2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12810328 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Şu an en önemli sorunumuz hafta sonu Atiba - Necip - Oğuzhan orta sahasının oynayacak olması :lol:

İnşallah bir kayıp olmaz

Çevrimdışı Ceeyyhun

yaşım çok büyük değil ama 33 senemin ez 25 senesi tribünde geçti, ligtv'nin Beşiktaş reklamında (aşk 6 harf) oynamak gibi bir şansım oldu,

sizin daha izlemediğiniz inönü belgeseli ''baba evi''nde de röportajlarım var yani az-çok bu kulübün taraftarı olmanın ne demek olduğunu anlamaya ve anlatmaya çalışacak vaktim ve imkanım oldu.

benden daha büyük üyelere de saygısızlık olmadan, benden küçükler de bir kenarda dursun algısı oluşmadan söyleyeceğim bunları;

Beşiktaş futbolcusuna, yöneticisine, başkanına, hepsinden önemlisi o formaya hitap ederken herkes kendine gelmeli.

transfer, isimler vs.. gelip geçecek kardeşim, daha 18-20 yaşlarında insanların 'gitsin₁' diye, kumda oynasın, kapak yaptılar vs. açıklamaları bu camianın geleneğine terstir.  hee olmadı mı zaman zaman büyük yanlışlar, oldu tabii ki ama sonunda yine doğru bulundu.

lütfen herkes derin bir nefes alsın ve biraz ait olduğu Kulübün ne olduğunun farkına varsın.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Scout

Siz O Fotoğrafın İstanbulda Çekildiğine Emin misiniz ? Ne İsimler Yazıldı Şimdiye Kadar Diğee Takımlara İbrahimovic , Robben ... Bence Dzudzsak Haberleri Yalan Çünki Recep Bölükbaşı Açıklamasında De Sutter İle Birlikte Gelecekti Diyor Kanat Oyuncusu Şimdi Neden Geliyor ?
Pika Pika

Çevrimdışı Tolga

Bursa'nın ne kadar bonservis ödeyeceğini merak ediyorum.

Bakalım Quaresma'nın bonservisinden az mı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fore_kazık

Sen futbolcu olsan anlaşmadığın takıma sırf pazarlık kalkıp gelir misin? Bir futbolcu geliyorsa o iş çoktan bitmiştir sadece imzalar kalmıştır.

sen ozanla anlaştın alabildinmi? hayır

o halde buna nasıl sadece imzaya kaldı diyebiliyorsun?

bonservisi elinde olsa haklısın ama önce dinamo moskovanın istediği parayı vereceksin... orada da bizim yönetime düşen devreye girip bu transferi baltalamak olmalıdır.

Çevrimdışı talha

Bir de niye böyle davranıyorsunuz çocuğa? Kapak kelimesi ağır bir kelime olsa da şuan yaşananlar için farklı düşünen var mı?

Bir yerde yalanlar söyleniyor. En nefret ettiğim olay yönetimin taraftarına yalan söylemesidir. Yalan söylemeyeceksin.

Şimdi nerden biiyordun görüştüğümüzü falan yazmayın. Sağır sultan duydu yöneticiler açıklama yaptı.

İnşallah Bursa olayı olmaz. Çünkü algı olarak şuana kadar toparlamaya çalıştığımız herşey yerle bir olur. :ok:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Forumda da böyle taraftar varmış epeyce  :kop:

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Siz O Fotoğrafın İstanbulda Çekildiğine Emin misiniz ? Ne İsimler Yazıldı Şimdiye Kadar Diğee Takımlara İbrahimovic , Robben ... Bence Dzudzsak Haberleri Yalan Çünki Recep Bölükbaşı Açıklamasında De Sutter İle Birlikte Gelecekti Diyor Kanat Oyuncusu Şimdi Neden Geliyor ?
Onu Bia için dedi yalnız.

O da kanat oyuncusu ve S.Liege'den kiralık gelecekmiş.

Çevrimdışı Gorgaze

Herkes bu "kapak" diyen arkadaşa kızıyor da birde ortada realite var. İşimize gelmeyen konularda eğilip bükülmeye, mındar, tu kaka demeye çok meraklıyız. Lakin çıkıp kimsede demiyor ki aga bu nedir. Adam açıkca "Kral Çıplak" demiş, ne var bunda? Yönetimi eleştirmemiz gereken yerde doğruları söyleyeni dokuz köyden kovalım, sonra vay efendim neden başarı gelmiyor. Gelmez tabi, gelmeyecekte...

