Bursa başkanı bize tufanı vermeye niyetli olmasa 1 aydır illa ki bunu duyardık. Yok böyle birşey, uzun uzun pazarlıklar yapıldı. Şenol güneş kendisini tutamadı, ortamın vermiş oldu ruh haliyle, "Zamanlaması yersiz" şeyler söyledi. Bunun üzerine de doğal olarak Transfer işi yattı.
Ozan için ölelim bitelim falanda değilim. Alsın gs mi alıyor fb mi alıyor napıyorlarsa yapsınlar. Ama nihayete ermek üzere olan bir transferi, anlık öfke ile yapılan konuşmalar baltalıyorsa, kusura bakmayında eleştirilir bu.
Ben bunu söylüyorum bir arkadaş, yok bursa bize vermeyecekti zaten diyor, diğeri ozan beş para etmez zaten diyor, Recep bölükbaşı için atıp tutuyor, Bursa taraftarına atıp tutuyor, merdiven şakaları gırla gidiyor, e tamam da ortada birşey var, Almamız icap eden, yaklaştığımız adamı alamıyoruz. ee Ne yapayım, kolay şeyi yapayım, merdiven çocukları diyip ahahahaha güleyim, al ozanı bi tarafına lazım olur diyip ahahaha güleyim. E ben bu değilim.
Şenol hocayı ne kadar sevdiğimi istediğimi inandığımı bilenler bilir, az çok okuyan takip eden varsa beni, bilirler onlarda.
Ama bu konuda hiç bir şekilde konuya müdahil olmamalıydı. Transfer dönemlerinde, ayartma kandırma aklını çelme gibi onlarca kelime geçer kullanılır, avrupada daha da ağırları kullanılır, abartmaya gerek yoktu. Abarttık ve kaybettik. Beşiktaş kaybetti, Şenol hoca değil, bursa değil, recep değil, veli değil. Beşiktaş kaybetti.