2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890655 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

24 yaşındaki hiç bir Bayernli oyuncu Tsl ye gelmez yahu.  :D

abi basarsın 3 kat vergisiz maaşı , takım zaten Alman Milli takımı gibi, eski Bayerli oyuncularda var , gelir. Neden gelmesin

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Armağan bir şeyi günde 10 defa aynı şekilde konuşursan tabi ki sıkılır herkes bunun fanatizmle ilgisi yok.

Ucu kör karanlık konular dakikada şu kadar almış daasgari ücret bu kadarmış.

Pektemek almasa Ozan alır Töre alır hep alacaklar. Oturup Marx ile konuşurdun bunu senelerce geç doğmuşsun ne yazık ki.

O yüzden kimseye bir yararı yok bunun zaten hatanın farkındalar göndermye çalışıyorlar gittikten 10 yıl sonra bile şu sözleşme konuşulacak arada daha ne yapalım vuralım mı adamı.

Pektemek özelinde konuşmuyorum, önümde onun verileri duruyor onu yazıyorum.

Fenerde Krasic gs de sabri mabri otur hesap yap aynı kapıya çıkıyor.

Bende bunu hergün yazmadım zaten. Hepi topu 3 mesajım vardır bugünde konu ile ilgili. 3 mesajla sıkılıyorsanız dediğim gibi sıkılın, umursamıyorum. Burada olmayan olmayacak oyuncuları günlerce konuştuk, sıkılmadınız da, Türk futbolunun kangren sebeplerini 3 mesaj yazıncamı sıkıldınız.

Yarın İsmaile de aynı sözleşmenin yapılmaması için herkesin ses çıkartması gerekirken, kalkıp sıkıldık yeter diyorsunuz. e sıkılın, Gidin forma alın formadan 40 tl kalsın kulube. 350 forma al sadece pektemeğin 1 günlük ücretini çıkart falan.. Bu bana koyduğu kadar size de koymuyorsa sorun sıkanda değil sıkılandadır hiç kusura bakmayın.

Burada dembaba nın 3.5 milyon eurosuna laf ettim mi, sosanın hatta serdarın ve hatta mottanın? İstenmediği yerde duran adamlara lafımı söylerim, yüzyüze görüşme şansım olsa yüzlerine söylerim.

Hergün ozan konuşmaktan sıkılmadınız mı? ben şahsen sıkıldım da, sıktınız artık diyormuyum size? Ne kadar saçma olurdu.

Çevrimdışı kartalBaz

Adam fernandaoyu elinden alir volken seni ayartmaya calisir, bi digeri fatih terimi devreye sokup kafa karistirir, arkadan is cevirir parasi yokken bide. Biz ise adam takima kusmis diye oyuncularimiz sakat diye gidip adamina talip oluruz tum pisliklerini ustumuze kusmaya calisirlar. Arkadas ozan transferi bitsinde sunlrla muhatap olmayalim. Cidden dusundukce ayar oluyorum bu bursaya. Sen kimsinki bana dusman oluyorsun. Digerleri arkadan gizli dudukler adamlarin teknik direktoru(bizim evladimiz guya) bize sallar. Bak birden sinirlendim yine alsonlar su cocugu artik yada almasnlr sunlarla muhatap olmak istemiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

N'Doye yıllık 2.5 milyon euro kazanacak

Çevrimdışı Kemal

abi basarsın 3 kat vergisiz maaşı , takım zaten Alman Milli takımı gibi, eski Bayerli oyuncularda var , gelir. Neden gelmesin

acaba Rode nin maaşı ne kadar Bayern de ??

Adam fernandaoyu elinden alir volken seni ayartmaya calisir, bi digeri fatih terimi devreye sokup kafa karistirir, arkadan is cevirir parasi yokken bide. Biz ise adam takima kusmis diye oyuncularimiz sakat diye gidip adamina talip oluruz tum pisliklerini ustumuze kusmaya calisirlar. Arkadas ozan transferi bitsinde sunlrla muhatap olmayalim. Cidden dusundukce ayar oluyorum bu bursaya. Sen kimsinki bana dusman oluyorsun. Digerleri arkadan gizli dudukler adamlarin teknik direktoru(bizim evladimiz guya) bize sallar. Bak birden sinirlendim yine alsonlar su cocugu artik yada almasnlr sunlarla muhatap olmak istemiyorum.

Perde arkasında hepsi arkadaş, rakı masasında, iş yapıyorlar ticaret yapıyorlar.
Kamera önü başkadır. Camiaların gazı alınmalı bir şekilde.  :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ndoye 3.15 m euro yıllık 2.5 m euro bana fena gözükmedi

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler kamuoyu olusturup pektemeği bursaya gondertmeliyiz twitterda falan hashtag falan açmak lazım baskı yaparsak adamın vicdanı varsa gider

Çevrimdışı kartalBaz

beyler kamuoyu olusturup pektemeği bursaya gondertmeliyiz twitterda falan hashtag falan açmak lazım baskı yaparsak adamın vicdanı varsa gider
Hayatta gitmez. Cok iyi pra aliyor. Olan performansina (hic olmayan performansina) ve bizim sinir sistemimize olacak.

Çevrimdışı Kutay

bursa forumlarında taraftar ikiye bölünmüş bazıları satın gitsin diyor bazılarıda ozan satılırsa  bölükbaşı istifa etsin diyorlar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İşin hepsi olmasa da  çoğu oyuncu ve menajerinde bitiyor aslında. Beşiktaş yönetimi doğru olanı yapıyor. Oyunculara olan sıcak yaklaşımları ve onlara değer verdiklerini belli etmeleri bu yıl transfer başarıları olarak geri döndü. Bu yaklaşım futbolcuların saha içi ve dışı performanslarına da olumlu yansıyacaktır. F.T.  gitsin G.S. için bastırsın, Ertuğrul sallasın farketmez. Ozan sonuçta Beşiktaş'a gelmek istiyor.Ha bu arada Bursaspor yönetimi oyuncularına öyle yanlış muameleler yapıyor ki göreceksiniz daha çok oyuncu fırsatını bulduğu zaman ayrılmak isteyecek.  Beşiktaş'ı ya da Şenol Güneş'i suçlayıp kendi yanlış yönetim tarzlarına kulp aramasınlar .

Çevrimdışı talha

Ozan'ın olmasını istiyordum hem de çok.

Ama bu Recep Bölükbaşı denen adamın yapmaya çalıştıklarından sonra olmasın. Hatta kimse de almasın Ozan'da elinde patlasın. O takımda öyle hale gelsin ki 5 yıl TSL'de görmeyelim kendilerini istiyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Bursa biz çok para Verdiğimiz için değil kulüp batakta olduğun için satacak. 150 milyon borcu var geliri olmayan Takımı'n satmazsa yine gidemez Avrupa'ya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Serkan7738

Bursa biz çok para Verdiğimiz için değil kulüp batakta olduğun için satacak. 150 milyon borcu var geliri olmayan Takımı'n satmazsa yine gidemez Avrupa'ya.

bu yüzden zaten gs ve fb yi ortaya atıyorlar ama bjk bu numaraları artık yemiyor sonunda 3 takımada satamayıp ortada kalsınlar inşallah bize gelmezse

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı Türkay

Valencia ne alaka yaa 1 sezon için mi 7 milyon veriyoruz biz şimdii   :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

Ya F.Orman hakkaten 7M verir mi?
yani şimdiye kadarki transfer performansına bakarak

Hope for the Best, Plan for the Worst

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu yüzden zaten gs ve fb yi ortaya atıyorlar ama bjk bu numaraları artık yemiyor sonunda 3 takımada satamayıp ortada kalsınlar inşallah bize gelmezse
Bizim transfer uzarsa Fener'e ya da G.s.'ye gider. Bu 2 takım da süreç uzarsa bir şekilde kaynak , imkan yaratır. Bursaspor'u bu yönetim tarzıyla zaten pek aydınlık günler beklemiyor. Ozan transferinden gelecek paradan daha  öte bir durum onların ki.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Valencia ne alaka yaa 1 sezon için mi 7 milyon veriyoruz biz şimdii   :alala:
bir sezon icin  7M veriyoruz ama  muhtemelen  Valaencia  seneye  Ozani  10M'den  asagi satin almaz ..  :evillol: Fikret Baskan  onlari  hep dusunmustur  sen  gonlunu ferah tut kardesim:)
Kaldi ki  Fanatik in haberine  gore maddede Ozan Tufan'in  Valencia'ya satisi BJK nin istedigi bonservisi odemeyi kabul ederse  diyor ;)
Yorgo

Valencia haberleri şişirme. Futbolda boyle birşeyin yeri yok. Valencia benim aldığım riske ortak mı ki karına ortak olacakmış.

Aldım çok iyi oynadı Real geldi 25 verdi. Olmaz önce Valencia mı diyecekler. Saçmalık

Çevrimdışı Easthanbool

Şu anda 7M ama bize geldiği an otomatik olarak zaten fiyatı minimum 10M'e çıkacak 
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Anıl

Ya Başkan 7 milyon veriyorsa şimdiden kime, kaça satacağının planını yapmıştır zaten herkes rahat olsun :D

Çevrimdışı can1903

Yapılan görüşmeler sonrasında Ozan Tufan'ın vitrine çıkacağı bir takımda oynaması gerektiği konuşuldu. Beşiktaş cephesi de transferde ısrarcı olunca taşlar yerine oturmuş oldu. Ozan'ın gündem olduğu her transferde en az 6.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini hedefleyen Bursaspor Yönetimi de 'sıcak para' amacına ulaştı.

Bulut, "Ozan Tufan 1 sezon Beşiktaş'ta forma giydikten sonra İspanya'nın Valencia kulübüne transfer olabilir" maddesinin yapılacak kontratta mutlaka yer almasını istedi. Yapılan anlaşmaya göre Valencia önümüzdeki sezon sonunda Beşiktaş'a resmi transfer teklifinde bulunur ve Kartal'ın talep edeceği bonservis miktarını öderse, Ozan Tufan için İspanya macerası başlayacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Ozan 1 sene bizimle Avrupa'da oynasın zaten değeri 12-13 olacak. Çok rahat 15'e falan gidecek bir oyuncu :)