2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12852178 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat.Y

Yeni topçuların gelmesini istemenizi hak vererek karşılıyorum.Ancak kaçırdığınız bir nokta var.Buda şudur.Geçmişte yaptığı ego patlaması ve şimdiki açıklamalarıyla pişmanlık emareleri gösteren ve aşığım bu takıma diyen q17.Bu birrrr.İkincisi büyük takıma gelmesiyle bir level atlayan ve bunun farkında olduğuna inandığım Tosiç.Bu ikisine dikkatinizi çekerim bu yıl patlama yapacaklar......Takıma son derece faydaları dokunacaklarına inanıyorum.Üçüncüsü Oğuzhan.Dikkatle izleyin   :money:

Çevrimdışı tayfun_bjk

1. si sana katılıyorum.
2. si Topuz-Potuk-Hasan Ali- tarzı oyuncular maddiyat peşinde koşup vizyon ve gelecek planlaması yapamayacak kadar zayıf karakterli oyunculardı.Bir anda ne oldum delisi oldular.Ve şimdiki halleri ortada.Şimdi bunların arasına gencecik yaşta Bursa başkanının akıl yerine duygularıyla hareket etmesi (işle aşkı karıştıran  :)  ),ailesininde maddiyat beklentisi sonucu Ozan katılacak.
3. sü Demedi demeyin bu sene Q17  harikalar yaratacak......
Sonuç iyimser olmakla beraber hissiyatlarımla söylüyorum  bu sene bizim senemiz olacak.................
11 oyuncu oluyor sahada transfer yaptığın bütün oyuncularla çıkamıyorsun. yolu açık olsun da diyemiyorum bilemiyorum sen ve buradaki arkadaşlar ne der ama yolunun açık olacağı değil fenerbahçenin çıkarlarının açık olacağı bir yol bu. Bu konu da daha da yazmak istemiyorum 20 yaşında bir kardeşimizin beşiktaşı şeçmiyor ya da seçemiyor olması bizlere bu kadar koymamalı. Büyütecek bir şey yok cevabı başkan verecek herkes yerine gelen oyuncudan memnun olacak biliyorum.. Biz çok gördük efsane kadroları medya maymunlarının yere göğe sığdırmadığı.. gidip avrupada esamesi okunmayan takımlara elendiklerini. Bu iş isimlerle tahtada olmuyor transferlerle olmuyor sahada oluyor şampiyon olacağımıza inanmazsak zaten olamayız. kaldı ki ; şampiyonda olmasak bizim sevdamız bize yeter..

Çevrimdışı talha

cevabı kendi yazında veriyorsun da ama onu da bulamazsın zaten o yüzden tamam ben bursayı çok abartıyorum. 4. iyi kadro demenin de neresi abartmaysa artık. sanki ligin en iyisi dedik

Şuan kurdukları kadro çok fena yanlız. Şenol hoca kalsaydı ve giden kadronun üstüne bunlar gelseydi ligi fena sallayabilirlerdi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

yalnız taraftar olarak malesef bir transferle şampiyon oluyoruz bir transferle 3. oluyoruz. çok sabırsız olmaya başladık son senelerde gelen başarısızlıklardan sonra
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Batuhan1903

yalnız taraftar olarak malesef bir transferle şampiyon oluyoruz bir transferle 3. oluyoruz. çok sabırsız olmaya başladık son senelerde gelen başarısızlıklardan sonra
yaw neyin sabırsızlıgı bu takım 7 senedir şampiyon olamıyor sen eğer bu sene fenerden iyi kadro kurmazsan bu mhkyla nasıl şampiyon olmayı dusunuyorsun neciple mi

Çevrimdışı Sedat.Y

11 oyuncu oluyor sahada transfer yaptığın bütün oyuncularla çıkamıyorsun. yolu açık olsun da diyemiyorum bilemiyorum sen ve buradaki arkadaşlar ne der ama yolunun açık olacağı değil fenerbahçenin çıkarlarının açık olacağı bir yol bu. Bu konu da daha da yazmak istemiyorum 20 yaşında bir kardeşimizin beşiktaşı şeçmiyor ya da seçemiyor olması bizlere bu kadar koymamalı. Büyütecek bir şey yok cevabı başkan verecek herkes yerine gelen oyuncudan memnun olacak biliyorum.. Biz çok gördük efsane kadroları medya maymunlarının yere göğe sığdırmadığı.. gidip avrupada esamesi okunmayan takımlara elendiklerini. Bu iş isimlerle tahtada olmuyor transferlerle olmuyor sahada oluyor şampiyon olacağımıza inanmazsak zaten olamayız. kaldı ki ; şampiyonda olmasak bizim sevdamız bize yeter..

