2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12810345 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi COB

Daha ortada netleşmiş hiçbir şey yokken Beşiktaş'a kapak yapıldığını söyleyen kişinin nesine tahammül edelim? Bursa alamazsa bu topçuyu diz çöküp tövbe edecekler mi?

Realiteymiş bilmem neymiş bu forumda gerçekleri sadece kendinin bildiğini sanan arkadaşlar var realite mealite değil arkadaşım herkeste beyin var herkes olayı görüyor kimsenin aklını küçümsemeyin.

Bu arada kapak kelimesini kullanan benim ama hiçbir mesajda Dzudzsak yazmadim, sadece Ozan transferi ve Diego rvp transferi icin konustum.

Çevrimdışı talha

Bu arada Lig de yeterli olabilirler.

Benim skalam lig değil Avrupa. Bu iki isim Avrupa düzeyinde yetersiz elemanlar.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Akil Emre

Biraz sabır arkadaşlar, bazı olaylar netleştikten sonra asalım keselim tartışalım.

Ben bu sene izlenen stratejiden memnunum, eminimki kısa sürede bizi mutlu edecek hamleler gelecektir.

Şenol hocamızında her daim arkasındayım, bursa başkanına az bile söyledi, asıl kapağı bursa yediki heryerde bas bas bağırıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yahu arkadaslar ne biliyorsunuz  Qauresmanın  yapamayacagını falan lig başlasın hele.

Çevrimdışı cartographer

Daha ortada fol yok yumurta yok devam eden görüşmeler var bitmiş bir şey yok. Anlaşılmış biri yok kim kimden oyuncu kapmış ki? Biz balazsı istesek bursa şu an yine alamaz. Neyin kapağı ya Rasim Ozan malı gibi birinin başkanlık yaptığı kulüpten topçu istiyoruz sorun çıkarmadan tere yağından kıl çeker gibi olması mümkün değil. Gsnin gücünün yetmediği gomezi bonservissiz aldık bu bitmiş bir olaydır rodoyu aldık konoplankayı istedik alamadık biten işleri eleştirin daha bir işin ortasında kim kime kapak yaptı bunu nasıl anlıyorsunuz? Nerde realite yav biz anlayamıyoruz sen süper akıllısın he.

Önce hitap şekline bir çeki düzen ver, ondan sonra konuşuruz.

Çevrimdışı talha

Bu arada kapak kelimesini kullanan benim ama hiçbir mesajda Dzudzsak yazmadim, sadece Ozan transferi ve Diego rvp transferi icin konustum.

Açıkcası RVP olayının olmadığına çok sevinmiştim. Gomez işinde de riskli olduğu için uzak durmamızı istemiştim. Ama maliyeti riskini sıfıra indirdi nerdeyse.

RVP lig başlayacak halen daha dönemedi. Ve sanırım ilk 1 ay da oynayamacak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

herkes Futbol üstadı burada ...

Çevrimdışı Akil Emre

Bu kadar yoğun gündemde, Pektemek, İsmail ve Necip araya kaynayıp takımda kaldıya beni en çok yıpratan budur. :s20:

Çevrimdışı Zafer55

asıl ben Dzsudszak'ın transferi gerçekleşirse Bursa'nın vereceği bonservisi merak ediyorum. asıl bomba ondan sonra patlayacak.

teneke bağlayıp yolladığın, "futbol hayatını bitireceğim" dediğin adamı dediklerini unutup geri alıyorsun. hadi onu geçtim son iki transferi de free olan adamı geri alırken "küçük bir bonservis vereceğiz" deyip 1.2 m€ bonservis verdin.

şimdi dzsudszak bursa'ya üç beş paraya giderse o zaman görücem ben.

Quaresma için 1.2 mil euro küçük bir bonservis bedeli bence...

Çevrimdışı talha

yahu arkadaslar ne biliyorsunuz  Qauresmanın  yapamayacagını falan lig başlasın hele.

Ne zaman yapmış ki şimdi yapacak? Oly maçında bile belli etti.

Tabi inşallah yapar. Yapması lazım çünkü o olmazsa başarılı olamayız.

