2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12816374 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Kendini bizim kadar ezik gören başka bi taraftar topluluğu yoktur herhalde. Mourinho özgüveninde adamlar lazım bize bi oyuncuyu alamadı diye karalar bağlayan adamlar değil.

Çevrimdışı can1903

Fikret Orman .. Bursa'ya gidiyormuş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Ne işi var Bursa'da arkadaş , Almanya'ya gidip Rode ' yi getirsin Karslı yöneticisiyle beraber :)

Çevrimdışı kaanzor

Ozandan daha iyisini alacağız arkadaşlar. İçiniz rahat olsun. Ozan kadar iyi en az 3 4orta sahamız var zaten, enseyi karartmayın. Bu sene o sene, şampiyon olacağız.

:o_o: :o_o:

Armağan ??

:evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bursa balazs ı almış yada alıyormuş. Bursaya gelmesi bekleniyormuş bugün oyuncunun.

Çevrimdışı Çağrı

Kendini bizim kadar ezik gören başka bi taraftar topluluğu yoktur herhalde. Mourinho özgüveninde adamlar lazım bize bi oyuncuyu alamadı diye karalar bağlayan adamlar değil.

Kararsız olduğunu görürlerse tepene binerler.

Gerekirse yanlış şeyi savun yanlış yap ama dik dur. Türkiye'de omurgan eğrilirse ayaklarını yerden keserler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Ne işi var Bursa'da arkadaş , Almanya'ya gidip Rode ' yi getirsin Karslı yöneticisiyle beraber :)
Olmaz o iş..

F.Orman bakalım ne yapacak
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetemre

iskender günü yapıyorlar belki arkadaşlarıyla :evillol:
fazla dillendirmeyin bugün akşama bişeyler olacak hissediyorum...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Türkay

Bursa balazs ı almış yada alıyormuş. Bursaya gelmesi bekleniyormuş bugün oyuncunun.

Bonservisi var o adamın biz 3-4 milyon euro teklif ettik takımı kabul etmemişti. Bursa mali sorunlar yaşıyor nasıl alsın Balazs'ı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

Satın alma öncelikli valencia yazmıştı 4 milyon bursaya 2 milyon bize verip alabiliyor diye ondan sordum :)
Araya suni bir takım koymak mantıklı ama bu yasak olabilir yaptırımı vardır belki

valla yasal mıdır yasak mıdır o tarafını fazla bilmiyorum açıkçası
ama şöyle düşün 18 yaşında bir adam alıyorsun ve hemen kiralamak istiyorsun
bu yasak değildir sanırım ve satın alma opsiyonu koymak istese bir klüp bu opsiyonu koyabilir
yada 2-3 seneliğine kiralarsın filan işin detayını fazla bilmiyorum sesli düşünüyorum sadece
bilen varsa ve aydınlatırsa sevinirim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı BavyeraKartali

aynen abi ben en cok baskana guveniyorum egolarindan arinmis akli basinda bir adam ! cocuk gubu  yada tupcu gibi fenerle futbolcu alama yarisina girmiyecegine inaniyorum ! eger girer ve alirsa ve ederinden coook fazla para oderse bunun adi psikoljik ustunluk olmaz enayilik olur ! o yuzden ozan  konusunda taraftarda gazini almali bence besiktasin menfaatleri dogrultusunda hareket edilsin kimse sidik yarisinda degil !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Neyse ki takımımızda balazs a yer yok. Olcay kerim ve quaresması olan takım balazs ı napacak. Dinamo Moskova başkanı alsın bi tarafına sarsın sarmalasın balazs ı.

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Türkay

Bu arada maçlarda bant reklam'a yasak gelmiş. İyi oldu ya maç sırasında saçma sapan reklamlar çıkıyordu

Çevrimdışı ahmetemre

:o_o: :o_o:

Armağan ??

:evillol: :evillol:
armağan yine tersinden kalkmış :evillol:
ters manyel yapıyor şuan birazdan dünkü tarzına döner :bandit:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı yavvuzz

Olmaz o iş..

F.Orman bakalım ne yapacak
Başkan eğer ki bursaya gidiyorsa  iki seçenek var.
1- Ozanı alıp gelir
2- Recepi alıp gelir.

Çevrimdışı can1903

Başkan eğer ki bursaya gidiyorsa  iki seçenek var.
1- Ozanı alıp gelir
2- Recepi alıp gelir.

3-Bursa'yı alıp gelir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kararsız olduğunu görürlerse tepene binerler.

Gerekirse yanlış şeyi savun yanlış yap ama dik dur. Türkiye'de omurgan eğrilirse ayaklarını yerden keserler.
Ne zaman bitecek bu? Ne zaman sadece futbol konuşacağız? Bence biz şampiyon oldukça bunlar olacak. İnşallah olur da futbolun keyfine varırız...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

Bursa'nın alabileceğini hiç sanmıyorum.

Lakin olursa Dzsudzsak'ı maliyetten ötürü değil sadece Quaresma'dan ötürü almadığımız gibi bir durum çıkar ortaya.

Kendi açımdan yakarım Yönetimi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetemre

başkan bursaya gidiyorsa bursanın alacağı oyuncuların aklını çelsin fiyatlarını ikiye katlatsın da alamasın bursa :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Türkay

Lakin olursa Dzsudzsak'ı maliyetten ötürü değil sadece Quaresma'dan ötürü almadığımız gibi bir durum çıkar ortaya.

Bence yönetim ve özellikle Şenol Hoca Q7 ile beraber kesin istemişti ama Moskova bırakmayınca, devre arası için sözleştiler  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Ne alakası var Arkadaşım..

Çıkın artık şu Ezik sendromundan ya.

İsterseniz forum yöneitimi engellesin Fener , Galatasaray, Van Persie yazmayı..

Sanki tek başına yarıştığımız bir lig var ortada..

Dün Galatasaraylı olduk
Bugün Fenerbahçeli olduk..

Yarın Ozan ve İnler gelirse ligin en iyi kadrosu bizde olur dediğimde de yeniden Beşiktaşlı olacağız..

Şu fanatizminiz yüzünden 20 senede 2 şampiyonluk gördük. Gerçekleri masaya yatırmazsanız çözüm bulamazsınız.
Bence sen çık şu Ezik sendromundan
Burası renkli forumu değil öveceksen git onların forumunda öv
kimse senin feneri övmeni okumaya mecbur değil
hangi gerçeklerden bahsediyorsun kendi gerçeklerindenmi
bu biraz fazlaca ego kokmuyormu sen üstün gördün diye bizdemi görmek zorundayız

EssiLor

• Ziyaretçi

A Sporda Şuanda Yorum Yapmakta Olan Gereksiz İnsan Serkan Korkmaz
Az Önce Quaresmanın Yeni Çekilmiş Fotoğrafını Eleştirdi Şöyledir Böyledir Saçma Sapan Şeyler Söyledi Beni Sinir Etti
Üstüne Üstlük Beşiktaşımızla Dalga Geçti
Yok Efendim Beşiktaş Ozanı Fenere Kaptırmışta Bilmem Neymişte.

Moskova bence maksimum 3 milyon istedi. Bizimkiler 1.2 e quaresmayı cazip gordu. Bursa ozan-volkanı bahsedilen 9.5 a falan sattıysa 3 e balazs ı almıştır moskovadan şaşılacak birşey yok. İnşallah kume düşer merdiven çocukları  lanet olasıcılar.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Alabiliyorlarsa alsınlar bakalım. Eğer uygun maliyetle falan alırlarsa yönetime ciddi laflar hazırladım. Balazs Dzsudzsak'ı almayıp, Q7'yi alanların vizyonunu sorgularım.