2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847071 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Mevcut yönetim anlayışında santraforlar dışında kimse + 2 milyon maaş ücreti almaz.

Şampiyonu ortasahalar belirliyor. Ozan'ı kaybettik.

Ya öyleee ya böyle. Yoksa seneye Uefa Avrupa liginden devam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı worns

Guarin ile Fb ilgilendi epey süre. İnterin okeylediği ancak oyuncunun Türkiyeye gelmek istemediği yönünde haberler çıktı İtalyan basınında. 29 yaşında ciddi bir bonservisi var yönetimin de ilgileneceğini sanmıyorum. He gelse çok iyi olur ayrı. 4 4 2 denenebilir onunla ve şu 4 5 1 zor işleyeceği görünen kanatları da işlevsel kullanabiliriz.

Lawal İnler transferlerini çok sevinçle karşılayamam. İnler bir süre işe yarar da Lawalın pek bi işe yarayacağını sanmıyorum. Atiba  İnler oynar. Lawal İnleri yedekler, Atibaya birşey olmasın diye dua ederiz.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Mekani cennet olsun Fedakar ve cefakar baskanimizin.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Renton

Feri kirala opsiyonsuz 1 sene gotursun bizi seneye tolgay doner onumuze bakariz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı TALAT

Ben bu FB'nin bu sene cok fena patlayacagini dusunuyorum, taa haftalar once dedigim gibi sampiyon olurlarsa cirkeflikle, pislikle, hakemleri doverek olacak super oynadiklarindan degil. Bursa zor bela 6. olmus, kalkip bu takimdan uc adam almak akilli adamin yapacagi is degil. Daha evvel de dedigim gibi Turkiye'de futbolun kalitesi belli. Ligimiz asagi yukari Yunan Ligi seviyesinde. Takim tanidik oldugundan gozunuzde buyutuyorsunuz. Mesela biz gidip Atromitos'tan (Yunanistan'da gecen sene 5. olmus, Bursa'ya denk belki daha iyi) 3 adam alacak olsak ne dersiniz, ortaligi birbirine katmaz misiniz? FB'nin yaptigi aynen budur, gecen seneye gore de kadrolari ilerlemedi tersine geriledi. Lig baslayinca gorecegiz. Kotu yonetiliyorlar, bu sene artik son barutlarini harcadilar. GS de bitik durumda, gelecek bizim.

Yeter ki dogru hareket edelim. Su an almamiz gereken adam Ozan degildi. Ihtiyac duydugumuz adam tecrubeli, garanti, takima seviye atlatacak birisi. Mesela Gago ya da Guarin gibi kariyeri belli bir adam. Galiba kaleci almayacagiz fakat bir orta saha transferiyle yillardan beri ilk defa sezona en azindan tama yakin bir kadroyla gireriz.

ona bakarsan bursayı zor bela 6. yapan hoca da şu an bizde. böyle karşılaştırma pek gerçeği yansıtmaz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Scout

Bakalim orta sahaya kimi alıcaz
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şampiyonu ortasahalar belirliyor. Ozan'ı kaybettik.

Ya öyleee ya böyle. Yoksa seneye Uefa Avrupa liginden devam.
ozanı gölgede bırakacak birisini almamız şart

Çevrimiçi Samet Ç

Süleyman Seba'yı ölüm yıl dönümünde saygıyla anıyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Ya aslında tolgay yerine adam bakiyoruz ama seneye tolgay ın yanına koyabileceğimiz birisini de almalıyız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Abi Ozan işine nasıl bu kadar kesin bakıyorduk ki alternatif elimizde sıfır

Yönetim bu mantıkla yaklaştıkça hiç bir zaman başarı gelmez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Yani aldığımız adam bu sene 8 oynayacak seneye 6. Varmı böyle birisi ya :)

Çevrimdışı Sedat.Y

Ben ozanın fenerde direk 11 oynayabileceğine inanmıyorum. Türkiye'de yerli 2 sol bek var ikiside fenerde Caner ve hasan Ali, 2 sağ bek var Gökhan ve Şener. Burada da yapılan bir aziz yıldırım hamlesi var yine rakiplerim alamasın bende kalsın oynamazsa da oynamasın. Aziz Yıldırım'ın Ozan transferindeki anlayışı  'bende oynayacak diye birşey yok rakibimde oynamasın diye de alabilirim'did. Hasan Ali ve Şener GS ve Beşiktaş'ta ve rahatlıkla pekala oynayacak durumda oyuncular ama adresleri Fenerbahçe nin yedek klübesi oluyor. Ozan'da 20 Yaşında klübü ile ipleri atmak yerine sözleşmesini iyileştirip devam edebilirdi. Fenerin vereceği eurolarla, 3 milli mac oynamakla, medyanın gazıyla bir yere varılamayacağını anlamaktansa onu ozan yapan Şenol Hoca'yla daha ileri gitmek olası olabilirdi.  Bu transfer o yüzden bizim için değil kendisi için kaybedilmiş fırsat olacaktır. Beşiktaşlılık duruşu sergileyememiş olması da bu anlamda benim içime serin sular döken bir durum oldu. O yaşta duruş mu olur diyen arkadaşlara atınç'ı hatırlatmak isterim.

