2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890444 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

E futbolun kurtuluşundan bahsediyorum ben size. Siz kalkıp günü konuşuyorsunuz ben geleceği.

Bu adamlar, bu paraları aldığı sürece evet kimse forma almamalı kombine almamalı. O kadar açık net. Kendi ligimizde avrupada gözlerden uzak, kendi kendimizi tatmin etmeye devam ederiz sonra. San marino ile aynı torbaya düşene kadar devam, verin 2 şer 3 er.

4 sene sözleşmesi var elden çıkarılmaya çalışıyorlar ama gitmiyor. Yabancı sınırından dolayı hatalar yapılmış farkına da varılmış. Yapılan transferler herkesin beklediği düzeye yakın. Bu sene transferde bir hata yapılmadı 18 milyon euroluk gelir yapıldı, şimdi pektemek elde patladı diye 4 sene hiçbir şey almayıp maça da gitmeyelim mi? Herkes görüyor pektemekin elde patladığını çözüm arıyorlar göndermeye çalışıyorlar, iki gol atsa da talibi çıksa diyorlar. Her sene 2 topçuya kafayı takıp sene boyunca onlar üzerinden yorum yapmak mantık işi değil ve sen 2 topçu üzerinden sürekli negatif yorumlar yapıyorsun. Sadece gönder gönder gitmezse forma almayın demekle olmuyor.

Çevrimdışı Çağrı

Inler gelirse atiba 8 numara tarzinda oynayabilir. Katilirsiniz katilmassiniz ama bana gore uygun futbolcu. Ozan kadar tempo yapamaz ama gayet iyi oynar. Sirf 8 numara olcak diyede 7 milyon euro bayilmayalim. 8 numara oynayacak oguzhan ve atiba var (ozan kadar iyi olmasada)

Atiba 8 mi? Atiba'nın oyunu savunma ve yan pastan ibaret maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalBaz

Gönderirken Atınç'ı 5'e vermeyelim 25 edecek ileride diyenler Ozan'a 5-6 mı verilir diyor  :evillol:
Hepsi hayal dunyasinda yasiyor. Turkiyedeki uc buyuklerin oyunculari 15 i gecmez. En azindan bu 3-4 sene boyle olacaktir. Toreye bile 8-10 arasi teklif geldi. O yuzden ozanin 7 olmasinada karsiyim.

Çevrimdışı Batuhan1903

Inler gelirse atiba 8 numara tarzinda oynayabilir. Katilirsiniz katilmassiniz ama bana gore uygun futbolcu. Ozan kadar tempo yapamaz ama gayet iyi oynar. Sirf 8 numara olcak diyede 7 milyon euro bayilmayalim. 8 numara oynayacak oguzhan ve atiba var (ozan kadar iyi olmasada)

kesinlikle ben hala rodenin 7-8 opsiyonla kiralayabileceğimizi düşünüyorum düşüşnsene rode inler sosa ligi dağıtır  :steamed:

Çevrimdışı Çağrı

4 sene sözleşmesi var elden çıkarılmaya çalışıyorlar ama gitmiyor. Yabancı sınırından dolayı hatalar yapılmış farkına da varılmış. Yapılan transferler herkesin beklediği düzeye yakın. Bu sene transferde bir hata yapılmadı 18 milyon euroluk gelir yapıldı, şimdi pektemek elde patladı diye 4 sene hiçbir şey almayıp maça da gitmeyelim mi? Herkes görüyor pektemekin elde patladığını çözüm arıyorlar göndermeye çalışıyorlar, iki gol atsa da talibi çıksa diyorlar. Her sene 2 topçuya kafayı takıp sene boyunca onlar üzerinden yorum yapmak mantık işi değil ve sen 2 topçu üzerinden sürekli negatif yorumlar yapıyorsun. Sadece gönder gönder gitmezse forma almayın demekle olmuyor.

Aynen öyle katılıyorum tamamına. Eleştirmek tamam ama bu kadarı sıkıyor insanı.

Sonra başlıyoruz kendi maaşımızla karşılaştırmaya.

Oldu hata yerin dibine kadar da soktuk. Maçlarda da protesto edilecek zaten bariz. Yeter.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

İnler'den 8 numara olmaz.

Temposu yok; 60 metrelik mesafeyi 2 kez gider; 3.de geri dönemez.

İnler net 6 numara oyuncusu. Tolgay gibi topla alan kat edemez; bunlar hep Tolgay'ı BTB sanmaktan. 

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaş pektemek özelinden konuşmuyorum, Türk futbolu genelinden konuşuyorum. Her kulupte var bu oyuncular. Sonra avrupada totoya şaplağı yiyip dönüyoruz, ilk turlarda köy takımlarına eleniyoruz. Ne demek eleştirme, sıkılıyorsanız da sıkılın banane. Her fırsatta dile getireceğim ben bunu. Yeter. Asıl onlara yeter.

Çevrimdışı kartalBaz

İnler'den 8 numara olmaz.

Temposu yok; 60 metrelik mesafeyi 2 kez gider; 3.de geri dönemez.

İnler net 6 numara oyuncusu. Tolgay gibi topla alan kat edemez; bunlar hep Tolgay'ı BTB sanmaktan.
Atiba 8 numarada idare edemezmi peki? Banami oyle geliyor bilmiyorumda oynayabilir gibime geliyor.

