2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824203 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

biraz önce asporda Beşiktaş alt yapısından yetiştim doğma büyüme Beşiktaşlıyım dedi

:ok:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

Ben bursa başkanına küfür edicem!

yine kime verdi ozanı :D

Çevrimdışı aa1903

evet metin şu an kesin beşiktaşlı. geçenlerde önder özenle bir videosu vardı tam bir beşiktaşlı gibi marş söylüyordu :D

ben geçenlerde nazlı ılıcak'ın metin tekin'in evindeki röportajını izledim. oğlunun odasının her tarafında beşiktaş var. bir de ben oğlumu serbest tutuyorum isterse beşiktaş'ı sever, isterse kara kartal'ı sever, isterse çarşı'yı sever gibi bir şey demişti. :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/firatgunayer/status/631228096146968576

Bu doğruysa başkanda benim gibi düşünüyor. Şenol hoca ile recepin kişisel sorunu Beşiktaş'ı olumsuz etkiledi. Kim ne derse desin.

Çevrimdışı kyiv

Ozan transferini scout ekibiyle nasıl birleştirdin :alala:
transfer pazarlığını onlarmı yapıyorlar anlamadım birde alternatiflerini
bulmadıklarını nerden biliyoruz bir sezonda scoutun bulduğu ya bir isim olur yada o bile olmaz
bu gün Gomezi scoutlarmı buldu yada inleri yada Ozanı bunlar tamamen menejerlerin gelip bu oyuncuyu size getiririz demesiyle ortaya çıkan transferler
scoutun görevi ilerde yetenek olacak genç isimlerin ortaya çıkarılmasıdır yoksa zaten ortada olana scout çalışması
yapmak biraz komik olur scoutların genelde görevi a takıma oyuncu bulmak değil ancak gelecek vaat eden oyuncuyu alırsın zamanla takıma adapte edip
parlatırsın eminim ellerinde şu anda bile her mevkiye en az on tane adam vardır zaten

Necmi Abi şöyle birleştirdim.Ozan Tufan sanki  çok özür dileyerek " bokunda boncuk bulunmuş" gibi popüler oldu. Eğer alternatifler arasında yıldız adayı olabilecek yabancı futbolcular olmuş olsa bu Ozan Tufanda harcanan enerji, zaman ve olası para kaybını yaşamazdık.Ya Şenol Güneş ille de Ozan diyor ya da alternatifleri beğenmediği için hiç istemiyor. Bize gerekli olan adam illaki çok para verilerek alınacak diye bir şey yok listede izlenilen iyi genç alternatifler olsa eminim Şenol Hoca ister. Bu durumda scout ekibi gerekli alternatifleri sundu mu diye düşünüyorum.

Çevrimdışı can1903

Kafayı yiyecem yav. O Ömer güvenç'inde ALLAH belasını versin!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Ozan illa Beşiktaş diyormuş ne olacak acaba bu işin sonu.
Maalesef dediğim gibi bence Ozan fazla direnemeyecek ve Fb'ye imza atacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Kafayı yiyecem yav. O Ömer güvenç'inde ALLAH belasını versin!
Abartmayın bu kadar ya :)

Çevrimdışı can1903

TFDP Ödüllerinde böyle bir soruyu soran Ömer Güvenç'in talimatı kimden alındığı belli..

Çevrimdışı TALAT

TFDP Ödüllerinde böyle bir soruyu soran Ömer Güvenç'in talimatı kimden alındığı belli..

valla ben de olsam o soruyu sorardım. olması gereken şenol hocanın şimdi yeri değil diyerek geçiştirmesiydi.

Çevrimdışı can1903

valla ben de olsam o soruyu sorardım. olması gereken şenol hocanın şimdi yeri değil diyerek geçiştirmesiydi.
Olayın perde arkasında Azize var.

Çevrimiçi Necmi

Ben bursa başkanına küfür edicem!
et cezayı yapıştırmak için bekliyorum :D

Çevrimdışı TALAT

Olayın perde arkasında Azize var.

bu kadar da komplo teorisi üretmeyin. şenol hocaya da bunları söyle diye aziz mi söyledi.
hepimiz insanız zaaflarımız var. şenol hoca da bir anlık öfkesine yenik düştü bu sözler söylendi. mesela ilk cümlesi olan bugüne kadar ayartmıyordum da yeni mi başlamışım da kalmış olsa ne bu kadar polemik konusu olurdu ne de kimse ayarttı ayartmadı olayına bir daha girmezdi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

et cezayı yapıştırmak için bekliyorum :D
Abi yapma ya

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı can1903

2 Orta saha olacakken şimdi 1 tane olabilir söyliyimm :uyucam:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İstikbalini düşünüyorsa bize gelir.Kariyeri için çok önemli bir karar verecek Ozan.Aklın yolu belli.Gelmezse de ben yönetimin çok iyi bir ya da iki takviye ile bizi mutlu edeceğini düşünüyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İstikbalini düşünüyorsa bize gelir.Kariyeri için çok önemli bir karar verecek Ozan.Aklın yolu belli.Gelmezse de ben yönetimin çok iyi bir ya da iki takviye ile bizi mutlu edeceğini düşünüyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum. Kaybettiğimiz tek şey zaman şuanda.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Necmi Abi şöyle birleştirdim.Ozan Tufan sanki  çok özür dileyerek " bokunda boncuk bulunmuş" gibi popüler oldu. Eğer alternatifler arasında yıldız adayı olabilecek yabancı futbolcular olmuş olsa bu Ozan Tufanda harcanan enerji, zaman ve olası para kaybını yaşamazdık.Ya Şenol Güneş ille de Ozan diyor ya da alternatifleri beğenmediği için hiç istemiyor. Bize gerekli olan adam illaki çok para verilerek alınacak diye bir şey yok listede izlenilen iyi genç alternatifler olsa eminim Şenol Hoca ister. Bu durumda scout ekibi gerekli alternatifleri sundu mu diye düşünüyorum.
ben hala bağlantıyı kuramadım ne scoutun verdiği isim neden hocanın istediği isim bir şeyi belirlemez
esas belirleyen yönetimin vereceği karardır benim demek istediğim burda scoutu suçlamanın mantığı ne onların
verdiği isim illaki dikate alınacak diye bir kuralmı var en fazla ozanla ilgileniyoruz onunla ilgili kritik yapın denir.
onlarda yaparlar uygun veya böyle mental sorunları var vs diye rapor hazırlarlar ama hiç bir transferle ilgili belirleyici karar veremezler

Çevrimdışı kyiv

Fenerbahçe Ozanı alsa da  futbolumuz Trabzon Galatasaray pilot takım kardeşliğinden sonra Bursaspor Fenerbahçe pilot takım kardeşliğini görse.