1. si sana katılıyorum.
2. si Topuz-Potuk-Hasan Ali- tarzı oyuncular maddiyat peşinde koşup vizyon ve gelecek planlaması yapamayacak kadar zayıf karakterli oyunculardı.Bir anda ne oldum delisi oldular.Ve şimdiki halleri ortada.Şimdi bunların arasına gencecik yaşta Bursa başkanının akıl yerine duygularıyla hareket etmesi (işle aşkı karıştıran  :)  ),ailesininde maddiyat beklentisi sonucu Ozan katılacak.
3. sü Demedi demeyin bu sene Q17  harikalar yaratacak......
Sonuç iyimser olmakla beraber hissiyatlarımla söylüyorum  bu sene bizim senemiz olacak.................
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 00:22:58 Sedat.Y ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

ona bakarsan bursayı zor bela 6. yapan hoca da şu an bizde. böyle karşılaştırma pek gerçeği yansıtmaz.

Hoca ile oyunculari kiyasliyorsan soyleyecek bir sey yok, benim orada ne dedigim acik. Hoca kendisi cikip oynamiyor ya, hocayla ne alakasi var? Bursa'nin kadrosunu Mourinho'ya da versen olabilecegi en fazla 5.lik.

Çevrimdışı worns

Bende Fbnin çok başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Kadroları lige göre oldukça iyi fakat kimi noktaları görünenin aksine kırılgan. (Başta stoperler)

Ayrıca hocaları bence gelişmiş bir oyun planına sahip değil. Oturtmaya çalıştığı sistem çok ilkel bir hücum futbolu. Maradonanın Arjantini çalıştırdığı Dünya Kupasındaki sistemini fena halde andırıyor bana. Arjantin ki o turnuvada İngiltereye bile yenilmiş Almanyadan zaten 4 yemişti.

Sistemli, dengeli her takım Feneri yer bu sene. ama klasik saha dışı baskıyla ayakta kal,son bölümde bi biçimde form tut, öne çıkan takımlara bel altı çalış vb taktiklerinin dizilimlerden daha önemli olduğu bizim ligde her şey olabilir tabi.

Çevrimdışı Türkay

Büyük başkan Süleyman Seba …
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

Hoca ile oyunculari kiyasliyorsan soyleyecek bir sey yok, benim orada ne dedigim acik. Hoca kendisi cikip oynamiyor ya, hocayla ne alakasi var? Bursa'nin kadrosunu Mourinho'ya da versen olabilecegi en fazla 5.lik.

klasik savunmadır zaten hoca cıkıp oynamıyor ya. bursa kadrosu geçen sene en iyi 4. kadroydu. hatta ilk 3e de girebilirdi. biz alamadık diye b.k atmanın anlamı yok. oyunculara b.k atma çabası içindeyken kendi hocana da atıyorsun çünkü
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

En çokta Süleyman Seba sezonunda şampiyon olamamak koydu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Kheaven

• Ziyaretçi

Yani aldığımız adam bu sene 8 oynayacak seneye 6. Varmı böyle birisi ya :)

Fernando Gago :)

Çevrimdışı Scout

klasik savunmadır zaten hoca cıkıp oynamıyor ya. bursa kadrosu geçen sene en iyi 4. kadroydu. hatta ilk 3e de girebilirdi. biz alamadık diye b.k atmanın anlamı yok. oyunculara b.k atma çabası içindeyken kendi hocana da atıyorsun çünkü
Talat Sakin  :tabe:
Pika Pika

Çevrimdışı forzatunga

Bir ton adam konuşuldu aylardan beri alternatifi yok ,plansiz,vizyonsuz cart curt diyip durdunuz sonra takır takır transferler geldi ama hala ayni muhabbet ?

Çevrimdışı brkntcnr

Fernando Gago :)
Gelsin yarın başlasın. Tecrübe var yetenek de bu lig için yeter de artar bile :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bütün mevkiler için bu sene kaçırdıklarımızdan iyisi geldi

yine  o bölge içinde iyisi gelecektir. Neden bilmiyorum ama sanki bi Fer Sürprizi olacak gibi bi his var.

yarın Zaten hareketli geçecektir muhtemelen tek plan Ozan değildi görüşülen başka adaylarda vardır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ligin ilk maçına yüksek ihtimal

Atiba     oguzhan

sosa

böyle cıkacaz.

Çevrimiçi murat

fer hem 6 hem 8 oynar.lazım olursa 10 bile oynar.takımda tolgay ve fer birlikte oynasın 10 numaraya ihtiyaç  bile olmaz.

Çevrimdışı Sedat.Y

Ligin ilk maçına yüksek ihtimal

Atiba     oguzhan

sosa

böyle cıkacaz.

Başka alternatif var mı?