Çok yetenekli ama maalesef bencil.

Çevrimdışı TALAT

en ilginç olanı da iki hafta önce transfer masterı seviyesine gelen yönetimin bugün macarı bursa alırsa (ki almadan da başlamış) hemen yerlere serilmesi.

bir de bursa bonservis olarak quaresmanın bonservisinden daha az para verirse o zaman görün yaygarayı.

tekrar söylüyorum takım her ne kadar istemesem de quaresmayı seçmiş. bunda bir sürü etken olabilir. bir de sorun zaten quaresmanın alınması diyen arkadaşlar artık quaresmanın kendi takım oyuncuları konuşulan adamın da muhtemel rakip oyuncu olacağı gerçeğini bir kabullensinler.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Gorgaze

Gelen paranın nasıl değerlendirildiği ile ilgili, çok da iyi kullanıldığını düşünmüyorum açıkcası, umarım tatminkar olmuştur cevabım.

Yok bu cümleyle ben pek ikna olmadım.

Demba 6, Gökhan Töre 4.50, Jose Sosa 3.4, rhodolfo, 3.30, Kerim Frei 3.15, Tolga Zengin 2,75, Pedro Franco 2.40, Serdar Kurtuluş 1.75, Andreas Beck 1.75 , Ömer Şişmanoğlu 1.65, Sezer Öztürk 1.50, ricardo quaresma 1.20, Gökhan Süzen 1.10, Ramon Motta 1.10, Alexander Milosevic 1, Olcay 800 bin €, Oğuzhan 500 bin €, Tolgay 450 bin €, Günay 200 bin €, Jermaine Jones 200 bin €, Atiba bonservissiz, Enaramo bonservissiz, Tosun bonservissiz, Tosıc bonservissiz, Allan McGregor bonservissiz, Julien Escude bonservissiz Mario Gomez Kiralık. 

Tekrardan :) Bu sezon satılan oyuncularımız da dahil olmak üzere, şüphesiz mali durumu da göz önüne aldığımızda ! Yönetimin transferde başarı yüzdesi ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Samimi bir ortam şeklinde başlayan platformlar, kalabalıklaştıkça, hit sayısı arttıkça, Garipleşiyor. Ve oraya kaçış sebebi olmaktan çıkıyorlar.

İnsanlar neden burayı tercih ediyor, neden burada, yahut neden burada değil.
Diğer platformlardan şikayetçi oldukları için burayı seçiyorlar yada orada kendi kafalarını yaşayabildikleri için burayı tercih etmiyorlar.

Açıkcası son 1 aydır yaşananlardan rahatsızım. Sizleri çok seviyorum, kombinem sizlerle aynı tribünde, birlikte maçlarda omuz omuza vereceğiz ama söz konusu forum işleri olunca, işin rengi değişiyor. Meşhur bir söz vardır, Artık sende herkes gibisin diye. O şekil bir duruma geliyoruz.

Onu eleştirme buna laf etme, sadece ve sadece rakibi aşağıla, senin alamadığın oyuncu rakibine gidiyorsa o oyuncuyu kötüle ile 1 arpa boyu yol gidilmez, gidilmedi, gidilmeyecek de.

Eleştiriler insanları daha iyiye teşvik için yapılır. Ben galatasarayı eleştirmem, Daha iyi olmasını istemem.

Sabahtan beri, yok gidin₁, çekin gidin, sen gs limisin, fb yi fb liler bile bu kadar övmüyor tarzı onlarca mesaj görüyorum. Anlatmaya çalıştığım herşey suistimal edilerek başka konulara çekiliyor ve bundan rahatsızlık duyuyorum.

Baştada dediğim gibi, İnsanların buraya kaçış sebebi unutulduğu her gün, o unutulmak istenen yerlere benzeyecek bu platformda.

An itibari ile, eskisi kadar sık yazmayacağımı söylemek istiyorum. Bu hoşuna gidenler olabilir, üzülenler olabilir, herkese saygım sonsuz. Yine bahsettiğim gibi burayı ve buradaki bir çok arkadaşımı seviyorum, maçlarda da inşallah birlikte omuz omuza olacağız.

