2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12828085 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Hayal Kurmaktamı Suç  :bawling:

hayal kur da böyle diyerek önce kendi beklentini yükseltiyorsun. ilk üzülen yine sen olursun
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı murat_

dün geceden beri bursa baskani (temsili deyil :) :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı fatihbjk

Ozan faydali olurmu olmazmi tartismasina girmiyecem uzun vadede kesin yarari olur gelisirse felan. Ama bi karaktersiz bursa baskani yuzunden Besiktasida ayaga dusurmemek lazim. Yalvaracakmiyiz yahu? Hani 4 5 sene onceki durum olsa bi nebze anlarim. Iyi yerli oyuncularin toplanmasi gerekirde. Hem cok ucuza gelmiyor, hem tecrube acisindan gelismesi ongorulerek aliniyor, hemde bu (Hakaret Yasak)₁ bursa yonetiminin agiz kokusunu cekiyoruz.

Ben sadece sunu merak ediyorum, belcikadan fransadan veya herhangi bi yerden bi tane daha ucuz maliyetle genc gelecek vaadeden yetenekli biri bulunamazmi yaw? Madem ozan gelecek vaadediyor diye isteniyor.

Çevrimdışı Deniz

Ozan transferi olmuyor diye oyuncuya gömmeye gerek yok.

Yetenekli ama Apaçi,
İlerde iyi paralara satilabilir ama 7m cok para,
Arda turan gibi en buyuk takimda oynayabilir de muhammed gibi yok olabilir de.

Riskli transfer, olursa bir turlu olmazsa bir türlü. Yarin hersey belli olur gibi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

Bu denli sessiz kalınlığına göre var bi alternatif. Sonuçta bu adama bi proje transferi gözüyle de bakılıyordu.

Ben pazartesiye kadar transferi bitirecegimizi düşünüyorum. Zaten dönemi kapanmasına 15 gun kaldı  :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozana konstanre olduk stoper  olayında ses seda yok ersandan kurtulmak şart

Çevrimdışı can1903

Ozan Beşiktaş diyor A.Bulut Beşiktaş diyor.

Recep Bölükbaşı telefonlara çıkmıyor. Bu kadar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosanım durumu hakkında bilgisi olan var mı, ilk maçta yok mu şimdi

Çevrimdışı kyiv

Şu Ozan Tufanda yaşadığımız durum scout ekibinin fiyaskosudur. Fikret Demirere çok güveniyordum ancak Pedro Franco transferi ve bu sene için doğru dürüst alternatif yıldız olabilecek isimlerin ortaya çıkmayışı tek kelime ile hayal kırıklığıdır. Ya doğru dürüst işlerini yapamıyorlar ya da buldukları isimleri yönetim ama parasızlıktan ama beceriksizlikten elden kaçırıyor. Konoplyanka demesin kimse o yıldız adayı değildi zaten yıldızdı.

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan ille de Beşiktaş'a gideceğim diyormuş.

Çevrimdışı Çağrı

Ozan ille de Beşiktaş'a gideceğim diyormuş.

Eğer bunca şeyden sonra çocuk bize gelirse;

Benimsenmesi çok kolay olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Tolgay 2 olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen bunca olaya rağmen direnip gelirse herkes takdir eder sonuna kadar arkasında durur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Futbol hakikaten orta sahaların oyunuymuş. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Metin - Feyyaz Gs'liymiş Ali Fenerliymiş. O kadrodan da kimse Beşiktaşlı değilmiş galiba Iğdır Beşiktaş söyledi youtube de. Metin Oktay da Beşiktaşlıymış.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Necmi

Şu Ozan Tufanda yaşadığımız durum scout ekibinin fiyaskosudur. Fikret Demirere çok güveniyordum ancak Pedro Franco transferi ve bu sene için doğru dürüst alternatif yıldız olabilecek isimlerin ortaya çıkmayışı tek kelime ile hayal kırıklığıdır. Ya doğru dürüst işlerini yapamıyorlar ya da buldukları isimleri yönetim ama parasızlıktan ama beceriksizlikten elden kaçırıyor. Konoplyanka demesin kimse o yıldız adayı değildi zaten yıldızdı.
Ozan transferini scout ekibiyle nasıl birleştirdin :alala:
transfer pazarlığını onlarmı yapıyorlar anlamadım birde alternatiflerini
bulmadıklarını nerden biliyoruz bir sezonda scoutun bulduğu ya bir isim olur yada o bile olmaz
bu gün Gomezi scoutlarmı buldu yada inleri yada Ozanı bunlar tamamen menejerlerin gelip bu oyuncuyu size getiririz demesiyle ortaya çıkan transferler
scoutun görevi ilerde yetenek olacak genç isimlerin ortaya çıkarılmasıdır yoksa zaten ortada olana scout çalışması
yapmak biraz komik olur scoutların genelde görevi a takıma oyuncu bulmak değil ancak gelecek vaat eden oyuncuyu alırsın zamanla takıma adapte edip
parlatırsın eminim ellerinde şu anda bile her mevkiye en az on tane adam vardır zaten

Çevrimdışı TALAT

Metin - Feyyaz Gs'liymiş Ali Fenerliymiş. O kadrodan da kimse Beşiktaşlı değilmiş galiba Iğdır Beşiktaş söyledi youtube de. Metin Oktay da Beşiktaşlıymış.

rıza da mı beşiktaşlı değilmiş  :alala:

Çevrimdışı aa1903

rıza çalımbay gs'liymiş diye biliyorum ben. ama çoğu çok genç yaşta geldiği için dönmüşlerdir ki metin tekin'in şu an beşiktaşlı olduğu net.

Çevrimdışı Türkay

Öyle dediler bir kişi Beşiktaşlıymış onunda ismini hatırlamıyorum. Hatta takımda biri Beşiktaşlıyım diyince diğer oyuncular şaşırıyorlarmış inanmıyolarmış :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

Öyle dediler bir kişi Beşiktaşlıymış onunda ismini hatırlamıyorum. Hatta takımda biri Beşiktaşlıyım diyince diğer oyuncular şaşırıyorlarmış inanmıyolarmış :D

yok artık o kadar da değildir. zaten ülkede 3 kişi çevirsen biri beşiktaşlı
ama @Necmi abiye sormak lazım

Çevrimdışı aa1903

bir futbolcunun kariyeri sakallı ergenin kişisel kompleksleri yüzünden bambaşka yerlere gidecek.

Çevrimdışı Necmi

biraz önce asporda Beşiktaş alt yapısından yetiştim doğma büyüme Beşiktaşlıyım dedi

Çevrimdışı TALAT

rıza çalımbay gs'liymiş diye biliyorum ben. ama çoğu çok genç yaşta geldiği için dönmüşlerdir ki metin tekin'in şu an beşiktaşlı olduğu net.

evet metin şu an kesin beşiktaşlı. geçenlerde önder özenle bir videosu vardı tam bir beşiktaşlı gibi marş söylüyordu :D

Çevrimdışı Necmi

yanlış biliyorsun :D En azından Rıza hoca böyle demiyor

Çevrimdışı can1903

Ben bursa başkanına küfür edicem!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..