Bu sezon satılan oyuncularımız da dahil olmak üzere, şüphesiz mali durumu da göz önüne aldığımızda ! Transferlerde yönetimin başarı yüzdesi kaçtır ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı talha

sen ozanla anlaştın alabildinmi? hayır

o halde buna nasıl sadece imzaya kaldı diyebiliyorsun?

bonservisi elinde olsa haklısın ama önce dinamo moskovanın istediği parayı vereceksin... orada da bizim yönetime düşen devreye girip bu transferi baltalamak olmalıdır.

Biz Ozan'I klübe çağırıp konuştuk mu? Hayır.

Bİz Ozan ile resmi görüşmelere başladık mı? Hayır.

Sen imzalamadığın hangi adamı klüp içerisine soktun?

Bu klübün içerisine adım atıp imzalamadan giden oldu mu?

Çevrimdışı TALAT

birkaç sayfa geriye giderek okudum. galiba bursa macarı alacakmış. ama bizim taraftar neden bu kadar olay yapıyor onu anlamadım.

şu bursayı burda konuşmayalım adamlara prim vermeyelim. zaten amaçları bizim üzerimizden kendilerini büyük gibi göstermek.

bir de bir oyuncuyu başka bir takım alınca neden bu kadar tatava yapılır anlamıyorum. iyi hoş olsun onlara. inş güzel de oynar.

ulan bir futbol keyfimiz var fanatizmden tribünde maç izlenmez bağırmıyorsunuz diye forumlarda fanatizmden gerçekler konuşulmaz.  ne hale getirdik el birliği ile malesef
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Gorgaze

yaşım çok büyük değil ama 33 senemin ez 25 senesi tribünde geçti, ligtv'nin Beşiktaş reklamında (aşk 6 harf) oynamak gibi bir şansım oldu,

sizin daha izlemediğiniz inönü belgeseli ''baba evi''nde de röportajlarım var yani az-çok bu kulübün taraftarı olmanın ne demek olduğunu anlamaya ve anlatmaya çalışacak vaktim ve imkanım oldu.

benden daha büyük üyelere de saygısızlık olmadan, benden küçükler de bir kenarda dursun algısı oluşmadan söyleyeceğim bunları;

Beşiktaş futbolcusuna, yöneticisine, başkanına, hepsinden önemlisi o formaya hitap ederken herkes kendine gelmeli.

transfer, isimler vs.. gelip geçecek kardeşim, daha 18-20 yaşlarında insanların 'gitsin₁' diye, kumda oynasın, kapak yaptılar vs. açıklamaları bu camianın geleneğine terstir.  hee olmadı mı zaman zaman büyük yanlışlar, oldu tabii ki ama sonunda yine doğru bulundu.

lütfen herkes derin bir nefes alsın ve biraz ait olduğu Kulübün ne olduğunun farkına varsın.

:claps: :claps: :claps:
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Scout

yok daha neler... takdir forum yöneticilerinindir ama şu mevzu için başlık kilitlemek çok anlamsız olu :tabe:r bence...
Bugün 10 Kişi Ban Yer En Az  :busted_cop:
Pika Pika

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Herkes bu "kapak" diyen arkadaşa kızıyor da birde ortada realite var. İşimize gelmeyen konularda eğilip bükülmeye, mındar, tu kaka demeye çok meraklıyız. Lakin çıkıp kimsede demiyor ki aga bu nedir. Adam açıkca "Kral Çıplak" demiş, ne var bunda? Yönetimi eleştirmemiz gereken yerde doğruları söyleyeni dokuz köyden kovalım, sonra vay efendim neden başarı gelmiyor. Gelmez tabi, gelmeyecekte...

Daha ortada fol yok yumurta yok devam eden görüşmeler var bitmiş bir şey yok. Anlaşılmış biri yok kim kimden oyuncu kapmış ki? Biz balazsı istesek bursa şu an yine alamaz. Neyin kapağı ya Rasim Ozan malı gibi birinin başkanlık yaptığı kulüpten topçu istiyoruz sorun çıkarmadan tere yağından kıl çeker gibi olması mümkün değil. Gsnin gücünün yetmediği gomezi bonservissiz aldık bu bitmiş bir olaydır rodoyu aldık konoplankayı istedik alamadık biten işleri eleştirin daha bir işin ortasında kim kime kapak yaptı bunu nasıl anlıyorsunuz? Nerde realite yav biz anlayamıyoruz sen süper akıllısın he.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 14:10:31 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Tolga

birkaç sayfa geriye giderek okudum. galiba bursa macarı alacakmış. ama bizim taraftar neden bu kadar olay yapıyor onu anlamadım.

