2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12815223 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

yok mu arttıran. artık kime gidecekse gitsin yoksa harcanacak bu çocuk
Eto+ 2 M € Antalyada
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

Sabır konusunda son derece haklısın.

Benim demek istediğim çok farklı birşey.

20 yıldır sabrediyorsun ama sonra en ufak haberlerde patlamaman lazım demek istediğim bu  :)

Bizde bu oluyor,herşeye sabrediyorken şu gevşek medyanın çıkarttığı 2-3 haber anında darmadağın edebiliyor.

Kızılması gerekenlere kızılsın,tepki gösterilsin ama bu medya gazıyla yapılmasın demek istediğim bu.

olabilir, sen de haklısın. :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Cumartesi günü Bursa'nın maçı var . O güne kadar belli olur Ozan'ın durumu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aa1903

Kupa kısmı @Bertug ya cevaptı . lig başlarken daha hangi bölgeye ne transfer yapılacağı bile belli değilse transfer başarısı sıfırdır. mali durumu da göz önüne aldığımızda demişsin !! senin daha düne kadar 9 numara poziyonunda veyseller, fazlılar vardı biz dembalarla, mario gomezlerle büyümedik. Ayrıca tolgay ,oğuzhan, günay ,kerim, cenk  iyi potansiyele sahip oyuncular. olcay,sosa,atiba, tosic verilen paralara göre gayet de iyi transferlerdir. Dediğim gibi sıfır demek net acımasızlıktır.

valla fazlılar varken uçuk fiyatlara forma satılmıyordu. bilmem kaç milyon euro yayın geliri, hayvani sponsor gelirleri falan yoktu.

ayrıca o fazlıların olduğu dönemde pascal falan vardı. o zamanki fazlı'nın karşılığı mustafa pektemek'tir. savunmak için garip örnekler vermeye gerek yok. bu benim görüşümdür, sen yönetime acı. ben acımam.

Çevrimdışı OrhanAker

Sağ gösterip sol vuramazmıyız acaba ozan sağda olsa soldan sarılara bi çaksak..  :lol:
ozanmış macarmış olmazsa olmaz enseyi karartacak değiliz.

Bu seneki bütün transferlerden önce burası toz dumandı yani sakin kalmakta yarar var  :D

Çevrimdışı Deniz

İkili tartışmalardan uzak durun arkadaşlar başlık amacından çıkmasın hepsinden de önemlisi kalpler kırılmasın.

Konu ile alakasız mesajlar silinecektir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Bu arada Lig de yeterli olabilirler.

Benim skalam lig değil Avrupa. Bu iki isim Avrupa düzeyinde yetersiz elemanlar.

Dostum Quaresma bence ligde de olmayacak olcay keser onu  :)

Çevrimdışı BavyeraKartali

Ya bu Bursali baskan musvettesinin goruntuleri var mi bunlari derken yoksa sadece basinin yazmasi mi eger goruntu yoksa gazetelerde patronlar ve yazarlar olarak maymunlar calisiyorsa sinirimizi bozduguna degmez.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Ersoy

Zudzakıda bursa almış.Görüntü İstanbul'dan bursaya yola çıkmış.
Bundan sonra her sene!

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsak gelmişken Bizimkilerle Sürpriz Şekilde Görüşüp İmza atabilirmi ya Hazır İstanbula gelmiş Bjk li olmadan gitmesin hani  :evillol:

Çevrimdışı Gorgaze

valla fazlılar varken uçuk fiyatlara forma satılmıyordu. bilmem kaç milyon euro yayın geliri, hayvani sponsor gelirleri falan yoktu.

ayrıca o fazlıların olduğu dönemde pascal falan vardı. o zamanki fazlı'nın karşılığı mustafa pektemek'tir. savunmak için garip örnekler vermeye gerek yok. bu benim görüşümdür, sen yönetime acı. ben acımam.

