Ben ozanın fenerde direk 11 oynayabileceğine inanmıyorum. Türkiye'de yerli 2 sol bek var ikiside fenerde Caner ve hasan Ali, 2 sağ bek var Gökhan ve Şener. Burada da yapılan bir aziz yıldırım hamlesi var yine rakiplerim alamasın bende kalsın oynamazsa da oynamasın. Aziz Yıldırım'ın Ozan transferindeki anlayışı 'bende oynayacak diye birşey yok rakibimde oynamasın diye de alabilirim'did. Hasan Ali ve Şener GS ve Beşiktaş'ta ve rahatlıkla pekala oynayacak durumda oyuncular ama adresleri Fenerbahçe nin yedek klübesi oluyor. Ozan'da 20 Yaşında klübü ile ipleri atmak yerine sözleşmesini iyileştirip devam edebilirdi. Fenerin vereceği eurolarla, 3 milli mac oynamakla, medyanın gazıyla bir yere varılamayacağını anlamaktansa onu ozan yapan Şenol Hoca'yla daha ileri gitmek olası olabilirdi. Bu transfer o yüzden bizim için değil kendisi için kaybedilmiş fırsat olacaktır. Beşiktaşlılık duruşu sergileyememiş olması da bu anlamda benim içime serin sular döken bir durum oldu. O yaşta duruş mu olur diyen arkadaşlara atınç'ı hatırlatmak isterim.
Ben bu FB'nin bu sene cok fena patlayacagini dusunuyorum, taa haftalar once dedigim gibi sampiyon olurlarsa cirkeflikle, pislikle, hakemleri doverek olacak super oynadiklarindan degil. Bursa zor bela 6. olmus, kalkip bu takimdan uc adam almak akilli adamin yapacagi is degil. Daha evvel de dedigim gibi Turkiye'de futbolun kalitesi belli. Ligimiz asagi yukari Yunan Ligi seviyesinde. Takim tanidik oldugundan gozunuzde buyutuyorsunuz. Mesela biz gidip Atromitos'tan (Yunanistan'da gecen sene 5. olmus, Bursa'ya denk belki daha iyi) 3 adam alacak olsak ne dersiniz, ortaligi birbirine katmaz misiniz? FB'nin yaptigi aynen budur, gecen seneye gore de kadrolari ilerlemedi tersine geriledi. Lig baslayinca gorecegiz. Kotu yonetiliyorlar, bu sene artik son barutlarini harcadilar. GS de bitik durumda, gelecek bizim.
Yeter ki dogru hareket edelim. Su an almamiz gereken adam Ozan degildi. Ihtiyac duydugumuz adam tecrubeli, garanti, takima seviye atlatacak birisi. Mesela Gago ya da Guarin gibi kariyeri belli bir adam. Galiba kaleci almayacagiz fakat bir orta saha transferiyle yillardan beri ilk defa sezona en azindan tama yakin bir kadroyla gireriz.