İnönüde bir maç izliyorum.Stankoviç genç takımdan bir oyuncuyu saha sürdü.Bizler merakla trübünden bakınıyoruz'' bu genç çocuk kim'' diye.Çocuk  felaket pır pır.Sağ bek oynuyor.Hızlı diri güçlü.O sene şampiyon olduk.Sonra takımın başına Gordon geldi.Klasik 4 4 2 dizilişi ve bu pır pır genç delikanlı 1-2 senenin verdiği özgüvenle bir baktık santrafor oldu.Bu çocuk Ali idi (Metin-Ali-Feyyaz'ın Ali'si.) sonra Orta saha üçlüsünün solunda oynayan Gökhan bir baktık libero oldu.Samet bırakınca veliahtı oluverdi.Hemde taş gibi bir libero.........O Gordon öyle bir takım yarattı ki  dillere destan kadro ortaya çıktı.Transferlerle değil içimizden çıktı bu takım.Sonrası malum şampiyonluklara ambargo koydu.Fenere 4 lükler 5 likler..Gs ye 3 lükler 4 lükler.....Hepsi hafızamda dün gibi.Rıdvan Dilmen bile geçen ay programında aynen böyle söyledi'' biz Beşiktaşla maç oynamaya giderken acaba kaç yer geliriz diye düşünüyorduk''.........Şimdi diyeceğim şudur.Kadromuz renklilerinki kadar kaliteli değil !!! isim bazında.Ama takımı takım yapan oyuncular ve karakterleridir.Şenol hocada unu-şekeri bir araya getirip helva yapar elbette.........İnanın arkadaşlar.....İnanın

Çevrimdışı talha

Şöyle birşey var ama. Şimdi bir yönetim için 1. yılı es geçebilrsin. Hadi bizim durumumuzda bu iki olsun. Ama biz artık aynı yönetimle 4. sene gireceğiz. Amahalen daha aynı acemilikler devam ediyor.

Onu geçtim elimize geçen somut bir şey yok. Bir yönetimin eğer 4. senesinde bile birşeyleri başaramamışsaona da goodbye demeli.

Çevrimdışı TALAT

yaw neyin sabırsızlıgı bu takım 7 senedir şampiyon olamıyor sen eğer bu sene fenerden iyi kadro kurmazsan bu mhkyla nasıl şampiyon olmayı dusunuyorsun neciple mi

al işte. yukarıda neciple şampiyon oluruz mu diyorum ya da orta saha almazsak şampiyon olamaz mıyım demişim. taraftar profili ile bir tespit yazdım daha okuduğunu anlamadan gelip sallıyorsun

Çevrimdışı TALAT

Şöyle birşey var ama. Şimdi bir yönetim için 1. yılı es geçebilrsin. Hadi bizim durumumuzda bu iki olsun. Ama biz artık aynı yönetimle 4. sene gireceğiz. Amahalen daha aynı acemilikler devam ediyor.

Onu geçtim elimize geçen somut bir şey yok. Bir yönetimin eğer 4. senesinde bile birşeyleri başaramamışsaona da goodbye demeli.

bu da 2. arkadaşlar yukarıdaki yazımdan nasıl anlamlar çıkardınız anlamıyorum ama taraftar profili ile ilgili bir tespit yazdım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sadece kendi transferlerimiz değil renklilerin transferleri bile sıralamamızı değiştiriyor  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

Sadece kendi transferlerimiz değil renklilerin transferleri bile sıralamamızı değiştiriyor  :kop:

bir ara 6. bile olduyduk abi :D

Çevrimdışı talha

bu da 2. arkadaşlar yukarıdaki yazımdan nasıl anlamlar çıkardınız anlamıyorum ama taraftar profili ile ilgili bir tespit yazdım.

Yani haklılar onu demeye getiriyorum. Fİkret Orman gelirken berbaerinde bir çok sözle ama bunlardan sadece birini gerçekleştirdi. Ve maalesef sözlerinin vadesi doluyor. İnsanlar ilk başlarda kesinlikle sabırlı ve inançlıydı ama 3 senelik başarısızlık artık sabırı ve maalesef 1 tranferle şampiyonluk üçünçülük gibi görecek derecede ümidide kaybetti.

Bazen insanlara çok tepki veriliyor böyle deyince. Ama insanların da artık bir haklı yanı olduğunu görmeliler. Senden bahsetmiyorum genele konuşuyorum.

