2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12838698 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

:alala: :alala:
Fanatizm den ne anlıyorsun okuya okuya geliyorumda burda senin yaptığın fanatizm
sanki bir ozan kalmış gibi resmen emziğini isteyen bebek gibisin Rode nin bile üstünde
tuttun ya Ozanı bunun altında ihtiyacımız için ozanı almak yatmıyor aslında düşündüğün
renklilerin elinden oyuncu kaptık demek bu sana yakışmıyor resmen işi ergen muhabbetine dökmüşsün.
Ne yapsınlar en yüksek teklifi vermişler bundan sonra olmuyorsa bu para vermediğin için değil
başka nedenlerden dolayıdır. Ne yapalım birde Bursanın önünde hamudamı kalkalım
Süreç iyi götürülüyor olur yada olmaz bu arada para harcayarak avrupada bir yere gelirsin ama Türkiyede değil
gs nin harcadığını biz harcasak bizim harcadığımızı gs gene şampiyon olurdu ama sana garanti veriyorum
şimdi çık köşke etek öp garanti şampiyonsun transfer yapmanada gerek yok bunumu istiyorsun şampiyonluk için herşey mübahtır öylemi

Yoo ben Alsınlar Rode ile Neustadter, ozan için özür dileceğimi söyledim. Kim üstünde tutuyor. Ben türkiye de algının peşindeyim. Bunuda baştan söylüyorum. Türkiye liginin yerli olarak en iyi 3 oyuncusu kim deseler ozan tufan o 3 den biri E alabilme ihtimalimiz varsa alalım. Kavga edilecekse arka planda yapılsın diyorum. Dün şenol güneş laf çaktı diye mi gururlanmak gerekiyor yoksa türkiyede alınabilecek 2-3 oyuncudan birini aldık diye mi gururumuz okşanmalı.

Ama samimi söylüyorum gerek transfer yarışlarında gerek başarı gerektiren kulvarlarda başarısızlığa öyle alıştık ki, bursa başkanına atılan bir laf, yalanlanan bir gazeteci vs mutlu etmeye yeter hale geldi bizi.

Fanatizmden kastım, ozanın istenmesi istenmemesi değil. Herşeyi bir savunma mekanizmasına oturtmak.

Beşiktaşla ilgili birşey diyorum, Gs şöyle böyle. Fener şöyle böyle.. E iyi taraflarını örnek gösteriyorum o kuluplerin, yok bu sefer saray maray. E ne konuşalım, eleştirmeyelim mi beşiktaşta olan biten şeyleri. Fenerli gs li değilim ki onlardan bahsedip onları eleştireyim yada öveyim sürekli.

Çevrimdışı Çağatay

birde,
şu anda ozanın tr içinde
gerçekten en mutlu olacağı yer burası
sahaiçi dışı farketmez
bunu bi düşünse zaten yeter.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kralkartal

Ne ozanmis arkadas. Olmasada olur en fazla 3.oluruz sanki hic olmadikyaaa..

Çevrimdışı ahmetemre

Telefondan yazıyorum
Tepetaklak gönderildi
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaanzor

@Armağan Bozkurt = Rüzgar Sağnak

Herkes kendine göre tillah
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bursa başkanı bize tufanı vermeye niyetli olmasa 1 aydır illa ki bunu duyardık. Yok böyle birşey, uzun uzun pazarlıklar yapıldı. Şenol güneş kendisini tutamadı, ortamın vermiş oldu ruh haliyle, "Zamanlaması yersiz" şeyler söyledi. Bunun üzerine de doğal olarak Transfer işi yattı.

Ozan için ölelim bitelim falanda değilim. Alsın gs mi alıyor fb mi alıyor napıyorlarsa yapsınlar. Ama nihayete ermek üzere olan bir transferi, anlık öfke ile yapılan konuşmalar baltalıyorsa, kusura bakmayında eleştirilir bu.