Saygılar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı ayayhan

tosiç çok iyi transfer , seyretikçe bizde yaparmı tredütleri vardı bende ama çok iyi gördüm

q7  bir şeklide bu adama 1. çalımdan sonra orta yada pas vermesi gerektiğini aşılamalıyız

Çevrimiçi COB

Açıkcası RVP olayının olmadığına çok sevinmiştim. Gomez işinde de riskli olduğu için uzak durmamızı istemiştim. Ama maliyeti riskini sıfıra indirdi nerdeyse.

RVP lig başlayacak halen daha dönemedi. Ve sanırım ilk 1 ay da oynayamacak.

Ben istemistim ama olmadi,  olacakken olmadi. Biz Gomez'i aldik. Hos iyi oyuncu ama birinci tercih değildi.

Çevrimdışı forzatunga

Deneyimli!  arkadaslarin eski mesajlarini kurcalasan kaç defa duvara tosladiklari sabittir ama hala çök iddalilar :D

Çevrimdışı Anıl

Lig başlayana kadar hiç yazmayalım o zaman aldığımız oyuncualarla ilgili birşey. Herkes kendi fikrini yazamayacaksa ne gerek var bu başlığa ?

Çevrimdışı aa1903

Yok bu cümleyle ben pek ikna olmadım.

Demba 6, Gökhan Töre 4.50, Jose Sosa 3.4, rhodolfo, 3.30, Kerim Frei 3.15, Tolga Zengin 2,75, Pedro Franco 2.40, Serdar Kurtuluş 1.75, Andreas Beck 1.75 , Ömer Şişmanoğlu 1.65, Sezer Öztürk 1.50, ricardo quaresma 1.20, Gökhan Süzen 1.10, Ramon Motta 1.10, Alexander Milosevic 1, Olcay 800 bin €, Oğuzhan 500 bin €, Tolgay 450 bin €, Günay 200 bin €, Jermaine Jones 200 bin €, Atiba bonservissiz, Enaramo bonservissiz, Tosun bonservissiz, Tosıc bonservissiz, Allan McGregor bonservissiz, Julien Escude bonservissiz Mario Gomez Kiralık. 

Tekrardan :) Bu sezon satılan oyuncularımız da dahil olmak üzere, şüphesiz mali durumu da göz önüne aldığımızda ! Yönetimin transferde başarı yüzdesi ?

şu an için benim gözümde sıfırdır. futbol matematik değil. 1 yanlış 5 doğruyu götürür. lig başlarken daha hangi bölgeye ne transfer yapılacağı bile belli değilse transfer başarısı sıfırdır. mali durumu da göz önüne aldığımızda !

Çevrimdışı Tolga

Benim derdim Macar Bursa'ya gitmiş yok Herta'yı istiyormuş değil.

Bursa ile D.Moskova ne kadara anlaştılar bunu merak ediyorum.

Quaresma'nın bonservis bedelinin ne kadar üzerinde olduğunu göreceğiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

en ilginç olanı da iki hafta önce transfer masterı seviyesine gelen yönetimin bugün macarı bursa alırsa (ki almadan da başlamış) hemen yerlere serilmesi.

bir de bursa bonservis olarak quaresmanın bonservisinden daha az para verirse o zaman görün yaygarayı.

tekrar söylüyorum takım her ne kadar istemesem de quaresmayı seçmiş. bunda bir sürü etken olabilir. bir de sorun zaten quaresmanın alınması diyen arkadaşlar artık quaresmanın kendi takım oyuncuları konuşulan adamın da muhtemel rakip oyuncu olacağı gerçeğini bir kabullensinler.

İyi de sıkıntı o değil.

Hacı olayın farkına varmamız gereken şu var.

Burada kimse Quaresma'yı istemedi. Nedeni apaçık belliydi. Bizim için Dzsdzsudak olmuş olmamış sıkıntı değil. Ama tercih olayının yanlışlığından dem vuruyoruz.

