Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Garmashı alıp gelsinler .
Beşiktaş maçları haricinde Belçika liginde'de izleyip beğendiğim bi oyuncu. Türk liginde iş yapar.
Başkanı ve fb nin sırf ya benim olursun yada kara toprağın mantığı yüzünden ozanın futbol hayatı dün itibari ile 4 sene boyunca bitmiştirozandan 3 gömlek üstün meziyetleri olan alper gibi ozanda yedek olacak yazık bare kafası çalışsada en az 15-20 maç oynama garantisi felan ekletse sözleşmeye ayrıca burda Şenol hocaya çemkirenleri görüyorum ve biraz kafa yormaya davet ediyorum onları Şenol hoca konuşmuş konuşmamış yanlışmış değilmiş bu tartışılır ama büllük başı ben ozanı Şenol bana adam değil diye satmadım demiyo beşiktaş ve hocası bizden önce futbolcuyla görüşmüş etik değil diye satmadım diyo. ha keza önce bursayla görüşsek bile satmamak için bir bahane bulurdu bence çünkü bu olayın iç yüzü az çok şöyle: 8 Ağustos cumartesiye kadar ozan bizimdi hemde öyle 7 felanda değildi rakam9 Ağustos pazar azize ilk teklifi götürdü 6 civarı teklif9 ağustos pazartesi büllük teklifi görünce kıvırdı yok bizden önce futbolcu felan dedi10 ağustos Fikret başkan hocanın ısrarı ile kendi döneminde Beşiktaşın bir futbolcuya vermiş olacağı en yüksek teklifle bursaya gitti 10 ağustos büllük başı bizden önce furbolcuyla görüşülmüş demedim ben gazeteler diyor dedi.Pazartesi azize ve büllük anlaştı bizim rakamın çok az üstünde bir rakama ayrıca macarıda büllüğün aklına sokan yine azizedir.Tiyatro budur
benim de hiç beğenmediğim bir oyuncu. umarım ben haklı çıkarım. türkiye liginde ortalama bir performans gösterir diye düşünüyorum.
Bugün Dzsudzsakın Bursayla anlaştığına dair haberler çıkmaması için dua ediyorumVeli zaten 10 güne kadar dönecek başkanın söylediklerine göreLawal Alınsın fakat inlerin yedeği olarak alınsın lawal olmasın demiyoruz bizim her halükarda bir ön liberoya ihtiyacımız var sakatlıklar kene gibi yapıştı birkere nezaman lig başlayacak olsa mutlaka bir sakatlık oluyorİnler işi artık çözülmeli çok fazla uzadı bu işYahu Ozanla boşuna kaybettik Ozan için geçen sürede inleri de almıştık fer i de almıştık Garmash ı da almıştık.Boşuna vakit kaybettik 20 yaşındaki bir adam için kaybedilen zamana üzülüyorum olumlu sonuçlansaydı amenna.Bilmiyorum neler olacak olumlu haberler bekliyoruz KAP Bekliyoruz artık lig başlıyor acele edilmesi gerekiyor.
ozan gerçekten futbol altyapısı iyi olan bir oyuncumu yoksa şenol güneş in sisteminde bursasporda max performans vermiş bi oyuncumu ?
Sosa belini doğrultana kadar Atiba-Necip-Oguzhan orta sahasına hazır mıyız?
İkisinin de etkisi vardır ama asıl faktör neydi bu sene göreceğiz. Ozan'ın performasındaki temel faktör ikinci dediğinse Oğuzhan'la Kerim'in Şenol hocanın sisteminde uçmaları gerekiyor. İkisi de Ozan'dan çok daha iyi altyapılarda yetiştiler. Benim fikrimi soruyorsan Oguzhan da Kerim de hiçbir zaman Ozan'ın geleceği yerlere gelemeyecekler.
Herkes kendini Necipe alıştırsın.