Ben bunu söylüyorum bir arkadaş, yok bursa bize vermeyecekti zaten diyor, diğeri ozan beş para etmez zaten diyor, Recep bölükbaşı için atıp tutuyor, Bursa taraftarına atıp tutuyor, merdiven şakaları gırla gidiyor, e tamam da ortada birşey var, Almamız icap eden, yaklaştığımız adamı alamıyoruz. ee Ne yapayım, kolay şeyi yapayım, merdiven çocukları diyip ahahahaha güleyim, al ozanı bi tarafına lazım olur diyip ahahaha güleyim. E ben bu değilim.

Şenol hocayı ne kadar sevdiğimi istediğimi inandığımı bilenler bilir, az çok okuyan takip eden varsa beni, bilirler onlarda.

Ama bu konuda hiç bir şekilde konuya müdahil olmamalıydı. Transfer dönemlerinde, ayartma kandırma aklını çelme gibi onlarca kelime geçer kullanılır, avrupada daha da ağırları kullanılır, abartmaya gerek yoktu. Abarttık ve kaybettik. Beşiktaş kaybetti, Şenol hoca değil, bursa değil, recep değil, veli değil. Beşiktaş kaybetti.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bursa başkanı bize tufanı vermeye niyetli olmasa 1 aydır illa ki bunu duyardık. Yok böyle birşey, uzun uzun pazarlıklar yapıldı. Şenol güneş kendisini tutamadı, ortamın vermiş oldu ruh haliyle, "Zamanlaması yersiz" şeyler söyledi. Bunun üzerine de doğal olarak Transfer işi yattı.

Ozan için ölelim bitelim falanda değilim. Alsın gs mi alıyor fb mi alıyor napıyorlarsa yapsınlar. Ama nihayete ermek üzere olan bir transferi, anlık öfke ile yapılan konuşmalar baltalıyorsa, kusura bakmayında eleştirilir bu.

Ben bunu söylüyorum bir arkadaş, yok bursa bize vermeyecekti zaten diyor, diğeri ozan beş para etmez zaten diyor, Recep bölükbaşı için atıp tutuyor, Bursa taraftarına atıp tutuyor, merdiven şakaları gırla gidiyor, e tamam da ortada birşey var, Almamız icap eden, yaklaştığımız adamı alamıyoruz. ee Ne yapayım, kolay şeyi yapayım, merdiven çocukları diyip ahahahaha güleyim, al ozanı bi tarafına lazım olur diyip ahahaha güleyim. E ben bu değilim.

Şenol hocayı ne kadar sevdiğimi istediğimi inandığımı bilenler bilir, az çok okuyan takip eden varsa beni, bilirler onlarda.

Ama bu konuda hiç bir şekilde konuya müdahil olmamalıydı. Transfer dönemlerinde, ayartma kandırma aklını çelme gibi onlarca kelime geçer kullanılır, avrupada daha da ağırları kullanılır, abartmaya gerek yoktu. Abarttık ve kaybettik. Beşiktaş kaybetti, Şenol hoca değil, bursa değil, recep değil, veli değil. Beşiktaş kaybetti.
Yahu Allah askina ne kaybetmis Besiktas. 7 milyon euromuz mu dolandirildi da bizim haberimiz yok. Ozan bizim oyuncuydu da bedavaya elden mi gitti. Ozan olursa guzel olur olmazsa da guzel olur. Oyuncu zaten senin degildi, 7 milyon euron cepte. Senol gunes cikip lafi sokmasaydi ve ustune transfer de gerceklesmemis olsaydi asil ozaman kaybederdik.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı genki1914

Kısa sure icinde kulupten aciklama bekliyorum ilgilenmiyoruz artık  diye alalim 2 tane yabanci orta saha taş gibi  devam edelim gönül  isterde Ozan gelsin zamanlama hatasi yapildi aciklamalarda sineye cekseydi diyen yok

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guti14

Çevrimdışı yavvuzz

Üstad bu Ozan transferi konusunda başından beri yazdığım yorumlara katılmıyorum . Bence yanlış düşünüyorsun . Çok dramatize etmeye gerek yok . Şenol Hoca gereken cevabı vermiştir.