Çevrimdışı TALAT

Yani haklılar onu demeye getiriyorum. Fİkret Orman gelirken berbaerinde bir çok sözle ama bunlardan sadece birini gerçekleştirdi. Ve maalesef sözlerinin vadesi doluyor. İnsanlar ilk başlarda kesinlikle sabırlı ve inançlıydı ama 3 senelik başarısızlık artık sabırı ve maalesef 1 tranferle şampiyonluk üçünçülük gibi görecek derecede ümidide kaybetti.

Bazen insanlara çok tepki veriliyor böyle deyince. Ama insanların da artık bir haklı yanı olduğunu görmeliler. Senden bahsetmiyorum genele konuşuyorum.

ben de bundan bahsediyorum ama ben son 10-15 yılı kastetmiştim

Çevrimdışı talha

ben de bundan bahsediyorum ama ben son 10-15 yılı kastetmiştim

2009'da bu kırıldı devamında YD bir şampiyonluk daha getirebilseydi bu algı tamamiyle yok olacaktı. Ama o herşeyi düzelteceğine daha beter yapmayı başardı. Nasıl becerdiyse.  :lol:

Çevrimdışı TALAT

bence güzel transferler ve kadro kurmanın yanında takım olarak da bir şeyi kazanmamız lazım. kazanmayı bilmek. malesef bu para verilerek kazanılmıyor.

bu konuda gs nası yapıyor bilmiyorum ama adamlar en kötü durumlarda (geçen sene, td yokken), en kötü kadrolarla (bam lı kadro) bir şekilde kazana kazana şampiyon oluyorlar. bizde ve fenerde bu yok.

işte bunu bir kazanırsak ligi kazanmak bizim için her sene çok kolay olacaktır.

(şike, hakem, medya vs falan bunları es geçerek yorum yazarsanız sevinirim, çünkü bunları konuşunca bir yere varılmıyor)

Çevrimdışı TALAT

2009'da bu kırıldı devamında YD bir şampiyonluk daha getirebilseydi bu algı tamamiyle yok olacaktı. Ama o herşeyi düzelteceğine daha beter yapmayı başardı. Nasıl becerdiyse.  :lol:

o şampiyonluğun ömrünün 1 sene olacağı belliydi bence.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bir ara 6. bile olduyduk abi :D

Şu kadroyu ver bir Anadolu takımına ( Şenol hoca dahil ) sezona şampiyonluk parolasıyla başlarlar ama bizdeki bu ümitsizliği anlayamıyorum. Gerçi Başkan da çıtayı fena yükseltti herkeste Ozan'dan daha iyisini alırız kanaati var  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat.Y

Şampiyonluk şampiyonluk lafları yapan arkadaşlara cevabımdır....(BU arada forumda bu gece bir kaç kelam etme ihtiyacı duydum  kusura bakmayın).......Senin taraftarın ne kadar?   renklilerden az.......Senin maddiyat gücün nedir?    renklilerden az......Senin lobin ne kadar etkili?  renklilerden az.......Senin son sistem stadyumun var mı?  yok......Gelirlerin renkliler kadar mı?   hayır.....Onlar çirkeflikte en öndeler sen Beşiktaş duruşu diyorsun?  Bu şampiyonluk getiriyor mu?  hayır......Adam parayı bastırıp oyuncuyu alıyor sen kırk dereden su getirmeye çalışıyorsun almak için (imkanların sonucu) ve alamıyorsun.......Sen hala hangi şampiyonluktan bahsediyorsun e kardeşim......Oturup bir düşün.İçinde bulunduğum ahval ve şeriatı şartları.Ondan sonra şampiyonluk iste.Boş konuşmayın................Ne kadar ekmek o kadar köfte...Bu hayat olgusunu bir kere öğrenin ondan sonra şampiyonluktan bahsedin

Çevrimdışı TALAT

Şu kadroyu ver bir Anadolu takımına ( Şenol hoca dahil ) sezona şampiyonluk parolasıyla başlarlar ama bizdeki bu ümitsizliği anlayamıyorum. Gerçi Başkan da çıtayı fena yükseltti herkeste Ozan'dan daha iyisini alırız kanaati var  :)

dediğim gibi muhtemelen uzun süredir şampiyon olamamanın verdiği bir etki bu. özellikle nispeten daha genç arkadaşları daha iyi anlıyorum bu yüzden

