2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853038 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

klasik savunmadır zaten hoca cıkıp oynamıyor ya. bursa kadrosu geçen sene en iyi 4. kadroydu. hatta ilk 3e de girebilirdi. biz alamadık diye b.k atmanın anlamı yok. oyunculara b.k atma çabası içindeyken kendi hocana da atıyorsun çünkü

Girebilirdiyse girseydi kardesim. -bilirdi, -bilmezdiye gore mi karar verecegiz. Bursa'nin kadrosu en iyi 4. kadro olsaydi zaten basa oynarlardi, oynayamadilar. Hocalari da dandik olmadigina gore belki de sen Bursa'yi cok abartiyorsundur.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Zafer55

Hayır başkan şimdi ozandan inlerden iyisini alıp getircek..diyecez madem alabiliyordun niye vakit kaybettim :)

Çevrimdışı canU

Bir ton adam konuşuldu aylardan beri alternatifi yok ,plansiz,vizyonsuz cart curt diyip durdunuz sonra takır takır transferler geldi ama hala ayni muhabbet ?
Lig başlıyor orta sahan, hızlı stoperin yok. Pardon haklısın takır takır transferler geldi bi plan dahilinde:) ligler biraz erken başlamasa herşey tamamdı.

Çevrimdışı Sedat.Y

Girebilirdiyse girseydi kardesim. -bilirdi, -bilmezdiye gore mi karar verecegiz. Bursa'nin kadrosu en iyi 4. kadro olsaydi zaten basa oynarlardi, oynayamadilar. Hocalari da dandik olmadigina gore belki de sen Bursa'yi cok abartiyorsundur.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı TALAT

cevabı kendi yazında veriyorsun da ama onu da bulamazsın zaten o yüzden tamam ben bursayı çok abartıyorum. 4. iyi kadro demenin de neresi abartmaysa artık. sanki ligin en iyisi dedik
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Easthanbool

Sonraki bir yorumundan da siyahi olduğu anlaşılıyor kim olabilir sizce

Leroy Fer  :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 01:00:27 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı forzatunga

Lig başlıyor orta sahan, hızlı stoperin yok. Pardon haklısın takır takır transferler geldi bi plan dahilinde:) ligler biraz erken başlamasa herşey tamamdı.

Cl ön elemesi oynayan takim bitirmismi transferini (o arada elendi)  kim var bitiren?
Tolgayin sakatlanacagini nasil planlamamislar pes doğrusu. FM gibi olsa keşke gerçek dünya tiklaya tiklaya transfer yapilsa ama olmuyor iste bunu ogrenin artik

Başkan fedakarlık yapacağız dedi. Leroy fer işini bitirin artık. Çok uzadı. Lawal gibi saçma sapan adamlarla doldurmayin bu takımı

Çevrimiçi Samet Ç

Hayırdır yeni akım mı başlattınız bir twiti dört kere paylaşıyorsunuz neyin totemi bu  :alala:

Çevrimiçi murat

rakiplerinde takır takır aldı.şampiyonlar ligine girdi.ne yani bütün takımı değişecek değildik ya.bir stoper bir sağ bek birsol bek. birde kanat oyuncusu alındı.takımda 4 stoper var  5 tanede ortasahanın ortasında oyuncu var.sakatlanan tolgayın yerine bir oyuncu alınacak .bu işler sandığınız kadar kolay değil.hem parayı bulacaksın hem oyuncuyu.sonra kulübü ikna edeceksin sonrada oyuncuyu.real madrid değilsinki bütün kapılar açılsın sana.iyi oyuncuyu getirmek için ikna etmek kolay değil.fb gibi ederinin iki katını vereceksin yada bezdirene kadar pazarlık edeceksin.gelen bütün oyuncuların bonservis bedeli 6 milyon civarı.hemen alayım dersen bu miktar 10 belki 12 belkide daha fazlası olurdu.

Çevrimdışı Sedat.Y

rakiplerinde takır takır aldı.şampiyonlar ligine girdi.ne yani bütün takımı değişecek değildik ya.bir stoper bir sağ bek birsol bek. birde kanat oyuncusu alındı.takımda 4 stoper var  5 tanede ortasahanın ortasında oyuncu var.sakatlanan tolgayın yerine bir oyuncu alınacak .bu işler sandığınız kadar kolay değil.hem parayı bulacaksın hem oyuncuyu.sonra kulübü ikna edeceksin sonrada oyuncuyu.real madrid değilsinki bütün kapılar açılsın sana.iyi oyuncuyu getirmek için ikna etmek kolay değil.fb gibi ederinin iki katını vereceksin yada bezdirene kadar pazarlık edeceksin.gelen bütün oyuncuların bonservis bedeli 6 milyon civarı.hemen alayım dersen bu miktar 10 belki 12 belkide daha fazlası olurdu.