Çevrimdışı Scout

Twittera Çökün #ASPOR etiketi ile recep bölükbaşına tepkimizi koyalım
Pika Pika

Çevrimdışı genki1914

Kısa sure icinde kulupten aciklama bekliyorum ilgilenmiyoruz artık  diye alalim 2 tane yabanci orta saha taş gibi  devam edelim gönül  isterde Ozan gelsin zamanlama hatasi yapildi aciklamalarda sineye cekseydi diyen yok

Elimizde kaliteli alternatif olduğunu  düşünmüyorum gorusmeler anlasmalar pazarliklar derken geç kalmıştık  daha da gec kalacağız

Guti14

Çevrimdışı GÖRKEM

Herseyi gectim. Ozan'in Besiktasa ettigi küfürlerin haddi hesabi yok.

hala Adamin pesindeyiz.

inanilir gibi degil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Herseyi gectim. Ozan'in Besiktasa ettigi küfürlerin haddi hesabi yok.

hala Adamin pesindeyiz.

inanilir gibi degil.
nerde etmiş ?

Çevrimdışı aa1903

http://www.milliyet.com.tr/ne-yaptin-porto-772-milyon-euro----1925036-skorerhaber/
Son 10 senede 772 milyon euro bonservisten para kazanmis ama 1 tane cl kupasi almamis olan portoyu degilde..
Bonservis gelir giderlerinde ekside olsa cl.de her sene hedefi kupa olan bayerni manchesteri örnek alalim dedim.
Ama cok zeki arkadaslar isin kayserili tüccar mantigi kismina takildilar..

ya arkadaş dalga mı geçiyorsun sen? manchester united olabilmen için önce liverpool gibi rakibin olmalı. 100 sene de geçse ne beşiktaş ne porto real madrid, manchester united seviyesine ulaşamaz. komik komik yorumlar yapmayın. her şeyi doğru yapsan bile içinde bulunduğun ülkeden dolayı o kadar büyüyemezsin.

sen çin'de forma mı satıyorsun, japon taraftarların mı var da manchester oluyorsun?

beğenmediğin porto avrupa'nın en iyi 15-20 kulübünden biridir. oyuncu satışı yapmadan manchester ile real madrid ile falan mücadele etme olanağı yok bu takımın. beşiktaş'ın da yok.

Çevrimdışı F1903

Daha 1-2 hafta once ''Beşiktaş'tan su kadar para istedik ustune Cenk Tosun'u istedik'' diyen bu herif degil mi?

Herif once bu aciklamasi ile ortada bir pazarlik oldugunu dogruluyor, sonra da kalkip Şenol Güneş'i futbolcunun aklini karistirmakla sucluyor.

Sonra Hoca bu herife haddini bildirince de yok efendim ben ''bu yonde iddialar'' var dedim, yok konusmalarindan bu sonucu cikardim vs. gibi dansozluk yapiyor.

Ben bir topcuya 20 Trilyon para vericem bir de ustune boyle karakter yoksunu, ezik tiplerden ileri geri laf dinleyicem oyle mi?

Burada Ozan'a bir elestirim yok, pirlanta gibi cocuk. Ama kim olursa olsun boyle asagilik bir camia ile karakter yoksunu baskanina agam pasam cekilmez. Burasi Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Yoo ben Alsınlar Rode ile Neustadter, ozan için özür dileceğimi söyledim. Kim üstünde tutuyor. Ben türkiye de algının peşindeyim. Bunuda baştan söylüyorum. Türkiye liginin yerli olarak en iyi 3 oyuncusu kim deseler ozan tufan o 3 den biri E alabilme ihtimalimiz varsa alalım. Kavga edilecekse arka planda yapılsın diyorum. Dün şenol güneş laf çaktı diye mi gururlanmak gerekiyor yoksa türkiyede alınabilecek 2-3 oyuncudan birini aldık diye mi gururumuz okşanmalı.

Ama samimi söylüyorum gerek transfer yarışlarında gerek başarı gerektiren kulvarlarda başarısızlığa öyle alıştık ki, bursa başkanına atılan bir laf, yalanlanan bir gazeteci vs mutlu etmeye yeter hale geldi bizi.

Fanatizmden kastım, ozanın istenmesi istenmemesi değil. Herşeyi bir savunma mekanizmasına oturtmak.