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şampiyonluk şampiyonluk lafları yapan arkadaşlara cevabımdır....(BU arada forumda bu gece bir kaç kelam etme ihtiyacı duydum  kusura bakmayın).......Senin taraftarın ne kadar?   renklilerden az.......Senin maddiyat gücün nedir?    renklilerden az......Senin lobin ne kadar etkili?  renklilerden az.......Senin son sistem stadyumun var mı?  yok......Gelirlerin renkliler kadar mı?   hayır.....Onlar çirkeflikte en öndeler sen Beşiktaş duruşu diyorsun?  Bu şampiyonluk getiriyor mu?  hayır......Adam parayı bastırıp oyuncuyu alıyor sen kırk dereden su getirmeye çalışıyorsun almak için (imkanların sonucu) ve alamıyorsun.......Sen hala hangi şampiyonluktan bahsediyorsun e kardeşim......Oturup bir düşün.İçinde bulunduğum ahval ve şeriatı şartları.Ondan sonra şampiyonluk iste.Boş konuşmayın................Ne kadar ekmek o kadar köfte...Bu hayat olgusunu bir kere öğrenin ondan sonra şampiyonluktan bahsedin

Çok ümitsiz gördüm seni  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat.Y

Çok ümitsiz gördüm seni  :alala:

birkaç yorum önceki yazımı okusaydın ümitsiz olmadığımı anlardın Hasan Tahsin abi.....
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 02:38:32 Sedat.Y ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

birkaç yorum önceki yazımı okusydın ümitsiz olmadığımı anlardın Hasan Tahsin abi.....

Sahi ya o kadar güzel şeyler yazmışsın ki okurken benim de anılarım canlandı. Biraz daha eskiler gittim hatta. Feyyaz ilk senesinde gol attığı zaman yeni açığın kapalı köşesine gelir baş selamı verirdi . Ama bu olumsuz yazını anlamadım ne yalan söyleyeyim. Biz Seba döneminde 3 sene üst üste şampiyon olduğumuzda da bu saydığın olumsuzluklar vardı ???
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Batuhan1903

dediğim gibi muhtemelen uzun süredir şampiyon olamamanın verdiği bir etki bu. özellikle nispeten daha genç arkadaşları daha iyi anlıyorum bu yüzden
ben tufan transferine karsıydım zaten 7ye başkan stoper kaleci 2 orta saha getirebilirdi taraftarın umutsuzlugunun ki benimde sebebim bu saatten sonra oyle hayal kurdugumuz gibe ne 2 orta saha gelcek ne defans ne kaleci gelecek. bir tane orta saha gelecek transfer kapanacak senin eksik oldugun bolgeler yiyip bitiriyor senin şampiyonluk şansını mhkyı (Hakaret Yasak)₂ geçtim once eksik bolgelerini tamamlıyacaksın sonra hakemide yeneceksin bu takım hakemden gol yedi bizim oyle gs gibi dandik kadrolarla şampiyon olma sansımız asla olmadı olmasında hakkaniyetle ile kazanılan şampiyonluk asıl şampiyonluktur

Çevrimdışı talha

o şampiyonluğun ömrünün 1 sene olacağı belliydi bence.

Aslında hayır devam ederdi. Tamam belki yaşlı elemanlar ile çıktık yola ama. Eğer gerekli yerlere trasnferleri yapsalardı o giderdi. En azından 3 sene içinde bir şampiyonluk daha gelirdi. Yani gelmeliydi. Ama bizim eleman öyle yapmaktansa direk takımın içine edip defolmayı tercih etti.

Çevrimdışı Sedat.Y

Sahi ya o kadar güzel şeyler yazmışsın ki okurken benim de anılarım canlandı. Biraz daha eskiler gittim hatta. Feyyaz ilk senesinde gol attığı zaman yeni açığın kapalı köşesine gelir baş selamı verirdi . Ama bu olumsuz yazını anlamadım ne yalan söyleyeyim. Biz Seba döneminde 3 sene üst üste şampiyon olduğumuzda da bu saydığın olumsuzluklar vardı ???

Ah be abimmmmmm.Olumsuzluk değil.Sadece gerçekleri yazdım.Kimseninde bu yazdıklarıma itiraz edeceğini sanmıyorum.Anlatmak istediğim bu kadar olumsuzluklara rağmen küllerinden doğan bir takımız ve bu inancımızı yitirmeyelim içimizden yine muhteşem bir takım yaratabilirizin inancındayım.Arkadaşlarada takımımıza sahip çıkın mesajını göndermeye çalıştım  :)