2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835209 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar mancini guarini istemiyor.Guarinle beraber adamların 7 tane orta sahası oldu en son yeni orta saha aldılar geoffrey diye.Biz direk satın almak istiyormuşuz kiralık filan değil.

Çevrimdışı Çağrı

Guarin alınmayacak oyuncu değil.

Şuan maliyet olarak alabiliriz de. Lakin çok ciddi çalışma gerektirir.

12 civarına kadar çıkar fiyat çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler evrenmanchester de jong a yıllık 2.5 vererek kiralayabileceğimiz söylemişti aslında bu adamı almak lazım yönetime yakın olan iletsin lütfen hem bonservis hakkımızda harcanmamıs olur 2. orta saha stoper kaleci alcak paramız olur keşke alabilsek

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Anıl

Inter'in orta sahaları,

Gary Medel, Mateo Kovacic, Geoffrey Kondogbia, Hernanes, Fredy Guarín, Marcelo Brozovic, Saphir Taider

Guarin'i 7-8'e bırakırlar gibi geliyor bana

Çevrimdışı genki1914

Inter'in orta sahaları,

Gary Medel, Mateo Kovacic, Geoffrey Kondogbia, Hernanes, Fredy Guarín, Marcelo Brozovic, Saphir Taider

7-8 vereceklerine inanıyormusunuz gerçekten ben ozanın istisna oldugunu düşünüyorum başka birine vermezler maksimum 3-4 civarı para harcalar kapatırlar transferi
Guti14

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Burda biz bi ton isim konuşuyoruzda yönetimin haberi olmasını nasıl sağlarız önemli olan o :D

Cok basit, bir oyuncu seceriz, surekli onun hakkinda konusup isteriz. Spor medyasi zaten issiz oldugundan forumlari takip edip taraftarin dillendirdigi isimlere bakiyor. Buraya da kesin bakan gazeteciler var. Biz yeterince konusalim yeter, gerisi sallamaci spor basinimizin isi.  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Guarin alınmayacak oyuncu değil.

Şuan maliyet olarak alabiliriz de. Lakin çok ciddi çalışma gerektirir.

12 civarına kadar çıkar fiyat çünkü.
    Sence feri kiralamak mı yoksa guarini 8 10 vverip almak mı mantıklı ?

Çevrimdışı brkntcnr

Inter'in orta sahaları,

Off medeli alsak bi :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Inter'in orta sahaları,

7-8 olmaz. Havada 10 veren çıkar zaten adama. 14'ten filan açarlar kapıyı 10'a indirebilirsen öp başına koy adam baya ortasaha.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fatihbjk

Inter meloyuda alabilir epeydir kovaliyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

Sence feri kiralamak mı yoksa guarini 8 10 vverip almak mı mantıklı ?

Hiç farketmez :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

bu arada artık ozan resmen gittiğine göre F.Orman bursa başkanı hakkında
güzel bir açıklama yapar mı acaba yarın filan :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

7-8 olmaz. Havada 10 veren çıkar zaten adama. 14'ten filan açarlar kapıyı 10'a indirebilirsen öp başına koy adam baya ortasaha.
E abi madem bu kadar şişkin opsiyonlu kiralayalım. Hem onlar rahatlasın hem biz. Seneye de alırız.

Çevrimdışı Çağrı

E abi madem bu kadar şişkin opsiyonlu kiralayalım. Hem onlar rahatlasın hem biz. Seneye de alırız.

Kardeşim seneye 30 yaşına girecek. Kiraladığı her sene bonservisinden gidiyor oyuncunun değeri düşüyor.

Ama şöyle olur. 2 sine kiralarsın 6 milyona 6 milyon da opsiyon koyarsın Melo transferi benzeri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

o zaman uçuşa geçelim

kiralık fer+ guarin :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Scout

Ozan Resmen Fenerde mi ?
Pika Pika

Çevrimdışı brkntcnr

Kardeşim seneye 30 yaşına girecek. Kiraladığı her sene bonservisinden gidiyor oyuncunun değeri düşüyor.

Ama şöyle olur. 2 sine kiralarsın 6 milyona 6 milyon da opsiyon koyarsın Melo transferi benzeri.
Mesela kiralama bedeli 2,5 opsiyon da 7,5 olmayacak iş değil. Ki bu adam.melodan vs kat kat iyi taş gibi bir orta saha.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

size iyi haberler vereyim mi ?  :icool: Ozan tufan bile anında unutucaksınız :)
Beşiktaşımızın ilgilendiği ön libero oyuncusu sıkı durun "Fredy GUARİN".
:biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Haldun

bu arada artık ozan resmen gittiğine göre F.Orman bursa başkanı hakkında
güzel bir açıklama yapar mı acaba yarın filan :D
o adam hakkinda aciklama yapmaya bile gerek yok senol hocaya iftira atti agzinin payini da aldi sandi ki bunlar oyuncuyu transfer etmek istiyorlar bize boyun egerler ama evdeki hesap carsiya uymadi :) bi de ben medyadan oyle duydum diye aciklama yapiyor vizyonsuz kisilik :)

Çevrimdışı Çağrı

Adı geçen Garmash da iyi oyuncudur bu arada.

Ancak ağırdır çat çut dönemez Tolgay gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı genki1914

artık kimseye 7-8 vermezler ozana o para gelecekte satılır düşüncesinde verilecekti kendimizi kandırmayalım 3 civarına yama gelir veya kiralık bakarlar sağdan soldan
Guti14

Çevrimdışı Anıl

Adı geçen Garmash da iyi oyuncudur bu arada.

Ancak ağırdır çat çut dönemez Tolgay gibi.
Deme, Tolgay deme :bawling: