Necmi Abi şöyle birleştirdim.Ozan Tufan sanki çok özür dileyerek " bokunda boncuk bulunmuş" gibi popüler oldu. Eğer alternatifler arasında yıldız adayı olabilecek yabancı futbolcular olmuş olsa bu Ozan Tufanda harcanan enerji, zaman ve olası para kaybını yaşamazdık.Ya Şenol Güneş ille de Ozan diyor ya da alternatifleri beğenmediği için hiç istemiyor. Bize gerekli olan adam illaki çok para verilerek alınacak diye bir şey yok listede izlenilen iyi genç alternatifler olsa eminim Şenol Hoca ister. Bu durumda scout ekibi gerekli alternatifleri sundu mu diye düşünüyorum.
ben hala bağlantıyı kuramadım ne scoutun verdiği isim neden hocanın istediği isim bir şeyi belirlemez
esas belirleyen yönetimin vereceği karardır benim demek istediğim burda scoutu suçlamanın mantığı ne onların
verdiği isim illaki dikate alınacak diye bir kuralmı var en fazla ozanla ilgileniyoruz onunla ilgili kritik yapın denir.
onlarda yaparlar uygun veya böyle mental sorunları var vs diye rapor hazırlarlar ama hiç bir transferle ilgili belirleyici karar veremezler