Beşiktaşla ilgili birşey diyorum, Gs şöyle böyle. Fener şöyle böyle.. E iyi taraflarını örnek gösteriyorum o kuluplerin, yok bu sefer saray maray. E ne konuşalım, eleştirmeyelim mi beşiktaşta olan biten şeyleri. Fenerli gs li değilim ki onlardan bahsedip onları eleştireyim yada öveyim sürekli.
neden eleştirmeye kendini mecburmu hissediyorsun tamam eleştirde
her zamanda eleştirilmezki şimdi burda eleştirini ben hiç anlayamıyorum
Ozan satılık olsa bizim ihtiyacımız olsa ama teklif yapmasak tamam eleştir
ama burda neyi eleştiriyorsun teklif yapmışmıyız yapmışız en iyi teklifi yapmışmıyız
yapmışız bizim teklifimiz bu gün yapılmadıki onbeş günden fazladır uğraşıyoruz
yani kalkıpta şenol hoca konuştuda alamadık sözü saçmalık satsalar bu güne kadar satarlardı
amaçları para yükseltmekse zaten yapmaları gerekeni yapıyorlar. Biz yapacağımız teklifi
yaptık bundan sonra olursa Ozanın ve Ahmet Bulutun dik durmasıyla olur Ozan istemedikten sonra
başka takıma satamazlar istersede istediği takıma gider bizim artık yapacağımız bir şey yok.
Ben olsam bu transferden bu saatten sonra çekilmem beklerim can alıcı anda tekrar fiyat arttırırım
1 M daha arttırarak Beşiktaş batmaz ama alırsam söküp almış olurum alamasamda millete fena sokmuş olurum.
Bedavaya kapatacakları bir transferi kapatamamış olurlar yada kimse almaz Bursanın elinde patlar
yani seve seve olmazsa seve seve mantığı ama bu iş genede Ozanda biter. Aziz hala Kıvrandığına göre
RVP dede bayağı iyi taktik uygulamışız onlara fena oturmuş bizim bir kaybımız yok aynı kalitede oyuncuyu
gittik daha ucuza aldık olan fenerin verdiği fazla paraya oldu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Güneş'in açıklamasının zamanlamasının yerinde olup olmadığı ile alakalı bir sorun yok . Bursa başkanı da bunlar en az 1 haftadır konuşuluyorken neden şimdi cevap verdi demişti zaten.  Bazı değerler vardır ki bu değerler üzerinden taviz verilemez . Şenol Güneş ile diğer şahıs arasında meydana gelen durum şahsi olmanın ötesine geçmiş Beşiktaş camiasını da içine alan ucu açık bir iftiraya dönüşmüş. Yarın öbür gün sana oyuncu ayartıp şike yapmaya kalkışıyorsun diyecek kadar ucu açık . Bu sadece iki kişi arasında geçen sıradan bir husumet değil Beşiktaş camiasını da hedef alan çirkef bir söylem . Transfer gerçekleşmiş olduktan sonra cevap verilse o cevabın değeri olmayacak , kaale alınmayacaktı.  Bursa başkanı bundan sonra daha dikkatli konuşması gerektiğini , populizm ile işlerin yürüyemeyeceğini anlamıştır.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu yüksek Bonservis = başarı muhabettinde son bir kez yazıyorum.

iki senedir rakiplerinin nasıl senin üstünde kaldığına bakalım. (En kötü ihtimal ) 2014-2015 sadece içerde feneri yensen puanlar 71-72 öndesin galatasaray 77 ile şampiyon oldu 5 puan var arada ,senin stadın Yok...bazı maçlardaki Biliçi saymıyorum.

2013-2014 sadece galatasarayı içerde yensen 65-62 öndesin.Fener 74 ile şampiyon arada 9 puan var..Biliç faktörünü içerde verdiğin saçma maçları katmıyoum.

Bonservis vermeyelim demiyorum paramız varsa 10 verelim iyi topçu alalım zil takar oynarım.
vay şenol hoca konuştu şu oldu bu oldu aha ozan gelmedi öldük bittik düşüncesine karşıyım.Alternatif mutlaka vardır.(rvp-mitroğlu-remy=gomez) (lanzini-belhanda-diego=sosa) vb.

