer yapacagiz. durumumuz ortada Tore gitse quaresma-kerim'le kanatlari idare etmeye calisirlar.
The world is better in black and white, and red.

Kheaven

• Ziyaretçi

Dzsudzsak için bence hayal kuruyorsunuz çünkü %5 ihtimal dahi vermiyorum almak isteyeceğimize.Gökhan için  ise Leicester Cambiasso yerine 5-6 arası bir bonservis önerdi Napoli'ye taraflar büyük ölçüde anlaştı iş oyuncuyla Leicester'ın anlaşmasına kaldı gibi birşey yani Ozan'a yoğunlaştığımız esnada diğer trenleride kaçırıyoruz yavaş yavaş..