2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857184 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Atkar

Transferleri değerlendirmek istiyorum.Dediğimiz gibi malesef Beşiktaş sahada tüm rakiplerini eze eze yenmeden şampiyon olamıyor.Şenol Güneşi ne kadar sevsemde şampiyonluk kumaşı olan bir hoca değil ve duzdeki q7den çok daha fazla istiyenlerdendim.Olcayı yedeğe çekip 32 yaşındaki Q7ye ümit bağlamakta kötü.Yok bu sene onun senesi olucakmış falan kimse kimseye gaz vermesin q7 5-6 gol 6-7 asist civarı istatislik verebilir gibi ve gökhan törede oyunda ne kadar aktif olursa olsun yine o civar istatislik verebilir.Geometriyede ters bir tarafta töre varsa diğer tarafta 10 gol 10 asist yapıcak duzdek olmalıydı.Rhodolfonun yanına pedroyu koyarsak zaten türkiye liginde paramparça ederler.Gomezde alınabilceklerin arasında en iyisi fakat 5 golde atabilir/25 golde riskli transfer.Ama riskine değerde bir transfer.De jong bonservissizken uğraşılmadı veli-atibanın yetmeyeceği belliydi ams tolgay sakatlsnınca anladılar.Kaleci zaten çok büyük bir kumar.Pektemek-Ersan-İsmail-Necip gibi futbolcuların hala takımda kalması bile çok saçma.Bu sene ne olur ne olmaz kestiremiyorum fakat 2.yi geçtim şampiyon olunmazsa seneye yeniden bir planlanma olur son 3 sezondur olduğu gibi..

Çevrimdışı Çağrı

ya arkadaşlar  ozan la oguzhanı nasıl kıyaslarsınız

ozan bildiğin ön libero

oguzhan 10 numara

oguzhanın türkiyede türk muadili yok şuan

bakın bakalım milli takımda 10 numara kim oynuyor

yok hep devşirme

tr liginde türk 10 numara yok  oguzhandan başka

Ne Oğuzhan 10 numara Ne Ozan ön libero..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Herkes kendini Necipe alıştırsın.

Alışmak sevmekten daha zor geliyor.

Çevrimdışı Çağatay

daha öncede söylemiştim
orta saha alınana ve takıma adapte olana kadar
sahaya orta alanda atiba-ozi ile çıkıp
ilerde de cenk-gomez ile basmamız lazım
illa sistem 4-2-3-1 olacak diye necipi oynatmanın mantığı olamaz
kerim de olmaz zaten orda
devşirme adamlarla ne başarılar yakaladığımız malum...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ne yaptın abi ya şiir gibi yazmıştı :D

Çevrimdışı aa1903

daha öncede söylemiştim
orta saha alınana ve takıma adapte olana kadar
sahaya orta alanda atiba-ozi ile çıkıp
ilerde de cenk-gomez ile basmamız lazım
illa sistem 4-2-3-1 olacak diye necipi oynatmanın mantığı olamaz
kerim de olmaz zaten orda
devşirme adamlarla ne başarılar yakaladığımız malum...

abi dediğin gibi çıkarsak kevgire döneriz. :D

Çevrimdışı ayayhan

çok güzel cevap aydınlandım birden saol

Çevrimdışı Çağatay

abi dediğin gibi çıkarsak kevgire döneriz. :D

atiba nın yanına koyacak adam yok necip bomba zaten
faydadan ziyade zararı var
mecburen böyle çıkıp ilerde basıp ilk 30 dk da fişi çekmen lazım
sosa da yok napacaksın
atiba-necip koysan hiç koyma zaten onu bi kişi eksik oynayalım daha iyi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lawal nedir ayrıca ya. Pazara Muz almaya diye çıkıp marul alıp dönmeye benziyor bu iş.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Keşke 4 4 2 oynasak futbolda en sevdiğim sistem ama maalesef bize hiç uygun bi sistem değil

Yanlış anlama Oğuzhanın oyununu beğeniyorum ama daha 10 numaraya çok çok uzak gibi geliyor

Çevrimdışı aa1903

atiba nın yanına koyacak adam yok necip bomba zaten
faydadan ziyade zararı var
mecburen böyle çıkıp ilerde basıp ilk 30 dk da fişi çekmen lazım
sosa da yok napacaksın
atiba-necip koysan hiç koyma zaten onu bi kişi eksik oynayalım daha iyi

oğuzhan'ın top kapmışlığını ben görmedim. üstüne bir de orta sahada sayıca da eksik kalacağız. mersin topu her aldığında ceza sahamızın içine girer. ersan'ın iki el yana açık deli deli koşturduğu, ne yapacağını sapıttığı anlar var ya 90 dakika o gerilim dolu anları yaşarız. :D

atiba'nın yanında serdar'ı oynatırım ben olsam. ama necip bile oğuzhan'dan daha faydalı olur valla ne yalan söyleyeyim.

