Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de senin gibi düşünüyorum da artık olan oldu. bundan sonra bence yapılması gereken bursa başkanına unutamayacağı ders vermek bir şekilde alacaksın ozanı (ozan değil quaresma da olsa aynısını söylerdim)
Bursa Olay Gazetesi muhabiri Orhan Güney: Ozan Tufan için Fenerbahçe 7 milyon € ödeyecek. Bursaspor sattı.
İşte burda lobi devreye girecek kan kusturacaksin o adama is hayatına kadar baltalayacaksin. Ah Seba , bu yönlerden çok güçlüydu, zaten o olsa cesaret edip bu adam bu sözleri söyleyemezdi.
Fener Ozan'I alıyorsa biz de gidelim Milivojevic'i alalım.
Fener'de söner demeyin diğerleri gibi yalnız Fener'de oyuncu söndüğü filan yok.Caner, Gönül, Volkan bunlar hep genç oyunculardı. Asıl genç oyuncu katili biziz. Onlar oynayabilecek kalibrede olanları bildiğin üst seviye oyuncu yapabiliyorlar.
Ozan 7 etmez ama Milivojevic'e birşey demem. Kesinlikle rengini değiştirir orta sahanın. Bonservis vereceksek bu düzeye vermeliyiz.
Şu olay var ya bi bitsin Bursa'nın bizden çok fena çekeceği var önümüzdeki 5 yıl.Şimdiye kadar kaale alınmadı ama canını çıkarırız bu 5 yıl bu olay unutulmaz. Bu pis başkanlarının tavırları, ağzından kusarak konuşması..
alper?orhan şam?mehmet topuz?recep niyaz?serdar kesimal?bunları da mı biz katlettik?
Fener'den 9 m euro istemişler.
Hiç sanmam ama şunun üstüne Leroy Fer'i aldığımızı düşünün ne Ozan kalır ortada ne Bursa Kütür kütür yer ligi.
Yönetimden hiç ses çıkmaması da enteresan oldu bakalım ne ile bitecek bu işin sonu.