2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12828961 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 02:31:57 Samet Ç ]

Çevrimdışı can1903

Beyler.. Kusura bakmayın bunu paylaşmak zorundayım..

Bana Beck transferi ve Rhodolfo transferini yazan kişi..

Yarın KAP'ı bekle diyor..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca özür dileyecek ne söyledi ki özür dileyecekmiş o kadar da uzun boylu değil ki zaten Şenol Hoca da özür dileyecek biri değil.

Bir transfer için böyle şeylere gerek yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ozanın mı hangi takıma diyo ?

Çevrimdışı can1903

ozanın mı hangi takıma diyo ?
Beşiktaş diyor.. Yarın KAP'tayız diyor anlayamadım.

Araya eski bursa başkanını sokmuşuz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

bak kardeşim bursa başkanı çıkıp 70 milyonun önünde seni oyuncu ayartmak gibi uluslar arası spor suçu ile suçluyor.

Buna da dayanak olarak "bazı gazetelerin yazdığı haberleri" gösteriyor.

Bu iddia çok ağır bir iddiadır,hem kulübü hem de hocayı ciddi zan altında bırakır.

Ego savaşı değil,birisi çirkin bir politika izleyerek oyuncunun fiyatını yükseltmeye çalışıyor cevabını da alıyor.Olayın özeti budur.

yalnız şunu da unutmamak gerek.

hoca cevabı hemen vermiyor. aradan iki gün geçiyor bir röportaj sırasında tam da oradan gidecekken gelen bir soru üzerine spontane cevaplıyor. güzel başlayıp hızını alamayıp daha da sertleşiyor. yani planlı bir şey değil (demek istediğim biraz daha bekleyebilirmiş demek)

burda iki seçenek vardı. bir güzel bir üslupla güzel bir cevap verebilirdin. ya da bir iki gün erteler transfer biter öyle cevap verirdin.

ayrıca bildiğim kadarıyla bu transferi özellikle şenol hoca istedi. bu yüzden yönetim haftalarca bu transfere çaba harcıyor. sen de ister iyi niyetli ister kötü niyetli böyle bir olayla o transferi zora sokarsan önce klübe sonra da yönetime ayıp etmiş olursun.
bir de alt tarafı transfer başkasını alırız deniyor ama olaya sadece transfer olarak bakmayın. futbol klüplerinde her transfer bir yatırımdır. yatırım da öyle düşük miktar da değil. 21-22 milyon tl lik bir yatırım. bunu herhangi bir kurumsal şirkete ya da bir ülke yönetimine uyarlarsan böyle bir projeyi ve çalışmayı durduran herhangi bir hatada onu yapan kovulmakla kalmaz ciddi suçlamalarla karşılaşır. ama daha önce de dediğim gibi futbol klüpleri daha duygusal yönetildiği için sadece ikaz edilecektir.

yani kısaca şenol hoca bu durumu daha güzel yönetebilirdi. hata yaptı yönetemedi. ama beşiktaşın teknik direktörü diye onu eleştirmeyecek de değiliz. ayrıca bu durumdan görünen o ki beşiktaş zarar gördü
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Doğuhan

bak kardeşim bursa başkanı çıkıp 70 milyonun önünde seni oyuncu ayartmak gibi uluslar arası spor suçu ile suçluyor.

Buna da dayanak olarak "bazı gazetelerin yazdığı haberleri" gösteriyor.

Bu iddia çok ağır bir iddiadır,hem kulübü hem de hocayı ciddi zan altında bırakır.

Ego savaşı değil,birisi çirkin bir politika izleyerek oyuncunun fiyatını yükseltmeye çalışıyor cevabını da alıyor.Olayın özeti budur.

yahu ne alakası var koskoca 1 sene sen aynı yolda yürümüşsün bursanın ayartıyo sözünün üstünden kaç hafta geçmiş bulun söyleyin şenol güneşin kontorü mü bitmiş madem bu kadar sinirlendi iftiraya maruz kaldığını hissetti arar söyler iki tık sadece bunu basına söylemez bazı şeyler içeride kalır bu aile hayatında da iş hayatında da böyledir olur transfer biter ozan gelir s...ler dersin konuşursun anlarım ama bu durumun profesyonelce olduğu söylenemez

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş diyor.. Yarın KAP'tayız diyor anlayamadım.