Formadan kalan deger hep aynı % dilim kardeşim.bugünde 35- max 40 lira kalıyor sana formadan.
hayvani sponsor gelirleri falan yoktu :) demişsin. Sponsoru bulan İmzalayan kim arkadaşım tukaka yönetim dimi !
ben kimim de yönetime acıyacağım. ya da sen acımasan ne değişecek, şaka yapıyor olmalısın :)
Yanlışları oldu yönetimin ilk sezonunda transfer acemisiydiler ama ilk yıldan sonra düzeltiler kendilerini maliyetlerine ve alınan potansiyellere baktığında da  ciddi anlamda başarılılar.   
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu Açıklama Güzel Fakat Şenol Güneşe Laf Atması Yanlış.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Ozan Tufan'ı Beşiktaş'a satmamak için fırsat kolladığını belirten Atıf Keçeci; "Güneş, Bölükbaşı'nın 'Oyuncularımızın kafasını karıştırıyor' sözünden yola çıkarak ona bir cevap anlamında bir şeyler söyledi. Prosedürde bir başkan, karşı takımın teknik direktörüne bir şey söylediğinde onun cevabını o teknik direktörün olduğu kulübün başkanı verir. Bu işin prosedürü budur. Bursaspor camiasının özellikle fanatiklerinin bir tepkisi vardı bu da başkanın rahat hareket etmesini engelliyordu. Benim dışarıdan gördüğüm tam olarak buydu. Yani Ozan'ı Beşiktaş'a vermemek için fırsat kolluyordu. Ozan'ın kalitesinden dolayı ondan almak istediği bonvervis bedelini diğer kulüplerden alabilecek bir durumdalar. Dolayısıyla Ozan Tufan olayının oluşmasında Şenol Güneş'in başkana karşı uygun olmayan konuşma bu işin sıkıntıya düşmesine neden olmuştur." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 15:46:14 EssiLor ]

Çevrimdışı talha

Dostum Quaresma bence ligde de olmayacak olcay keser onu  :)

Aslında burada ki insanların %80'i de biliyor ama yine de bir umuttur yaşamak.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serkan7738

Helal Olsun Bu Adama Mükemmel Konuşmuş

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Ozan Tufan'ı Beşiktaş'a satmamak için fırsat kolladığını belirten Atıf Keçeci; "Güneş, Bölükbaşı'nın 'Oyuncularımızın kafasını karıştırıyor' sözünden yola çıkarak ona bir cevap anlamında bir şeyler söyledi. Prosedürde bir başkan, karşı takımın teknik direktörüne bir şey söylediğinde onun cevabını o teknik direktörün olduğu kulübün başkanı verir. Bu işin prosedürü budur. Bursaspor camiasının özellikle fanatiklerinin bir tepkisi vardı bu da başkanın rahat hareket etmesini engelliyordu. Benim dışarıdan gördüğüm tam olarak buydu. Yani Ozan'ı Beşiktaş'a vermemek için fırsat kolluyordu. Ozan'ın kalitesinden dolayı ondan almak istediği bonvervis bedelini diğer kulüplerden alabilecek bir durumdalar. Dolayısıyla Ozan Tufan olayının oluşmasında Şenol Güneş'in başkana karşı uygun olmayan konuşma bu işin sıkıntıya düşmesine neden olmuştur." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

evet hadi Şenol Güneş e hakarete başlayabilirsiniz artık

Çevrimdışı worns

Dnipro'lu Jaba Kankava'nın ismi geçiyor. Dnipro'luları menajerler bize çakmaya çalışıyor sanki. Douglas, Boyko şimdide Kankava.

Ben Garmash'ı tercih ederim. Kankava hem daha yaşlı hem de tek yönlü bir oyuncu. Veli benzeri hatta daha serti.