Çevrimdışı Batuhan1903

Arkadaş pektemek özelinden konuşmuyorum, Türk futbolu genelinden konuşuyorum. Her kulupte var bu oyuncular. Sonra avrupada totoya şaplağı yiyip dönüyoruz, ilk turlarda köy takımlarına eleniyoruz. Ne demek eleştirme, sıkılıyorsanız da sıkılın banane. Her fırsatta dile getireceğim ben bunu. Yeter. Asıl onlara yeter.
dortmundda reus 2.5 mu ne alıyordu gsye karşı oynarken selcuk inan 3 alıyordu çok gereksiz paralar verilıyor hakedene verirsin para bak gomez geldi 3.5 helal olsun adamın değeri o. mesela pektemeğin alacagı en fazla 500 bin eurodur o da forvet oldugu ve buyuk takımda oynadıgı için.

Çevrimdışı Savaş

Pektemek Sabah 8 de uyanmış olsun, öğlen 1 e kadar, 970 euroyu cebe indirdi. Yarın sabah 8 e kadar alacağı para 4 bin 656 Euro

Yani pektemeğin 1 günlük maaşı, 13 bin 968 TL Buda Asgari ücretle çalışan bir adamın 1 senede kazandığı paradan fazlası demek.

Yapma bunu, deşme yaramı.

Çevrimdışı ahmetx

@Armağan Bozkurt artık şu Pektemek takıntını bir kenara koy, hoca ve yöneticilerin tamam deyip uzattıkları bir sözleşmeden oyuncunun suçu var mı sence?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı BavyeraKartali

isminin oldugunu varsaydigin krasici hesapla bence o zaman kotunun iyisi oluyoruz nerden baktigina bagli !
Pektemek Sabah 8 de uyanmış olsun, öğlen 1 e kadar, 970 euroyu cebe indirdi. Yarın sabah 8 e kadar alacağı para 4 bin 656 Euro

Yani pektemeğin 1 günlük maaşı, 13 bin 968 TL Buda Asgari ücretle çalışan bir adamın 1 senede kazandığı paradan fazlası demek.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı kartalBaz

Yapma bunu, deşme yaramı.
Ben burda atibayi bile 8 numara oynatmaya calisiyorum iyi dusunmek icin. Armagan sabahtan beri psikoljimi bozdu :). Bir yonetmen gibi sahneyi anlatiyor ne olursa olsun insan etkileniyor.

Ben pes ettim tamam. Sizin gibi fanatiklerle konuşamayacağım bu konuyu.

Çevrimdışı atalay

Atiba 8 numarada idare edemezmi peki? Banami oyle geliyor bilmiyorumda oynayabilir gibime geliyor.

Atiba, Kopenhag'da iken 8 numara oynardı. 6-7 sene önce...

Sonra PSV'de sağ bek pozisyonuna kadar evrildi.

Orası için hızı, top kullanma becerisi, oyun görüşü, dribbling üzerinden oynama ve kreatif becerileri fazla yetersiz; körelmiş durumda.

Bilic, zaman zaman belli dakikalarda denedi fakat hiç gerek yok çok yetersiz olur.

Bu arada bu 6 - 8'e takılmayın statik bir oyun yok saha içinde...

Çevrimdışı Kemal

Bu Rode'ye direk 10m euro versek ve sonraki satışından % 10 hisse mesela , Bayern satmaz mı ?

Ozandan daha kalitelidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aslında oyuncuları yerin dibine sokuyoruz ama bizde ciddi bi sorunada değinmek lazım sakatlık arkadaşlar pektemek,ismail,sivok,tolga,ersan,veli,cenkte en az 10 maç kaçırdı geçen sene bu ciddi bi sorun diğer takımlar sakatlık yüzünden böyle kayıp yaşanmıyo misal fenerde veya gs'de en son ne zaman bi oyuncunun çarpraz bağı koptu hatırlamıyorum

Ozan gelirse ne 6 ne 8 numara konuşulmaz. Ozanın temposu tek başına orta sahada üstünlük kurmanı sağlar rakiplerine. İlerde gomez töre Quaresma ve sosa varken ozanın verimi 5 iken 8 olur.

Çevrimdışı can1903

Ozan Tufan Haziran 25 te Fenerbahçe ile her konuda anlaşmıştı fenerde bursayla anlaşmıştı.. fakat Vitor Pereira istemedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Bu Rode'ye direk 10m euro versek ve sonraki satışından % 10 hisse mesela , Bayern satmaz mı ?

Ozandan daha kalitelidir.
24 yaşındaki hiç bir Bayernli oyuncu Tsl ye gelmez yahu.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Ts Hull City ile de anlaştığını açıkladı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ben pes ettim tamam. Sizin gibi fanatiklerle konuşamayacağım bu konuyu.

Armağan bir şeyi günde 10 defa aynı şekilde konuşursan tabi ki sıkılır herkes bunun fanatizmle ilgisi yok.

Ucu kör karanlık konular dakikada şu kadar almış daasgari ücret bu kadarmış.

Pektemek almasa Ozan alır Töre alır hep alacaklar. Oturup Marx ile konuşurdun bunu senelerce geç doğmuşsun ne yazık ki.

O yüzden kimseye bir yararı yok bunun zaten hatanın farkındalar göndermye çalışıyorlar gittikten 10 yıl sonra bile şu sözleşme konuşulacak arada daha ne yapalım vuralım mı adamı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ümer

ahahahah Bursa dan gelen son haber Ozan icin verilen cvp !

Sinirlerim bozuldu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kheaven

• Ziyaretçi

Ozan tek alıncaksa boşuna alınmasın bu orta sahayı tek başına toplayabilecek bir yetenek göremiyorum yanına İnler'in de alınması lazım.