Araya eski bursa başkanını sokmuşuz
hayırlısı :D

Çevrimdışı can1903

Yarın bi KAP yapsak şu renkliler nası olur acab

Çevrimdışı Scout

Ozan Tufan ve Recep Bölükbaşı Temsili
 :evillol:  :steamed:
Pika Pika

Çevrimdışı can1903

İyi geceler..

Yarın güzel haberler ile uyanırız inşallah

Çevrimdışı Necmi

şenol hocayı savunmayın allah aşkına evet doğru konuştu da tamamen unprofessional bir hareket

1 sene boyunca iyi ilişki içerisinde olduğun adama sen eline telefonu alıp hayırdır başkan niye böyle diyorsun diyemiyor musun ?

bana çocukça geliyor kusura bakmayın ego savaşlarına dönmesine gerek yok

ararsın istersen ana avrat söversin ama onun yeri ekran değil o zaman adam da çıkar şaklaban kanallara ozanı satmam der televizyon üzerinden

TV ye çıkıp eski hocamız oyuncularımızı ayartıyor diye bas bas bağırırsan bunun cevabı kapı
arkasından söylenmez bu adamın söylediği şey sana en az bir sene transfer yasağı olarak geri döner
cevap vermek hiçde çocukca değil vede çok gerekli tam tersi tv lerin karşısına çıkıp sert bir şekilde
hemde aşağılayarak bu cevabı vereceksinki bir daha birileri sana böyle saldırdığında ne cevap alacağını bilsin
ona göre davransın burda Şenol hocanın yaptığı bir şey yok sadece yapılan ayıba cevap vermiştir.
ve yerinde ve zamanında vermiştir zaten adamlar kalkıp sana böyle suçlamalar getiriyorsa sana oyuncuyu
satmaya gönülleri yok demektir en iyi teklifi yapmışsın kalkmış oyuncumu ayartıyor diyor sen yapılan teklifi
yeterli bulmamışsın demekki satmayı düşünüyorsun daha ne konuşuyorsun ben olsam bunu kanıtlamazsan (Hakaret Yasak)₅ derdim.
nasıl bir hırsa sahipsinizde saygısızlık ediliyor susalım diyebiliyorsunuz bence daha sonrada yönetim nezdinde ağır bir cevap verilmeli
şimdi yönetim yapamazdı muatap hocamızdı cevabıda onun vermesi gerekiyordu.

Çevrimdışı Batuhan1903

yarın odu yanlız yani bugun mü kap gelecek?

Çevrimdışı Doğuhan

TV ye çıkıp eski hocamız oyuncularımızı ayartıyor diye bas bas bağırırsan bunun cevabı kapı
arkasından söylenmez bu adamın söylediği şey sana en az bir sene transfer yasağı olarak geri döner
cevap vermek hiçde çocukca değil vede çok gerekli tam tersi tv lerin karşısına çıkıp sert bir şekilde
hemde aşağılayarak bu cevabı vereceksinki bir daha birileri sana böyle saldırdığında ne cevap alacağını bilsin
ona göre davransın burda Şenol hocanın yaptığı bir şey yok sadece yapılan ayıba cevap vermiştir.
ve yerinde ve zamanında vermiştir zaten adamlar kalkıp sana böyle suçlamalar getiriyorsa sana oyuncuyu
satmaya gönülleri yok demektir en iyi teklifi yapmışsın kalkmış oyuncumu ayartıyor diyor sen yapılan teklifi
yeterli bulmamışsın demekki satmayı düşünüyorsun daha ne konuşuyorsun ben olsam bunu kanıtlamazsan (Hakaret Yasak)₅ derdim.
nasıl bir hırsa sahipsinizde saygısızlık ediliyor susalım diyebiliyorsunuz bence daha sonrada yönetim nezdinde ağır bir cevap verilmeli
şimdi yönetim yapamazdı muatap hocamızdı cevabıda onun vermesi gerekiyordu.