Ve belki alenen belki de kolpa şekilde oyuncuyu satmıyorlar diye duyurulan haberlere. Yoksa tabi ki rakip alabiir neden almasın. Ama bence rakip olarak GS neyse de Bursa sıkıntılı isim.

Şimdi bu adam gelirse ve Bursa'da başarılı olursa ve Quresma bizde başarısız olursa olabilcekleri tahmin edebiliyorsundur.

Yoksa Balazs gelmiş Ozan gelmiş önemli değil. Adam her zaman alınır.

Çevrimdışı Karabay

Bursa başkanı herhangi bir açıklama yapmasa bile, normal şartlarda da ozana bizden başka bir kulüp talip olsa bile biz ozanı alamazdik. Kapak diyen arkadaşları bu kadar isyankar eden şey malesef bu.

Ortada böyle bir gerçek var.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Ya buranın adı forum değil mi zaten :evillol: :evillol:
Eleştirmek, konuşmak, tartışmak.Buranın suyu ekmeği bunlar

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kumda oynasın diyenle karıştırmış olabilirim. Ozan transferinde de kapak değil i*nelik yapıyorlar. Diego=Sosa, RvP=Gomez kalite olarak kimsenin altında transfer yapmadık daha ucuza 3te1 4te 1 fiyatına aynı kalitede adamları aldık hatta onların transferinde fiyatları da yükseltmiş olduk. RvPyi de elimizden almadılar fener aylarca uğraştı o transfer için. Kapak dediğin Hasan Tahsinin dediği gibi Gsnin 8-9 milyona alamayız bütçemiz yetmez mümkün değil dediği Gomezi hiç GS ile karşı karşıya gelmeden çirkefleşmeden bedavaya almamızdır.

Çevrimdışı Akil Emre

Samimi bir ortam şeklinde başlayan platformlar, kalabalıklaştıkça, hit sayısı arttıkça, Garipleşiyor. Ve oraya kaçış sebebi olmaktan çıkıyorlar.

İnsanlar neden burayı tercih ediyor, neden burada, yahut neden burada değil.
Diğer platformlardan şikayetçi oldukları için burayı seçiyorlar yada orada kendi kafalarını yaşayabildikleri için burayı tercih etmiyorlar.

Açıkcası son 1 aydır yaşananlardan rahatsızım. Sizleri çok seviyorum, kombinem sizlerle aynı tribünde, birlikte maçlarda omuz omuza vereceğiz ama söz konusu forum işleri olunca, işin rengi değişiyor. Meşhur bir söz vardır, Artık sende herkes gibisin diye. O şekil bir duruma geliyoruz.

Onu eleştirme buna laf etme, sadece ve sadece rakibi aşağıla, senin alamadığın oyuncu rakibine gidiyorsa o oyuncuyu kötüle ile 1 arpa boyu yol gidilmez, gidilmedi, gidilmeyecek de.

Eleştiriler insanları daha iyiye teşvik için yapılır. Ben galatasarayı eleştirmem, Daha iyi olmasını istemem.

Sabahtan beri, yok gidin₁, çekin gidin, sen gs limisin, fb yi fb liler bile bu kadar övmüyor tarzı onlarca mesaj görüyorum. Anlatmaya çalıştığım herşey suistimal edilerek başka konulara çekiliyor ve bundan rahatsızlık duyuyorum.

Baştada dediğim gibi, İnsanların buraya kaçış sebebi unutulduğu her gün, o unutulmak istenen yerlere benzeyecek bu platformda.

An itibari ile, eskisi kadar sık yazmayacağımı söylemek istiyorum. Bu hoşuna gidenler olabilir, üzülenler olabilir, herkese saygım sonsuz. Yine bahsettiğim gibi burayı ve buradaki bir çok arkadaşımı seviyorum, maçlarda da inşallah birlikte omuz omuza olacağız.

Saygılar.

Armagan kardeşim seni bu ortamda az görmek beni gerçekten üzer.

Herkezin fikirleri bir olmasada , herkezin Beşiktaş sevgisinden hiçbir şüphem yok.

Umarım bu fikrin değişir.