Çevrimdışı aa1903

Formadan kalan deger hep aynı % dilim kardeşim.bugünde 35- max 40 lira kalıyor sana formadan.
hayvani sponsor gelirleri falan yoktu :) demişsin. Sponsoru bulan İmzalayan kim arkadaşım tukaka yönetim dimi !
ben kimim de yönetime acıyacağım. ya da sen acımasan ne değişecek, şaka yapıyor olmalısın :)
Yanlışları oldu yönetimin ilk sezonunda transfer acemisiydiler ama ilk yıldan sonra düzeltiler kendilerini maliyetlerine ve alınan potansiyellere baktığında da  ciddi anlamda başarılılar.   

yahu 15 sene önce kim kaç tane forma alıyordu? gelirler neydi? o sezon kaçıncı olduk? verdiğin örneklerin günümüzle alakası yok.

yönetimin işi ne? tabii sponsor bulacak.

fb ve gs'nin sponsor bulamama sebebi kendi taraftarı dışında herkesin bunlardan nefret ediyor olması. yani sponsoru bulan da esasen beşiktaş taraftarıdır.

acısak ne fark eder diyorsun. e o zaman ben transfer başarısı sıfırdır dediğimde "bu acımasızlıktır" diye isyan etmemen gerekir.

ben transfer dönemini bir bütün olarak ele alıyorum ve sene sonunda olacakları kendimce öngörerek şu anki durumumuzu başarısız buluyorum. tosic'i bedavaya almışlar, quaresma'yı 1.2'ye almışlar vs. umrumda değil açıkçası.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Kesinlikle Senol Gunes in tepkisi yerden goge kadar hakli ! Kendini bilmez birinin sozlerini karakterli bir adam neden sineye ceksin ki ! Haa cekenler var cekebilecek olanlar var iste onlarda senol gunesi elestiriyorlar :) Yok biraz bekle v.s geciniz efendim geciniz....
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı GÖRKEM

1 degil 2 tane orta saha lazim.

eger 1 tane olacaksa cift yönlü olmali. klasik ön libero degil.

Çevrimdışı worns

Yönetimin transfer başırısı sıfırdır muhabbetinin dikkate alınıp polemiğe girilecek bir yönü bile yok.

EssiLor

• Ziyaretçi

evet hadi Şenol Güneş e hakarete başlayabilirsiniz artık
Yanlış Anladınız Ben Bu Kişinin Söylediği Son Cümleye Katılmıyorum
Başta Söylediklerine Katılıyorum
Şenol Güneşin Yaptığı Açıklamalara Bende Hak Veriyorum Beşiktaşın İtibarını Düşünüp Yapması Gereken Açıklamaları Yaptı
Bu Sözlere Sessiz Kalamazdı Orası Aşikar.

Çevrimdışı Serkan7738

Yanlış Anladınız Ben Bu Kişinin Söylediği Son Cümleye Katılmıyorum
Başta Söylediklerine Katılıyorum
Şenol Güneşin Yaptığı Açıklamalara Bende Hak Veriyorum Beşiktaşın İtibarını Düşünüp Yapması Gereken Açıklamaları Yaptı
Bu Sözlere Sessiz Kalamazdı Orası Aşikar.

yok ben tetikte bekleyenler için söyledim  :)

Çevrimdışı talha

2003 Fener derbisini izliyorum. Duran top ceza sahası dışında. Kim atacak İlhan mı Sergen mi diyor spiker. Ey gidi dedim.

Sergen geçiyor penaltı atar gibi atıyor yine ey gidi dedim.  :bawling:

Çok büyük adamdı ikisi de.

Çevrimdışı worns

2003 Fener derbisini izliyorum. Duran top ceza sahası dışında. Kim atacak İlhan mı Sergen mi diyor spiker. Ey gidi dedim.

Sergen geçiyor penaltı atar gibi atıyor yine ey gidi dedim.  :bawling:

Çok büyük adamdı ikisi de.

Frikikleri penaltı gibi atar, penaltı atamazdı. :) 100.yılda çok kaçırmıştı. Ama kaçan penaltılarla hiç puan kaybetmemiştik. Takım fenaydı.

Çevrimdışı talha

Frikikleri penaltı gibi atar, penaltı atamazdı. :) 100.yılda çok kaçırmıştı. Ama kaçan penaltılarla hiç puan kaybetmemiştik. Takım fenaydı.

Kendisi de öyle diyor. Penaltı atamazdım diye. Sergen kadar ilginçç bir kişilik futbol tarihine 10 yılda bir anca gelir heralde.  :evillol:

Çevrimdışı atlantisyolcusu

2000'lerin efsane kadrosu  :)