Dibine kadar haklıdır zaten şenol hoca, beter olsunlar umrumda değil ama burda ders olsun diye yapacağın bir konuşma bir oyuncunun kariyerini baştan sona yeniden yazıyor yada bir kulübün 25m tl lik bir yatırımına etki ediyor

Bir de kendinizi ozanın yerine koyun ben ozan olsam bana ne kardeşim sizin laf dalaşınızdan siz önce beni alın sonra ne yapıyorsanız yapın derim

Şuan ozan için en iyi yol bize gelip 1-2 sene aralığında yurt dışıdır

Plan bu, net! niye daha riskli transferler yapsın ? niye fenere gitmek durumunda kalsın ?

Çevrimdışı aspireless

yahu ne alakası var koskoca 1 sene sen aynı yolda yürümüşsün bursanın ayartıyo sözünün üstünden kaç hafta geçmiş bulun söyleyin şenol güneşin kontorü mü bitmiş madem bu kadar sinirlendi iftiraya maruz kaldığını hissetti arar söyler iki tık sadece bunu basına söylemez bazı şeyler içeride kalır bu aile hayatında da iş hayatında da böyledir olur transfer biter ozan gelir s...ler dersin konuşursun anlarım ama bu durumun profesyonelce olduğu söylenemez

Peki bursa başkanın kontörü mü bitmiş bir yil birlikte çalıştığı saygin bir td hakkinda basina konusuyor "bizim oyuncularımızı ayartıyo diye". Arayip sorsaymis hocam asli varmi diye. Aciklamayi basina yaparsan cevabi basindan alirsin.

Çevrimdışı okansosa

Orta sahaya kim geliyosa gelsin artık sıkmaya başladı lig başlıyor 4 gün sonra 
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı talha

Peki bursa başkanın kontörü mü bitmiş bir yil birlikte çalıştığı saygin bir td hakkinda basina konusuyor "bizim oyuncularımızı ayartıyo diye". Arayip sorsaymis hocam asli varmi diye. Aciklamayi basina yaparsan cevabi basindan alirsin.

:tabe: :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Karabay

Uyandım baktım güzel haber yok geri uyuyorum şimdi

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın. İnşallah bugünden başlayıp haftasonuna kadar hareketli bi KAP dönemi geçiririz :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fore_kazık

Günaydın arkadaşlar,

konunun üzerinden 3 gün geçti hala Şenol Güneş'in profesyonelce davranmadığını belirten arkadaşların mesajını okuyunca birkaç hatırlatma yapma gereği duydum;

- Şenol Güneş Beşiktaş'ın teknik direktörüdür ve karşı takımın başkanı tv de canlı yayında 'futbolcumuzu ayartıyor TFF ye sizin nezdinizde suç duyurusunda bulunuyorum' ithamıyla karşı karşıya kalmıştır. Böyle bir durumda cevap vermemek bir nevi durumu kabullenmek olur ki şike davasında 'Futbolcu ayartmaktan' yargılandığımızı ve 1 sene avrupa kupalarına katılamadığımızı hatırlatmak istiyorum.
- Sürekli Şenol Güneş'in profesyonelce davranmadığını yanlış yaptığını söyleyenler ve suçlu oymuş gibi lanse edenler birazda Bursaspor başkanının yaptığının profesyonelce olmadığını, takımın finansal yapısını düşünmeden, duygusal davranarak klübü zarara uğrattığını belirtecek şekilde kulis yapsalar daha yararlı olacağını biliyorlarmı?
- Yıllarca yapılan haksızlıklara sessiz kalındığı için kızan bizler, bu kez tepki verilince neden bir anda kendimizi klübün ceo su hissettik? Eğer bu kadar profesyonel isek neden pahalı ürünlerden dolayı taraftar müşteri değildir diye eleştiriyoruz? zira ürün gelirleri de profesyonelliğin bir parçası ;)
- Şenol Güneş bugün böyle olmadı, Bursaspor'dayken de kendisine yanlış gelen konularda herkese istediği gibi tepkisini koyabilen birisi olduğundan, kendisine kızan arkadaşlar kendilerini alıştırsınlar bu sene Şenol Hoca'dan bu tür çıkışları çok duyacaklar...

