Samimi bir ortam şeklinde başlayan platformlar, kalabalıklaştıkça, hit sayısı arttıkça, Garipleşiyor. Ve oraya kaçış sebebi olmaktan çıkıyorlar.
İnsanlar neden burayı tercih ediyor, neden burada, yahut neden burada değil.
Diğer platformlardan şikayetçi oldukları için burayı seçiyorlar yada orada kendi kafalarını yaşayabildikleri için burayı tercih etmiyorlar.
Açıkcası son 1 aydır yaşananlardan rahatsızım. Sizleri çok seviyorum, kombinem sizlerle aynı tribünde, birlikte maçlarda omuz omuza vereceğiz ama söz konusu forum işleri olunca, işin rengi değişiyor. Meşhur bir söz vardır, Artık sende herkes gibisin diye. O şekil bir duruma geliyoruz.
Onu eleştirme buna laf etme, sadece ve sadece rakibi aşağıla, senin alamadığın oyuncu rakibine gidiyorsa o oyuncuyu kötüle ile 1 arpa boyu yol gidilmez, gidilmedi, gidilmeyecek de.
Eleştiriler insanları daha iyiye teşvik için yapılır. Ben galatasarayı eleştirmem, Daha iyi olmasını istemem.
Sabahtan beri, yok gidin₁, çekin gidin, sen gs limisin, fb yi fb liler bile bu kadar övmüyor tarzı onlarca mesaj görüyorum. Anlatmaya çalıştığım herşey suistimal edilerek başka konulara çekiliyor ve bundan rahatsızlık duyuyorum.
Baştada dediğim gibi, İnsanların buraya kaçış sebebi unutulduğu her gün, o unutulmak istenen yerlere benzeyecek bu platformda.
An itibari ile, eskisi kadar sık yazmayacağımı söylemek istiyorum. Bu hoşuna gidenler olabilir, üzülenler olabilir, herkese saygım sonsuz. Yine bahsettiğim gibi burayı ve buradaki bir çok arkadaşımı seviyorum, maçlarda da inşallah birlikte omuz omuza olacağız.
Saygılar.