Çevrimdışı Savaş

Oğuzhanın bence kafada sorunları var dünya umurunda değil.
Hollanda altyapısı görmüş adamın bu denli rahat olması ilginç aslında.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lawal nedir ayrıca ya. Pazara Muz almaya diye çıkıp marul alıp dönmeye benziyor bu iş.
lawal yıkım olur resmen inş. Olmaz

Oğuzhanın bence kafada sorunları var dünya umurunda değil.

Oğuzhan çalışıyor abi haksızlık etme...

Çevrimdışı aa1903

Yanlış anlama Oğuzhanın oyununu beğeniyorum ama daha 10 numaraya çok çok uzak gibi geliyor

oğuzhan bana da 8 numaraya çok uzak geliyor. o bölgede oynayacak saha görüşü, pozisyon bilgisi yok. santraforun arkasında dar alanda etkili olabilen bir oyuncu. tabii şu haliyle beşiktaş'ın ideal 10 numarası değil.

Çevrimdışı Hasan Akten

Oğuzhan çalışıyor abi haksızlık etme...

Ek iş mi yapıyor nerede çalışıyor? :D Kavgaya gitsem takımda en son çağıracağım adam :D

Çevrimdışı aa1903

Ek iş mi yapıyor nerede çalışıyor? :D Kavgaya gitsem takımda en son çağıracağım adam :D

biraz vücut yapısı da kaslanmaya müsait değil. kendinin de payı vardır elbet ama adamın doğuştan bir dezavantajı da var.

Çevrimdışı ayayhan

adam 22 yaşında tam olmuş bu 10 numara dediğin adam 28 yaşında önce imkansız

türkiyede şu an yokta dünyadaki 10 numaralara bak bi

kaç yaşında zirve performansına ulaşıyor

Çevrimdışı Çağrı

:D

Oğuzhan'da 10 numara olacak bitiricilik, şut, denge, güç, kutu oyunu, arkası dönük oynama hiçbiri yok.

Ozan ise temposu, sertliği, tekniği, şutu, yaratıcılığı ile ön libero değil çift yönlü ortasah oyuncusu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

oğuzhan'ın top kapmışlığını ben görmedim. üstüne bir de orta sahada sayıca da eksik kalacağız. mersin topu her aldığında ceza sahamızın içine girer. ersan'ın iki el yana açık deli deli koşturduğu, ne yapacağını sapıttığı anlar var ya 90 dakika o gerilim dolu anları yaşarız. :D

atiba'nın yanında serdar'ı oynatırım ben olsam. ama necip bile oğuzhan'dan daha faydalı olur valla ne yalan söyleyeyim.

atiba kesici, necip kesici serdar kesici,
şu 3lü den hangi ikisini oynatırsan oynat
ne ileride çoğalabilirsin
ne de ileriye top atabilirsin
ne de ortayı kontrol edebilirsin
necipin en faydalı olduğu yer, yedek klubesine girmeyi bekleyeceği yerdir...

Çevrimdışı Çağrı

Şu durumda ben olsam düşünmeden 4-4-2 başlarım.

Sosa Atiba ortasahası ile Cenk Gomez forveti. Elde ortasaha yok 3'lü oynamanın hiç anlamı yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Sorun Ozan'in gelmemesinde degil,

sorun Dszudzak'in Bursa'ya, Papy'nin Trabzon'a imza atacak olmasi. Sorun yarim stoper, yarim kaleci ve 0 ortasahayla lige basliyor olmamiz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı aa1903

:D
Oğuzhan'da 10 numara olacak bitiricilik, şut, denge, güç, kutu oyunu, arkası dönük oynama hiçbiri yok.

Ozan ise temposu, sertliği, tekniği, şutu, yaratıcılığı ile ön libero değil çift yönlü ortasah oyuncusu.

ben bitiricilik ve şut konusunda sosa'dan öyle aman aman bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. denge ve güç de artık zaten futbolda her pozisyon için gerekli özelliklerden. hatta genelde takımların en güçsüzleri 10 numaralar olur. onun dışındaki eksikleri zaten ideal bir 10 numara olmasına engel. ama adamın en verimli olacağı pozisyon 10 numara pozisyonu.

şöyle söyleyeyim. atiba oğuzhan'dan yeteneksizdir ama pozisyon bilgisi 50 kat fazladır. atiba ne kadar yeteneksiz de olsa top atiba'nın ayağındayken saçma sapan şeyler yapmayacağını bilirsin. oğuzhan ise topu defanstan aldığında her an top kaybı yapma ihtimali olan bir oyuncu.

bunun dışında uzun pas atamaz, defansif özelliği hiç yoktur. yani oğuzhan'dan merkez orta saha olmaz bana göre.

Çevrimdışı Hasan Akten

biraz vücut yapısı da kaslanmaya müsait değil. kendinin de payı vardır elbet ama adamın doğuştan bir dezavantajı da var.

Valla o kadarını bilemiyorum. Oğuzhan gibi vücut olarak çelimsiz ama kondisyon olarak gayet iyi, afedersin köpek gibi koşan, ikili mücadeleleri kazanan orta sahalar da var bir sürü. İlla kas yapsın demiyorum ama en ufak omuz darbesinde de yıkılmasın bir zahmet.