Yazdıklarım genel olarak yazılmıştır kimse üzerine alınmasın lütfen...

Çevrimdışı atlantisyolcusu

şenol hocayı savunmayın allah aşkına evet doğru konuştu da tamamen unprofessional bir hareket

1 sene boyunca iyi ilişki içerisinde olduğun adama sen eline telefonu alıp hayırdır başkan niye böyle diyorsun diyemiyor musun ?

bana çocukça geliyor kusura bakmayın ego savaşlarına dönmesine gerek yok

ararsın istersen ana avrat söversin ama onun yeri ekran değil o zaman adam da çıkar şaklaban kanallara ozanı satmam der televizyon üzerinden

Hayır tv'den değil de telefon üzerinden Şenol hoca reco'ya haddini bildirseydi bursa adamı bize mi verecekti?
Adam oyuncuyu beşiktaşa vermemek için kaşıdı durdu. Şenol hoca'da gerekeni yaptı.
Kimse kusura bakmasın ama benim için Beşiktaş futbol takımının hocasının onuru, orta sahaya alınacak 20 yaşındaki bir futbolcudan daha önemlidir.

Çevrimdışı Necmi

Dibine kadar haklıdır zaten şenol hoca, beter olsunlar umrumda değil ama burda ders olsun diye yapacağın bir konuşma bir oyuncunun kariyerini baştan sona yeniden yazıyor yada bir kulübün 25m tl lik bir yatırımına etki ediyor

Bir de kendinizi ozanın yerine koyun ben ozan olsam bana ne kardeşim sizin laf dalaşınızdan siz önce beni alın sonra ne yapıyorsanız yapın derim

Şuan ozan için en iyi yol bize gelip 1-2 sene aralığında yurt dışıdır

Plan bu, net! niye daha riskli transferler yapsın ? niye fenere gitmek durumunda kalsın ?
Beşiktaş kulübü kendisini Ozanın yerine niye koysun yada Hocamız
Neden fenere gitmek zorunda kalıyor söyleyeceği tek şey Beşiktaşa gideceğim demek
bunu söyleyecek kadar dik duramıyorsa yolu açık olsun o istedikten sonra Bursa Başkanı
yarabbi şükür der bizi arar. Ozan desin bakalım ya Beşiktaş ya Bursa diye ben o zaman görürüm
Bursa başkanı ne kadar adammış. Adamlar meteliğe muhtaç ben sana küstüm deyip 2M€ farkın üzerine
artı necip 2M€ da o eder öyle Bursa gibi bir kulüp 4 M€ nın üzerine su içemez öyle satmıyorum Beşiktaşa demekle
olmuyor sen basına bu lafı edince Fenerle pazarlık şansınıda kapatıyorsun.

Çevrimiçi LORDBJK

Ya arkadaşlar merak etmeyin ozanı kimsenin aldığı yok, şuan oynanan oyun basın yoluyla Beşiktaş'ı telaşa düşürüp ozanı daha yüksek fiyatlara satmak inşallah yönetim bu oyuna gelmez.Aziz almayacağı oyuncu için parasını yükseltmeye çalışıyor tüm basın bu adamın köpeği  :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

Valla şenol hoca recep bölükbaşı olayında tek yorumum : Şenol Hoca bu kulübün hocasıdır. Bu kulübün hocasına kimse iftira atamaz. Atarsa da böyle cevabını alır. Adam cevap verdi diye oyuncuyu vermeyecekse varsın vermesin. Ozan olmazsa başkası olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi