Şu Ozan Tufanda yaşadığımız durum scout ekibinin fiyaskosudur. Fikret Demirere çok güveniyordum ancak Pedro Franco transferi ve bu sene için doğru dürüst alternatif yıldız olabilecek isimlerin ortaya çıkmayışı tek kelime ile hayal kırıklığıdır. Ya doğru dürüst işlerini yapamıyorlar ya da buldukları isimleri yönetim ama parasızlıktan ama beceriksizlikten elden kaçırıyor. Konoplyanka demesin kimse o yıldız adayı değildi zaten yıldızdı.
Ozan transferini scout ekibiyle nasıl birleştirdin

transfer pazarlığını onlarmı yapıyorlar anlamadım birde alternatiflerini
bulmadıklarını nerden biliyoruz bir sezonda scoutun bulduğu ya bir isim olur yada o bile olmaz
bu gün Gomezi scoutlarmı buldu yada inleri yada Ozanı bunlar tamamen menejerlerin gelip bu oyuncuyu size getiririz demesiyle ortaya çıkan transferler
scoutun görevi ilerde yetenek olacak genç isimlerin ortaya çıkarılmasıdır yoksa zaten ortada olana scout çalışması
yapmak biraz komik olur scoutların genelde görevi a takıma oyuncu bulmak değil ancak gelecek vaat eden oyuncuyu alırsın zamanla takıma adapte edip
parlatırsın eminim ellerinde şu anda bile her mevkiye en az on tane adam vardır zaten