şenol hocayı savunmayın allah aşkına evet doğru konuştu da tamamen unprofessional bir hareket
1 sene boyunca iyi ilişki içerisinde olduğun adama sen eline telefonu alıp hayırdır başkan niye böyle diyorsun diyemiyor musun ?
bana çocukça geliyor kusura bakmayın ego savaşlarına dönmesine gerek yok
ararsın istersen ana avrat söversin ama onun yeri ekran değil o zaman adam da çıkar şaklaban kanallara ozanı satmam der televizyon üzerinden
TV ye çıkıp eski hocamız oyuncularımızı ayartıyor diye bas bas bağırırsan bunun cevabı kapı
arkasından söylenmez bu adamın söylediği şey sana en az bir sene transfer yasağı olarak geri döner
cevap vermek hiçde çocukca değil vede çok gerekli tam tersi tv lerin karşısına çıkıp sert bir şekilde
hemde aşağılayarak bu cevabı vereceksinki bir daha birileri sana böyle saldırdığında ne cevap alacağını bilsin
ona göre davransın burda Şenol hocanın yaptığı bir şey yok sadece yapılan ayıba cevap vermiştir.
ve yerinde ve zamanında vermiştir zaten adamlar kalkıp sana böyle suçlamalar getiriyorsa sana oyuncuyu
satmaya gönülleri yok demektir en iyi teklifi yapmışsın kalkmış oyuncumu ayartıyor diyor sen yapılan teklifi
yeterli bulmamışsın demekki satmayı düşünüyorsun daha ne konuşuyorsun ben olsam bunu kanıtlamazsan (
Hakaret Yasak)₅ derdim.
nasıl bir hırsa sahipsinizde saygısızlık ediliyor susalım diyebiliyorsunuz bence daha sonrada yönetim nezdinde ağır bir cevap verilmeli
şimdi yönetim yapamazdı muatap hocamızdı cevabıda onun vermesi gerekiyordu.