2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12813911 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ayberk

menfaat için onur satmak, bazılarına trend olmuş. çok yazık
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Kutay

bu macarın maaşını bursa karşılayamaz ben hala inanmıyorum macarın bursayla anlaşacağına
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Taraftarımız Bursa'ya gider Bursa tarihinin en büyük olayları çıkar, oynayacağımız lig maçını Ankara'da oynayalım deriz tutup lakayt biçimde Bursa'da oynayalım derler ve maç olimpiyatta oynanmak zorunda kalır. Adamlar resmen Beşiktaş düşmanlığı üzerinden prim yapıyor. Bu Ozan'ı alıp bize fayda verirse ve çok iyi bir fiyata satarsak çok memnun olacağım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Dzudzsak gib adamı almadık ya çok yazık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bertug

Besiktas kulubu dzsudzsak icin rusyaya gidip gorustu mu? Gorustu.
Adamlar bonservis isteyince geri donduler mi? Donduler.
Basinda ocak ayi icin anlastigimiz haberleri cikti mi? Cikti.
Kulup yalanladi mi? Hayir.

Peki su durumda bursa bonservis parasini verip alirsa bunun adi kapaktan baska ne olur?
Hangi bonservis parasiymis bu bizim veremeyip bursasporun verebildigi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nabıcaz be kamil? Orta saha lazım.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ayayhan

Balazs Dzsudzsak

bu adamın piyasası avrupada bile sağlam

ne bursası daha oraya düşücek durumda degil

Çevrimdışı Savaş

Gelmiş

Gerçek mi bu?

Bu adam bursaya giderse ciddi üzülürüm.

Çevrimdışı Sarp

Besiktas kulubu dzsudzsak icin rusyaya gidip gorustu mu? Gorustu.
Adamlar bonservis isteyince geri donduler mi? Donduler.
Basinda ocak ayi icin anlastigimiz haberleri cikti mi? Cikti.
Kulup yalanladi mi? Hayir.

Peki su durumda bursa bonservis parasini verip alirsa bunun adi kapaktan baska ne olur?
Hangi bonservis parasiymis bu bizim veremeyip bursasporun verebildigi?

Canım kardeşim, tamam kızgınız hepimiz. Ama k. mapak yazmayalım hem tansiyon yükseliyor
hemde bu yazılar birilerini mutlu ediyor. Hissiyatını paylaşıyorum, hak veriyorum ama böyle kabullenme olmaz.

Çevrimdışı Anıl

Eğer ki haberler doğruysa Bursa Dzsudzsak'ı almışsa, bu adam yerine Quaresma'yı alanlara yazıklar olsun.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aykut.celenk

Kim nereye giderse gitsin siz neden bu kadar stres yapıyorsunuz orta sahaya İNLER gelir tolgay ve veli iyileşince bunlar unutulur.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bir futbolcu mudur Beşiktaş hakkında tüm umutlarınız. Ne kadar anlık yaşıyorsunuz, ne kadar basit görüyorsunuz siz bu camiayı. 

Çevrimdışı ayayhan

başkan bursada diyenler vardı ??

Bayrampaşa klübünü ziyaretg etmiş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gerçek mi bu?

Ciddi üzülürüm. Bu adam bursaya giderse ciddi üzülürüm.

Mantıksız bazı şeyler var. İzzet Taşkıran diye birisi fotoyu çekmiş ama ( Twitter @iz_tas ) madem bu fotoyu çekmiş karşılamaya gelen bir Bursa'lı yönetici ile beraberde görüntüleyebilirdi. Böyle bir resim yok. Ayrıca Dzsudzsak neden direk Bursa'ya gitmemiş bu da ayrı bir konu. Ben de şimdi oyuncu tatile gelmiş yazabilirim daha tutarlı olur.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

Dzsudzsak imzalamadan inanmam ben. O kalibrede bi topçunun Bursa da ne işi var yahu? Bence planlı haber yaptırılıyor. Taraftarı yönetime karşı karşıya bırakmak için. Ozan ı alamadınız balazs ı alamadınız diye kendi içimizde bölünmemizi istiyorlar. Zaten şu gazetecilerin hep tasmaları birilerinin elinde. İmzalamadan tepkiye gerek yok bence. He ama keşke başkan sinirlenip gidip balazs ı da alsa.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bir futbolcu mudur Beşiktaş hakkında tüm umutlarınız. Ne kadar anlık yaşıyorsunuz, ne kadar basit görüyorsunuz siz bu camiayı. 

Aynen abi herkes kendi begendiği adam gelmeyince yıkılıyor. Dzsudzsak bursaya gelecek kadar kendini küçültmüş ise burda sorun baskadır.

bu adamın avrupada her türlü piyasası vardır.

Çevrimdışı Anıl

Olay umut falan değil Yunus abi. Bizim ihtiyacımız olan oyuncu tipi Dzsudzsak'tı. Elimizde Töre olmasına rağmen aynı tarz olan q7'yi aldık. Yanlış yaptık.

Çevrimdışı Bertug

Mantıksız bazı şeyler var. İzzet Taşkıran diye birisi fotoyu çekmiş ama ( Twitter @iz_tas ) madem bu fotoyu çekmiş karşılamaya gelen bir Bursa'lı yönetici ile beraberde görüntüleyebilirdi. Böyle bir resim yok. Ayrıca Dzsudzsak neden direk Bursa'ya gitmemiş bu da ayrı bir konu. Ben de şimdi oyuncu tatile gelmiş yazabilirim daha tutarlı olur.

Bursaya Kuveyt ve Almanya dışında gelen uçak yok abi onlar da haftada 1 ya da 2 sefer yapıyor.

Çevrimdışı ErsinA.

şimdiye kadar yapılan transferler, bundan sonrakiler için bana umut veriyor.

Ben yönetimin transfer politikasına güveniyorum.  Bekleyelim görelim.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bir deli kuyuya bir tas atmis , 40 akilli cikaramamis...Dzsudzsak  ve Bursa ayni cümle icinde.... Ahahahahaha  duysam inanmam , görsem inanmam  ! Dillendiripde fasulyeden sayilmasin bu adamlar.Bursanin oglanlari !!! toplansa  yillik ucretini odeyemezler  :sevinc
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı anilsevim

O fotoğraf Rusya da cekilmiş arkadaşlar. Trollüyolar ya
Twitin altındaki yorumlarda dademiş zaten. Eski foto be Rusya orası.
Gelse haberi olurdu zaten tv de
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı talha

Bu Macar olayı bazılarına iyi kapak olur ama 11M falan diyorlardı.  :kop: :kop: :kop: :kop:

Rezillik diz boyu. Adamlar satmıyormuş muş.

Sanki futbol piyasaını hiç bilmiyoruz.

Böyle ultra rezilliğe daha önce rastalamamıştım. g
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bursaya Kuveyt ve Almanya dışında gelen uçak yok abi onlar da haftada 1 ya da 2 sefer yapıyor.
Aktarmalı gelebilir normal bir şey ama bir yönetici de karşılamaz mı ? Ayrıca şehri beğenirse gelecek tarzında haberler var. Bursa sırf adam havaya girsin diye taraftarını yığardı karşılama yapmak için. Görelim bakalım neler olacak  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Olay umut falan değil Yunus abi. Bizim ihtiyacımız olan oyuncu tipi Dzsudzsak'tı. Elimizde Töre olmasına rağmen aynı tarz olan q7'yi aldık. Yanlış yaptık.
Not olarakta düşeyim Bursanın Dzsudzsak'ı alacak mali güce sahip olduğunu da düşünmüyorum.