2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846684 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat_BJK

Guarin iyiymis..yarin gelip baslasin. Ama baska takima giderse acimam tukaka ederim haberi olsun.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı brkntcnr

Guarin - Fer - Gago - Neudstadter. Level ımız bu olmalı. Lawal vs. değil.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Bonservisiyle Inler, 1 sene kiralık Guarin önerimi sunuyorum :D @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

Israrla söylüyorum yine söyleyceğim.

Ozan'ı satabileceğine inandığı için 7 m euro'yu vermeyi düşündü yönetim.

Gidipte Guarin ya da başka bir oyuncuya bu paraları vermezler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Guarin imkansız.

Rode imkansı(z)

Leroy Fer diye bi topçu varmı diy ebiliyolarmı acaba
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Bonservisiyle Inler, 1 sene kiralık Guarin önerimi sunuyorum :D @Çağrı

En iyisini yapmaya çalışıyoruz @Anıl  parayı sokakta bulmuyoruz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Yapmaya değil, yapmaaağ :D

Çevrimiçi Savaş

Bu inter'in orta sahalar da pek cafcafliymis :D ayıklasak ya birini ikisini

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tayfun_bjk

Ben ozanın fenerde direk 11 oynayabileceğine inanmıyorum. Türkiye'de yerli 2 sol bek var ikiside fenerde Caner ve hasan Ali, 2 sağ bek var Gökhan ve Şener. Burada da yapılan bir aziz yıldırım hamlesi var yine rakiplerim alamasın bende kalsın oynamazsa da oynamasın. Aziz Yıldırım'ın Ozan transferindeki anlayışı  'bende oynayacak diye birşey yok rakibimde oynamasın diye de alabilirim'did. Hasan Ali ve Şener GS ve Beşiktaş'ta ve rahatlıkla pekala oynayacak durumda oyuncular ama adresleri Fenerbahçe nin yedek klübesi oluyor. Ozan'da 20 Yaşında klübü ile ipleri atmak yerine sözleşmesini iyileştirip devam edebilirdi. Fenerin vereceği eurolarla, 3 milli mac oynamakla, medyanın gazıyla bir yere varılamayacağını anlamaktansa onu ozan yapan Şenol Hoca'yla daha ileri gitmek olası olabilirdi.  Bu transfer o yüzden bizim için değil kendisi için kaybedilmiş fırsat olacaktır. Beşiktaşlılık duruşu sergileyememiş olması da bu anlamda benim içime serin sular döken bir durum oldu. O yaşta duruş mu olur diyen arkadaşlara atınç'ı hatırlatmak isterim.

Çevrimdışı Tolga

Gerçek yönetici işte :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Tabii Guarin.

10 milyon € bonservis + Asgari 2,5 milyon maaş.

Yapmayın!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnterden adam alacaksak hernanesi de alalım  :icool:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı brkntcnr

Garmash değil de yine aynı dinamo dan koval - douglas - veloso seti fena olmazdı :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Süleyman Seba'yı ölüm yıl dönümünde saygıyla anıyorum.

Beşiktaş'ı, Beşiktaş yapan insan...

Çevrimdışı can1903

Çok sevdik be ABİ..

Süleyman Seba.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ZORBEY

KANALTÜRK te Quaresma Canlı yayında CANDAŞ TOLGA ile "bunu konuşalım" programında
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Çağrı

Tabii Guarin.

10 milyon € bonservis + Asgari 2,5 milyon maaş.

Yapmayın!

Dur orada, yaparım. Tek atış.

5 milyon 2 yıl kirala, 5 milyon 2 sene sonra satın alma opsiyonu.

2.5 maaş. Aldım gitti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı genki1914

Israrla söylüyorum yine söyleyceğim.

Ozan'ı satabileceğine inandığı için 7 m euro'yu vermeyi düşündü yönetim.

Gidipte Guarin ya da başka bir oyuncuya bu paraları vermezler.

imza.
Guti14

Çevrimdışı atalay

Dur orada, yaparım. Tek atış.

5 milyon 2 yıl kirala, 5 milyon 2 sene sonra satın alma opsiyonu.

2.5 maaş. Aldım gitti.

Mevcut yönetim anlayışında santraforlar dışında kimse + 2 milyon maaş ücreti almaz.

Çevrimdışı anilsevim

Hislerime güveniyorum ve çok araştıyorum. Şunun olacagına kanaat getirdim ben.
İnler + lawal
İyi midir sizce, bence bu olacak (tahmin tabi)
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ben ozanın fenerde direk 11 oynayabileceğine inanmıyorum. Türkiye'de yerli 2 sol bek var ikiside fenerde Caner ve hasan Ali, 2 sağ bek var Gökhan ve Şener. Burada da yapılan bir aziz yıldırım hamlesi var yine rakiplerim alamasın bende kalsın oynamazsa da oynamasın. Aziz Yıldırım'ın Ozan transferindeki anlayışı  'bende oynayacak diye birşey yok rakibimde oynamasın diye de alabilirim'did. Hasan Ali ve Şener GS ve Beşiktaş'ta ve rahatlıkla pekala oynayacak durumda oyuncular ama adresleri Fenerbahçe nin yedek klübesi oluyor. Ozan'da 20 Yaşında klübü ile ipleri atmak yerine sözleşmesini iyileştirip devam edebilirdi. Fenerin vereceği eurolarla, 3 milli mac oynamakla, medyanın gazıyla bir yere varılamayacağını anlamaktansa onu ozan yapan Şenol Hoca'yla daha ileri gitmek olası olabilirdi.  Bu transfer o yüzden bizim için değil kendisi için kaybedilmiş fırsat olacaktır. Beşiktaşlılık duruşu sergileyememiş olması da bu anlamda benim içime serin sular döken bir durum oldu. O yaşta duruş mu olur diyen arkadaşlara atınç'ı hatırlatmak isterim.

Ben bu FB'nin bu sene cok fena patlayacagini dusunuyorum, taa haftalar once dedigim gibi sampiyon olurlarsa cirkeflikle, pislikle, hakemleri doverek olacak super oynadiklarindan degil. Bursa zor bela 6. olmus, kalkip bu takimdan uc adam almak akilli adamin yapacagi is degil. Daha evvel de dedigim gibi Turkiye'de futbolun kalitesi belli. Ligimiz asagi yukari Yunan Ligi seviyesinde. Takim tanidik oldugundan gozunuzde buyutuyorsunuz. Mesela biz gidip Atromitos'tan (Yunanistan'da gecen sene 5. olmus, Bursa'ya denk belki daha iyi) 3 adam alacak olsak ne dersiniz, ortaligi birbirine katmaz misiniz? FB'nin yaptigi aynen budur, gecen seneye gore de kadrolari ilerlemedi tersine geriledi. Lig baslayinca gorecegiz. Kotu yonetiliyorlar, bu sene artik son barutlarini harcadilar. GS de bitik durumda, gelecek bizim.

Yeter ki dogru hareket edelim. Su an almamiz gereken adam Ozan degildi. Ihtiyac duydugumuz adam tecrubeli, garanti, takima seviye atlatacak birisi. Mesela Gago ya da Guarin gibi kariyeri belli bir adam. Galiba kaleci almayacagiz fakat bir orta saha transferiyle yillardan beri ilk defa sezona en azindan tama yakin bir kadroyla gireriz.

Çevrimdışı TALAT

hey gidi seba.
hastanede yan odamda yatıyordu. sesi geliyordu hep. mekanı cennet olsun
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles