2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824202 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

2 Orta saha olacakken şimdi 1 tane olabilir söyliyimm :uyucam:
Yapacak birşey yok :)
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 01:35:48 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız şu anda sadece Ozan ile uğraşıp başka alternatifler üzerinde çalışma yapmıyorsak (başka alternatifler var mı orası da muamma) işimiz zor son gün gidip Lawal'ı alırız ederinden fazlaya o zamanda bu abartmayın diyenler Beşiktaş'a futbolcu mu yok diyenler ne yapacak ne diyecek çok merak ediyorum.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

ahaa Firat Gunayer twitterda  futbolcu BJKyi istiyor olsa da  kulup anlasmasi  olarak FB bir adim onde.. Sonucta Turk  futbolu  "x takimdan baska takimda  oynamam" deyip  iki gun sonra  y takimina imza atan  futbolcularla dolu diye de  eklemis ..
Yorgo

Çevrimdışı Tolga

ahaa Firat Gunayer twitterda  futbolcu BJKyi istiyor olsa da  kulup anlasmasi  olarak FB bir adim onde.. Sonucta Turk  futbolu  "x takimdan baska takimda  oynamam" deyip  iki gun sonra  y takimina imza atan  futbolcularla dolu diye de  eklemis ..
Bu sefer haklı.

Bu sefer haklı.
"bakalim Ozan ne  yapacak, gorecegiz" diye eklemis .. Yalniz hakikaten  Ozan  herseye ragmen Gezi misali direnirse BJK hemen benimzer olur d a iyi oynarsa  efsane dahi olur be ya  :naughty: 
Yorgo

"bakalim Ozan ne  yapacak, gorecegiz" diye eklemis .. Yalniz hakikaten  Ozan  herseye ragmen Gezi misali direnirse BJK tribunleir hemen benimser, bagrinabasar.. Hele olur da iyi oynarsa  efsane dahi olur be ya  :naughty: 
Yorgo

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizim ülkeden takımlardan hiçbir cacık olmaz bizi bilmiyorum ama fener hep bizim yöneldiğimiz oyunculara fazla fazla para verip aldı bu başarı mıdır yoksa acizlik midir neden çekişirsin kendi ülkenin takımıyla neden yani

Çevrimdışı Ergin1903

Eger fener gercekten bursayla anlastiysa o iş bitmiştir. Futbolcu ikna olur arkadaslar mesele degil.  Umarim bizim için hayirlisi bu dur.

Çevrimdışı aa1903

birkaç hafta önce transferler çok gecikti diye ağlarken haksız değildik. fikret orman her ne kadar "gaza gelip transfer yapmadık" dese de fazla abarttı. haftaya lig başlıyor ve daha orta sahaya kim gelecek, gelecekse kaç oyuncu gelecek belli değil. şenol güneş "belki stoper alırız" falan diyor. çok komik işler. :D

Çevrimdışı can1903

Dzsudzsak zu Bursaspor  :lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

birkaç hafta önce transferler çok gecikti diye ağlarken haksız değildik. fikret orman her ne kadar "gaza gelip transfer yapmadık" dese de fazla abarttı. haftaya lig başlıyor ve daha orta sahaya kim gelecek, gelecekse kaç oyuncu gelecek belli değil. şenol güneş "belki stoper alırız" falan diyor. çok komik işler. :D
kaleci ve forvet alıp transferi kapatırız  :kop: :kop: :kop:

Eger fener gercekten bursayla anlastiysa o iş bitmiştir. Futbolcu ikna olur arkadaslar mesele degil.  Umarim bizim için hayirlisi bu dur.
Vallahi ben de  ikan olacagini  dusunuyorum ama  sonradan ve  zorla   ikna olan futbolcularin  tam randiman verecegini de dusunmuyorum acikcasi .. Mehmet Topuz'da bunu hep  beraber  goruyoruz... 
Yorgo

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir de şöyle bi durum var senin takımını istemeyen topçuyu neden almak istersin seni istemeyeni

Çevrimdışı TALAT

Dzsudzsak zu Bursaspor  :lol: :lol:

çağrı asar kendini, göstermeyin sakın :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Anıl

Bursada Dzsudzsak'ı alacak para yok.

Çevrimdışı Tolga

Ozan'ı satacaklar ya :D

Çevrimdışı Çağrı

çağrı asar kendini, göstermeyin sakın :D

O başkan zımbırtısını sakallarından Uludağ teleferiğine asarım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fener'den alacaklar işte. 7 milyon Ozan'ı yerine de Holmen. Alırlarsa şaşırmam.

Çevrimdışı can1903

Bursa basını Dzsuzdsakı ile görüşülüyomu şyazıor.. Ozan ve Volkan gidince alınacakmış.

Feghouli zu Fener olursa diyecek bişey yok :akuma:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

para olsa bile gelmez küçük takım  :lol:

Çevrimdışı okansosa

"Belki hiç transfer yapmayız"    :evillol:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Anıl

Ozan'ı satacaklar ya :D
Tamam bonservisi ödediler diyelim, maaşı da 3-4 sene boyunca oyuncu satarak karşıladılar. E zaten şuanda bile FFP cezası alacaklar. Oyuncu satıp oyuncu olarak olmaz o iş :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

leroy fer zu bursa  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: