Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yapılan görüşmeler sonrasında Ozan Tufan'ın vitrine çıkacağı bir takımda oynaması gerektiği konuşuldu. Beşiktaş cephesi de transferde ısrarcı olunca taşlar yerine oturmuş oldu. Ozan'ın gündem olduğu her transferde en az 6.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini hedefleyen Bursaspor Yönetimi de 'sıcak para' amacına ulaştı.Bulut, "Ozan Tufan 1 sezon Beşiktaş'ta forma giydikten sonra İspanya'nın Valencia kulübüne transfer olabilir" maddesinin yapılacak kontratta mutlaka yer almasını istedi. Yapılan anlaşmaya göre Valencia önümüzdeki sezon sonunda Beşiktaş'a resmi transfer teklifinde bulunur ve Kartal'ın talep edeceği bonservis miktarını öderse, Ozan Tufan için İspanya macerası başlayacak.
FutbolArena son dakika geçiyor.
Pektemek özelinde konuşmuyorum, önümde onun verileri duruyor onu yazıyorum.Fenerde Krasic gs de sabri mabri otur hesap yap aynı kapıya çıkıyor. Bende bunu hergün yazmadım zaten. Hepi topu 3 mesajım vardır bugünde konu ile ilgili. 3 mesajla sıkılıyorsanız dediğim gibi sıkılın, umursamıyorum. Burada olmayan olmayacak oyuncuları günlerce konuştuk, sıkılmadınız da, Türk futbolunun kangren sebeplerini 3 mesaj yazıncamı sıkıldınız.Yarın İsmaile de aynı sözleşmenin yapılmaması için herkesin ses çıkartması gerekirken, kalkıp sıkıldık yeter diyorsunuz. e sıkılın, Gidin forma alın formadan 40 tl kalsın kulube. 350 forma al sadece pektemeğin 1 günlük ücretini çıkart falan.. Bu bana koyduğu kadar size de koymuyorsa sorun sıkanda değil sıkılandadır hiç kusura bakmayın.Burada dembaba nın 3.5 milyon eurosuna laf ettim mi, sosanın hatta serdarın ve hatta mottanın? İstenmediği yerde duran adamlara lafımı söylerim, yüzyüze görüşme şansım olsa yüzlerine söylerim. Hergün ozan konuşmaktan sıkılmadınız mı? ben şahsen sıkıldım da, sıktınız artık diyormuyum size? Ne kadar saçma olurdu.
https://twitter.com/DerinBesiktasJK/status/630702198612062209tufan olcagına bunu yaprsın sampiyon olursun tufanmı bizi şampiyon yapacak geçen sene fernandao bakambu josue volkan şenli kadroyu sampiyon mu yapmıs 5. yapmıs cok buyutuyoruz oyuncuları ben tufanın derbi maçlarında hiç begenmemiştim bir tek brezilya maçında cok iyiydi medyanın şişirmesi bir oyuncu
Bu mantıkla Gomez'i Fiorentina'dan, Rhodolfo'yu Gremio'dan, Beck'i de Hoffenheim'dan almamamız gerekiyodu. Keza Tolgay'ı Hamburg'dan, Sosa'yı da Metalist'ten almamamız gerekiyodu.
şakamısın arkadasım 7 ye hem orta saha hem stoper hem kaleci transferini kapatıyorsun aldıgın oyuncular selcuk sahın deil kafamı buluyorsun anlamıyorum bide demiş bu mantıkla alınmaz iyi o zaman bütün parayı ronaldo harcayalım yanlarınada sokaktan adam toplarız gunluk 50 tlye onlar oynar
valencia şu an 7 verip almak varken neden seneye 10-15 verip alsın ki
Önce benim hangisine cevap yazdığımı anla ondan sonra şaka mısın de. Ben nereyi koyu yapmışım bak bakalım. Sırf şampiyon yapamadı diye Ozan'ı almayalım mı yani ? Ayrıca tek bir oyuncu nasıl şampiyon yapar ? 7 milyona İnler+Douglas+Kaleci alınırmış. Tamam biz 7 milyona Ozan alınca elimizde 5 milyon kalıyor. Çıkar Inleri yine Douglas+Kaleci alabilirsin. Şunu artık anlayın sürekli aynı şeyi söylemeyin. Ozan ve Inler çok farklı oyuncular. Ve bizim ihtiyacımız olan Ozan.
Bölükbaşı'nın surat ifadesi dellendirdi sabah sabah Arada farkındalık yaşamak lazım MAF Döneminde nasıl kudurmuşlardır tahmin edemiyorum anlat biraz @Necmi abi
senin 2 orta saha alman gerekiyor yedek forvet alman lazım sen defi orta sahayı kaleciyi 7 ye alırsan bunlarıda 5 e alabilirsin obur turlu 2. orta saha bile alamazsın sonra necipe kalırsın sonra hakem diye aglarsın...
Necipe falan kalmaz orta saha merak etme. Atiba-Veli-Ozan-Oğuzhan yeter. Forvet zaten düşünülmüyor dillendirmeye gerek yok. Ozan+Djilobodji alınıp 1 tane de kaleci kiralanacak. Yapılacak olan bu