2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833226 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Yönetimden hiç ses çıkmaması da enteresan oldu bakalım ne ile bitecek bu işin sonu.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Bursa Olay Gazetesi muhabiri Orhan Güney: Ozan Tufan için Fenerbahçe 7 milyon € ödeyecek. Bursaspor sattı.

Çevrimdışı Tolga

Fb aldıysa yapacak birşey yok.

Biz de gidip G.İnler'i alalım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

ben de senin gibi düşünüyorum da artık olan oldu. bundan sonra bence yapılması gereken bursa başkanına unutamayacağı ders vermek bir şekilde alacaksın ozanı (ozan değil quaresma da olsa aynısını söylerdim)

İşte burda lobi devreye girecek kan kusturacaksin o adama is hayatına kadar baltalayacaksin. Ah Seba , bu yönlerden çok güçlüydu,  zaten o olsa cesaret edip bu adam bu sözleri söyleyemezdi.

Çevrimdışı Çağrı

Bursa Olay Gazetesi muhabiri Orhan Güney: Ozan Tufan için Fenerbahçe 7 milyon € ödeyecek. Bursaspor sattı.

Şu olay var ya bi bitsin Bursa'nın bizden çok fena çekeceği var önümüzdeki 5 yıl.

Şimdiye kadar kaale alınmadı ama canını çıkarırız bu 5 yıl bu olay unutulmaz. Bu pis başkanlarının tavırları, ağzından kusarak konuşması..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

İşte burda lobi devreye girecek kan kusturacaksin o adama is hayatına kadar baltalayacaksin. Ah Seba , bu yönlerden çok güçlüydu,  zaten o olsa cesaret edip bu adam bu sözleri söyleyemezdi.

valla inanır mısın bugün bu recep ne iş yapıyor nerden vurabiliriz bunu diye araştırdım :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı worns

Fener Ozan'I alıyorsa biz de gidelim Milivojevic'i alalım.

Ozan 7 etmez ama Milivojevic'e birşey demem. Kesinlikle rengini değiştirir orta sahanın. Bonservis vereceksek bu düzeye vermeliyiz.

Çevrimdışı Neo Nesil

Fener'de söner demeyin diğerleri gibi yalnız Fener'de oyuncu söndüğü filan yok.

Caner, Gönül, Volkan bunlar hep genç oyunculardı. Asıl genç oyuncu katili biziz. Onlar oynayabilecek kalibrede olanları bildiğin üst seviye oyuncu yapabiliyorlar.

alper?
orhan şam?
mehmet topuz?
recep niyaz?
serdar kesimal?

bunları da mı biz katlettik?

Çevrimdışı Ersoy

Ya bu sefer de Napoli satmıyorum derse ? Remy olayında olmuştu adamları oyaladık sonra da şartları yükseltip ya böyle al ya böyle dediler olmadı.gerçi olmaması iyi oldu Gomez'i aldıkta o ayrı. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ayberk

komodinin üstünden parayı almaya alışmış adama masada verirsen, görmemişin oğlu gibi çekip koparır. hala fener kaptı diyen var, bursa kendini satmış fenere, ozanı gönderse ne olur
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Tolga

Ozan 7 etmez ama Milivojevic'e birşey demem. Kesinlikle rengini değiştirir orta sahanın. Bonservis vereceksek bu düzeye vermeliyiz.
Fener'den 9 m euro istemişler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Neo Nesil

Şu olay var ya bi bitsin Bursa'nın bizden çok fena çekeceği var önümüzdeki 5 yıl.

Şimdiye kadar kaale alınmadı ama canını çıkarırız bu 5 yıl bu olay unutulmaz. Bu pis başkanlarının tavırları, ağzından kusarak konuşması..

"anadolu külüplerinden topçu alınmaz" sözü bir kez daha gerçekleşti...

Çevrimdışı Çağrı

alper?
orhan şam?
mehmet topuz?
recep niyaz?
serdar kesimal?

bunları da mı biz katlettik?

Yahu :) Saydıklarından hiçbiri potansiyelli oyuncu değil.

Alper sadece öyle Alper'i de bekle bakalım daha bitmedi süreç. Kalanları zaten alınırken de kısıtlı adamlardı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

onlar lux çerez teklif etmemiş. ondandır :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Öküz alırız o paraya :D

Fer'i de alabiliriz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bursaya ne oyuncu gönderilmeli bu saatten sonra ne de oyuncu alınmalı. Hatta dikkate dahi alınmamalı. 2. sınıf anadolu takımı olduğu her zerresine kadar hissettirilmeli.

Ozan gitti de ben üzüleceğimiz isimlerin geleceğini düşünmüyorum. O paraya Ozan için çıkabildiysek daha iyileri için daha yükseklere de çıkılabilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hiç sanmam ama şunun üstüne Leroy Fer'i aldığımızı düşünün ne Ozan kalır ortada ne Bursa :D

Kütür kütür yer ligi.
yönetimden haber alabiliyosun bi iletsen feri yönetime olabilitesi var mı ?

Çevrimdışı Neo Nesil

fener şimdiye kadar yıldız ve yıldız adaylarına fahiş fiyatlara aldı...

bunu da alır açgözlüler...

Çevrimdışı Türkay

Yönetimden hiç ses çıkmaması da enteresan oldu bakalım ne ile bitecek bu işin sonu.

Çaaat diye Rode'yi açıklıyormuşuz  :bateri:
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 22:39:27 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Şuanda bu takıma cuk oturacak kişi " sebastian Rode " dir , al Rode yi kapa transferi .

Çevrimdışı Çağatay

Giderse eger ozan her türlü fb de oynar ama pereira oynatir mi orasi belli degil
Alternatif cok fazla hic bir zaman burada aldigi kadar sure alamaz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Demekki 5-6 ya biter. :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Nuri sahin gelirmiki acaba

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Esas adam olarak değil ama 2. orta saha oyuncusu olarak Ljubomir Fejsa'da düşünülebilir. Ne Oly'de ne Benfica'da beklenen patlamayı yapabildi ama potansiyelli oyuncu şans verilebilir. Para harcanacak oyuncu değil ama düşük maliyetli riske değer bir hamle olur. Benfica 4.5 mil euro ödemiş ama bu sene kadroda şans bulamayacak. Opsiyonlu kiralama için de makul.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Şenol hocadan bu sene farklı bir Bursa galibiyeti ve maç sonu kapak bir demeç bekliyorum

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★