Armağan bir şeyi günde 10 defa aynı şekilde konuşursan tabi ki sıkılır herkes bunun fanatizmle ilgisi yok.
Ucu kör karanlık konular dakikada şu kadar almış daasgari ücret bu kadarmış.
Pektemek almasa Ozan alır Töre alır hep alacaklar. Oturup Marx ile konuşurdun bunu senelerce geç doğmuşsun ne yazık ki.
O yüzden kimseye bir yararı yok bunun zaten hatanın farkındalar göndermye çalışıyorlar gittikten 10 yıl sonra bile şu sözleşme konuşulacak arada daha ne yapalım vuralım mı adamı.
Pektemek özelinde konuşmuyorum, önümde onun verileri duruyor onu yazıyorum.
Fenerde Krasic gs de sabri mabri otur hesap yap aynı kapıya çıkıyor.
Bende bunu hergün yazmadım zaten. Hepi topu 3 mesajım vardır bugünde konu ile ilgili. 3 mesajla sıkılıyorsanız dediğim gibi sıkılın, umursamıyorum. Burada olmayan olmayacak oyuncuları günlerce konuştuk, sıkılmadınız da, Türk futbolunun kangren sebeplerini 3 mesaj yazıncamı sıkıldınız.
Yarın İsmaile de aynı sözleşmenin yapılmaması için herkesin ses çıkartması gerekirken, kalkıp sıkıldık yeter diyorsunuz. e sıkılın, Gidin forma alın formadan 40 tl kalsın kulube. 350 forma al sadece pektemeğin 1 günlük ücretini çıkart falan.. Bu bana koyduğu kadar size de koymuyorsa sorun sıkanda değil sıkılandadır hiç kusura bakmayın.
Burada dembaba nın 3.5 milyon eurosuna laf ettim mi, sosanın hatta serdarın ve hatta mottanın? İstenmediği yerde duran adamlara lafımı söylerim, yüzyüze görüşme şansım olsa yüzlerine söylerim.
Hergün ozan konuşmaktan sıkılmadınız mı? ben şahsen sıkıldım da, sıktınız artık diyormuyum size? Ne kadar saçma olurdu.