şu bursayı burda konuşmayalım adamlara prim vermeyelim. zaten amaçları bizim üzerimizden kendilerini büyük gibi göstermek.

bir de bir oyuncuyu başka bir takım alınca neden bu kadar tatava yapılır anlamıyorum. iyi hoş olsun onlara. inş güzel de oynar.

ulan bir futbol keyfimiz var fanatizmden tribünde maç izlenmez bağırmıyorsunuz diye forumlarda fanatizmden gerçekler konuşulmaz.  ne hale getirdik el birliği ile malesef
Biz Bursa'yı değil Macar'ın sıradan bir takıma gidişini konuşuyoruz.

Hala merak ediyorum ne kadara anlaştı kulüpler.

Çevrimdışı fani madida

hay sizin ozan'ınıza da balasz'ınıza da... iki adam için yaygara koparan beşiktaşlı olmaz olsun
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı talha

Bu sezon satılan oyuncularımız da dahil olmak üzere, şüphesiz mali durumu da göz önüne aldığımızda ! Transferlerde yönetimin başarı yüzdesi kaçtır ?

Tosic ve Quaresma dışında gayet iyi.

Çevrimdışı TALAT

Biz Bursa'yı değil Macar'ın sıradan bir takıma gidişini konuşuyoruz.

Hala merak ediyorum ne kadara anlaştı kulüpler.

ya giderse gitsin. karar onun. biz de bir seçim yapmışız quaresmayı almışız. neden hala bu kadar konuşulur anlamıyorum.

yani macarın bonservisi quaresmadan az ise Yönetim gitsin﹗ mı olacak. ya da yönetim transferde başarısız mı olacak bu sene. iki hafta önce methiyeler düzülüyordu.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 13:59:32 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler bizim kanat ihtiyacımız suan yok balazsı boşverin 2 orta saha 1 defans ihtiyacımız var kaleci en onemli bence ama belliki almıyacaklar bursaya gidebilir balazs ihtiyacımız yok sen inler+tufan(rode,boateng) bunların 2sini alıp douglas(diji) bu 1 transferi yaparsan neredeyse mukemmel bir transfer sezonununu kapatırsın kaleci boyloyu kovalı falan alsalardı gelmiş geçmiş en iyi transfer sezpnu olurdu türkiye içinde

Çevrimdışı anilsevim

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı fore_kazık

Biz Ozan'I klübe çağırıp konuştuk mu? Hayır.

Bİz Ozan ile resmi görüşmelere başladık mı? Hayır.

Sen imzalamadığın hangi adamı klüp içerisine soktun?

Bu klübün içerisine adım atıp imzalamadan giden oldu mu?

Arkadaşım neden anlamamakta direniyorsunuz?

Duşakın sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor ve yasal olarak istediği klüple görüşebilir. Ozan için aynı şey geçerli değil. Adamın 2018 e kadar sözleşmesi var. Klübü izin vermeden görüşürsen öttürürler adamı.. en az 1 sene transfer yasağı alırsın. Sen gelmiş klübe çağırıp görüşme yapmadılar diyorsun...

Futbolcu transfer etmek çok kolay geliyor sanırım size...

asıl ben Dzsudszak'ın transferi gerçekleşirse Bursa'nın vereceği bonservisi merak ediyorum. asıl bomba ondan sonra patlayacak.

teneke bağlayıp yolladığın, "futbol hayatını bitireceğim" dediğin adamı dediklerini unutup geri alıyorsun. hadi onu geçtim son iki transferi de free olan adamı geri alırken "küçük bir bonservis vereceğiz" deyip 1.2 m€ bonservis verdin.

şimdi dzsudszak bursa'ya üç beş paraya giderse o zaman görücem ben.

Çevrimdışı Tolga

ya giderse gitsin. karar onun. biz de bir seçim yapmışız quaresmayı almışız. neden hala bu kadar konuşulur anlamıyorum.
Zaten mesele burası.

Quaresma'yı aldık.

Çevrimiçi COB

Valla bu mesajimin böyle algilanacağini bilsem yazmazdim. Ben hayatimda asla Beşiktaşimi küçük düşurmedim, yeri geldi akrabalarimla bile arami bozdum,  yeri geldi tek başima renklilere tarih ve büyüklük dersi verdim vs vs.

Tehditkar konusanlar,  kaydi silinecektir diyen arkadaşlar saygisizlik ediyor. Burasi totaliter forum değil herkezin fikirleri var.

Sahsen bir daha buradan uzaklastirma tehditi yersem kendim ayrilirim.