:ok:

Çevrimdışı Paolo Maldini

O Beşiktaş'ı üzmesinler dedi.Ama biz onu hep üzdük.

Adına verilen kupayı bile alamadık.

Bizi affet Büyük Başkan

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı 38life

Hayır başkan şimdi ozandan inlerden iyisini alıp getircek..diyecez madem alabiliyordun niye vakit kaybettim :)

Çünkü artık iş sidik yarışına döndü. eğer başkan da ben altında kalmam bunun derse paraya kıyabilir. Ama bence gerek yok.

Çevrimiçi murat

zamanında bizde az menager oyunu oynamadık :D oyunda bile parayı basıyorsun adam gelmiyor.bu arada takım otobüsü kurşunlanır futbolcunun arabasına kurşun gelir ,bombalar patlar biryerlerde :adam biraz daha fazla kazanayım diye rahatını bozmak istermi? tamamen farklı bil kültür,belki bir daha hiç kullanmayacağı bir dil, gereksiz ve  fazla bir ilgi vesaire.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Her ne olursa olsun Başkan yaklaşık 10 milyon euro harcayabileceğini gösterdi. Şimdi " Ozan Projedir " dememeli. Zira şampiyonlukta bir projedir. O zaman ben kendimce 10 milyon euroluk transfer bekliyorum ( 2 ya da 3 transfer )  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar nedense şu transfer sezonu boyunca herkes şampiyonluğun, bütün herşeyin transferlere bağlı olduğunu sanıyor gibi davranıyor. Takım kurgusu ve uyum denen çok önemli birşey var. herşey futbolcu almak değildir. azimli hırslı takım/futbolcu faktörü, oyun kurgusu, şans, takım uyumu, teknik direktör faktörü vs. futbolun 10larca bilinmeyeni var. ama transfer sezonunda tabi resmi maç falan da olmadığı için herkes transferlere kilitlenıyo. sankı o futbolcuyu ah bı transfer etsek şampiyon olacaz gibi düşünüyo. yok böyle birşey arkadaşlar. belki ortasahaya xabi alonsoyu alcaz ama 3.cü haftada sakatlancak biz veli ile devam edip şampiyon olcaz. futbol böyledir. bukadar çok neden hırpalıyorsunuz kendinizi anlamıyorum. transfer herşey değildir arkadaşlar. önemli olan takımdır futbol takım oyunudur. futbolcu oyunu değil.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaşlar nedense şu transfer sezonu boyunca herkes şampiyonluğun, bütün herşeyin transferlere bağlı olduğunu sanıyor gibi davranıyor. Takım kurgusu ve uyum denen çok önemli birşey var. herşey futbolcu almak değildir. azimli hırslı takım/futbolcu faktörü, oyun kurgusu, şans, takım uyumu, teknik direktör faktörü vs. futbolun 10larca bilinmeyeni var. ama transfer sezonunda tabi resmi maç falan da olmadığı için herkes transferlere kilitlenıyo. sankı o futbolcuyu ah bı transfer etsek şampiyon olacaz gibi düşünüyo. yok böyle birşey arkadaşlar. belki ortasahaya xabi alonsoyu alcaz ama 3.cü haftada sakatlancak biz veli ile devam edip şampiyon olcaz. futbol böyledir. bukadar çok neden hırpalıyorsunuz kendinizi anlamıyorum. transfer herşey değildir arkadaşlar. önemli olan takımdır futbol takım oyunudur. futbolcu oyunu değil.

Elbette haklısın da herkesin gönlünde bir aslan yatıyor ve bu yüzden gidip kombine alıyor, forma alıyor. Ben şahsen paf takımıyla oynasak yine veririm desteğimi ama alınacak bir futbolcu ile çoşanlara da hak veriyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigiter38

taa Nenne den başladı Lanzini Linnes Diego RVP ve en Son Ozanla  devam ediyoruz...çok dillenmeye  basliyorsa bizim Transfer kesin yatıyor,korkarım İnler de böyle olacak.
R10 saymıyorum daha.
İnşallah en kısa zamanda o bölgeyi dolduracak 2 Adam alınacak.
Yoksa Necip Oğuzhan Sosa ile Fazla yol alamayiz.
Hakkımızda hayırlısı olsun