Birde şu gs ve fenere ilk önce biz hayranız nasılsa..adamlar şampiyon oluyo ya...adamlar zengin..batmazlar ya...

EssiLor

• Ziyaretçi

Ozan İşinin Olmamasında Fatih Terimin Parmağı Olduğunu Düşünüyorum Ozanı Gs ye İtiyor
Fatih Terim Bir İşler Karıştırıyor Ama Yakında Çıkar Kokusu.

Çevrimdışı Neo Nesil

Twittera Çökün #ASPOR etiketi ile recep bölükbaşına tepkimizi koyalım

gereksiz ve anlamsız...

Çevrimdışı F1903

Şenol Güneş'in açıklamasının zamanlamasının yerinde olup olmadığı ile alakalı bir sorun yok . Bursa başkanı da bunlar en az 1 haftadır konuşuluyorken neden şimdi cevap verdi demişti zaten.  Bazı değerler vardır ki bu değerler üzerinden taviz verilemez . Şenol Güneş ile diğer şahıs arasında meydana gelen durum şahsi olmanın ötesine geçmiş Beşiktaş camiasını da içine alan ucu açık bir iftiraya dönüşmüş. Yarın öbür gün sana oyuncu ayartıp şike yapmaya kalkışıyorsun diyecek kadar ucu açık . Bu sadece iki kişi arasında geçen sıradan bir husumet değil Beşiktaş camiasını da hedef alan çirkef bir söylem . Transfer gerçekleşmiş olduktan sonra cevap verilse o cevabın değeri olmayacak , kaale alınmayacaktı.  Bursa başkanı bundan sonra daha dikkatli konuşması gerektiğini , populizm ile işlerin yürüyemeyeceğini anlamıştır.

Zaten Bursa Baskani oyle saglam ayar yedi ki zeytinyagi gibi uste cikma cabasiyla 24 saat icinde 3 tane tv'ye (Beyaz tv, Ntvspor, Aspor) baglandi. Elle tutulur da bir tane argumani yok, tamamen sucluluk psikolojisi ile sagda solda sacmaliyor iste. Bu bile ne kadar guzel haddinin bildirildiginin gostergesi.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

neden eleştirmeye kendini mecburmu hissediyorsun tamam eleştirde
her zamanda eleştirilmezki şimdi burda eleştirini ben hiç anlayamıyorum
Ozan satılık olsa bizim ihtiyacımız olsa ama teklif yapmasak tamam eleştir
ama burda neyi eleştiriyorsun teklif yapmışmıyız yapmışız en iyi teklifi yapmışmıyız
yapmışız bizim teklifimiz bu gün yapılmadıki onbeş günden fazladır uğraşıyoruz
yani kalkıpta şenol hoca konuştuda alamadık sözü saçmalık satsalar bu güne kadar satarlardı
amaçları para yükseltmekse zaten yapmaları gerekeni yapıyorlar. Biz yapacağımız teklifi
yaptık bundan sonra olursa Ozanın ve Ahmet Bulutun dik durmasıyla olur Ozan istemedikten sonra
başka takıma satamazlar istersede istediği takıma gider bizim artık yapacağımız bir şey yok.
Ben olsam bu transferden bu saatten sonra çekilmem beklerim can alıcı anda tekrar fiyat arttırırım
1 M daha arttırarak Beşiktaş batmaz ama alırsam söküp almış olurum alamasamda millete fena sokmuş olurum.
Bedavaya kapatacakları bir transferi kapatamamış olurlar yada kimse almaz Bursanın elinde patlar
yani seve seve olmazsa seve seve mantığı ama bu iş genede Ozanda biter. Aziz hala Kıvrandığına göre
RVP dede bayağı iyi taktik uygulamışız onlara fena oturmuş bizim bir kaybımız yok aynı kalitede oyuncuyu
gittik daha ucuza aldık olan fenerin verdiği fazla paraya oldu

:claps:

Çevrimdışı Türkay

Twitter'da

Onlar gerçek değil fake. Bir çoğu da shop.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler