Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fener'de olmaz yalnız. Sıradanlaşır. Fener set oynuyor oturaklı sakin bizim gibi hızlı çıkmıyorlar.Onlara Guarin tipi oyuncu gerekiyor. Hatta İnler tipi.
ozan şu an görünen fenerde o kadar da körelmez. onların da ozana ihtiyacı var.
bence çıkacak adamları olmadığı için set oynuyor gibi gözüküyorlar. topu çıkaran adam yok. diego geliyo topu alıyor tekrar yerine gidene kadar zaman geçiyor tabi . eğer o adamı bulabilirlerse daha hızlı oynayacaklardır.
Zannetmiyorum. Salih kadar bitmese de beklenen sıçramayı yapamaz. Avrupaya 4-5 milyon dışında zor gider.
Fener'de söner demeyin diğerleri gibi yalnız Fener'de oyuncu söndüğü filan yok.Caner, Gönül, Volkan bunlar hep genç oyunculardı. Asıl genç oyuncu katili biziz. Onlar oynayabilecek kalibrede olanları bildiğin üst seviye oyuncu yapabiliyorlar.
Sen onu boşver 9 a Fer i 3.5 a djiyi koyup üstüne kiralık kaleci çekebilir miyiz onu söyle.
Ya hayırlısı be
FB Ozan'ı Emre'nin yerine koyar, bence cuk da oturur.
Yüzde kaç istiyorsun?
Yalnız sadece top çıkaran adamla bitmiyor o iş. Hızlı oynayıp çok pozisyon vermemeleri için başta stoperlerini o sisteme uygun şekilde kurmaları gerekirdi.
Fer 'in adı bile geçmiyor nerden cikariyosunuz fer olayını ?Bizimkiler Fer kim desen eminim ki Bilmez çoğu , adı o kadar geçmiyor
Pazarlasa ne olacak ki geçen sene şampiyon mu oldu o takım ? Ayrıca sen yazmıştın " sakin olun beyler bizim TD salak mi kesin aldık ki açıklama yaptı " şeklinde , işte salak demeyelimde kardeşim cahil diyelim , böyle sahte kabadayiliklar her zaman büyük kulübe zarar verir , sana değil kulübe düşer yapılacak bir açıklama varsa, sonuçta 1451 Trabzon takımı değil bu , adamında ekmeğine yağ sürdün peşkeş çekti anında fenere . Neyse Beşiktaş ta transfer bitmez inşallah Rode hamlesi gelirde söyle arkamiza dayanip futbol izleriz.Bunuda FO yönetiminin son 2 yıldır tutumuyla yazıyorum , yoksa derdim ki ukraynadan safra alınır. .. Başkan kongreye şampiyon takımla gir , Rode yi bize getir .@Çağrı