2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897077 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim de düşüncem, Fb bu işi Stoch+Holmen+5-6 milyona karşılık volkan-Ozan paketini alarak bitirir.

Çevrimdışı arc1999

Şimdi kaç tane daha transfer yapacağız?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Bu arada şahsi fikrim bu kadar yüksek fiyata bitmeyecek.

5 milyona filan bitecek bence bu iş.
Ben de 6 milyon euro diyorum :D

Çevrimdışı Hasan Akten

Franco için bir bilgi veya duyumu olan var mı?Şenol hoca onu pek kullanacak gibi durmuyor
İyi kötü piyasası varken elden çıkarmak lazım kanımca

Valla adamı gelişir diye aldık gittikçe geriledi. Geldiği zamanki hali şu halinden kat kat iyiydi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada şahsi fikrim bu kadar yüksek fiyata bitmeyecek.

5 milyona filan bitecek bence bu iş.
bence 6 m euro 3 + 3 2 taksite çarşamba kap gelir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi kaç tane daha transfer yapacağız?

Allah bilir Bence 3 ( 2 tapusuyla + 1 kiralık )

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Ohaaa hahahahha  :kop: :kop:
Onun dediği doğru olsa 3.6 m euro harcayabilmemiz lazımdı.

Rhdolfo'yu 3.3 m euro'ya aldık zaten.

İnsan biraz araştırır yav.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Benim de düşüncem, Fb bu işi Stoch+Holmen+5-6 milyona karşılık volkan-Ozan paketini alarak bitirir.

Neyse transferi biz bititirsek belki hayata daha aydınlık bakmaya başlarsın çifter sevinç yaşarız  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

tufan 6dan fazlaya gelirse yazıklar olsun fener alsın adamlarda topal souza meireles var gitsin karısır ortalık bu kadar oyuncuyla hangisi oynayacak. bizde inler +rodeyi yada başkasını alırız valbuena 6 ya gidiyorsa tufan için bu paralar fazla biz mvillayı niye kaçırdıysak cok onemli bir oyuncuydu

Çevrimdışı arc1999

Allah bilir Bence 3 ( 2 tapusuyla + 1 kiralık )
Takım uyum sorunu yaşamaz mı acaba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

holmeni ne yapacaklar ki sanmıyorum iyi düşün çok umutsuzsun :D

Çevrimdışı Çağrı

1 peşin 5 taksit olsun seneye satınca sadece 1 milyona aracı olup 7 milyon kazanmış oluruz  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takım uyum sorunu yaşamaz mı acaba

O bu saatten sonra Allah'ın emri Orta sahaya adam alıyorsun, kanat değişti, bekler değişti, forvet değişti

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Holmen-Ozan Tam bursanın istediği takas, ne demek holmeni ne yapacaklar.

Bakambuda gidiyor, volkan gitti. Kanat açık eksikleri var, cuencayı aldılar stoch da tam istedikleri tip adam. Bence iyi düşünün ;) Daha ellerinde krasic falan var ya adamların.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu fiyat fazla. Lakin üzerine de tek kuruş konmayacak son fiyat.

Bundan 1 tık ötesine ben size Fer'i getiririm :D

Komisyona gerek yok. Kombine + yıllık akbile tamamım :D
Fulll Akbil mi :evillol: :evillol:
Metrobuse falan binersin :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Akten

5 milyon + sonraki satıştan yüzde 25 olur diyorum ben.

Çevrimiçi Samet Ç

Akşam Ozan transferi biter gibi düşüncem  :)

Çevrimdışı Ergin1903

7 m gercekten cok . Tamam cok ihtiyacimiz var ama ben yine de 5 ten fazla vermem.

Çevrimdışı LithuM

Bu Gürcan Bilgiç kadar boş bir adam yoktur.

Diyor ki Bjk futbolcu satışlarından gelen paranın % 20'sini kullanabilir.

Bunlarda ortada gazateciyim diye geçinirler.

Bende izledim de o kadar boş beleş konuşuyorlar ki 3,5 milyon euro artı diyor demba ba ve atınçtan gelen paranın yüzde 20 mi Beşiktaş en fazla 3,5+1,5=5 milyon euro bonservis verebilirmiş mişte mıs mıs.

Çevrimdışı Batuhan1903

hocam bırakalım alsın fener adamlar oynatamıcak sonucta alperi bile oynatamuıyorlar takımlarında yer yok perreira souzayı kesin oynatır diego oynıcak tufanı topal yerinemi alcaklar topal ligin en iyi orta saha oyuncusu melo ile

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Öyle olsaydı Fenerbahçeli yazarlar yukarıdan başkanlarından aldıkları talimatla orada burada Beşiktaş'ın transfer bütçesini sorgulamaya/sorgulatmaya çalışmazlardı. Roben'i de alıyorlardı daha yeni.Başkanları istesin hemen getirirmiş.  Adamlar bildiğin kuyruğunu dik tutuyorlar şu an yani belli etmemeye çalışıyorlar parasız olduklarını.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Normal satışlardan 2,5 kat daha fazla gerçekleşen satışlar sonucunda, sadece 2 gün içerisinde 1 milyon 100 bin TL'lik ciro elde edildi ve 8000'e yakın forma satışı gerçekleştirildi.

bu etkinlik sonucunda transfer fazlasıyla hkkımız :)

Çevrimdışı genki1914

Fenerde devredeymis piyasası  artar bence bıraksınlar kim alıyorsa alsın tabi Ozan ben Beşiktaşı istiyorum demiyorsa

Guti14

Normal satışlardan 2,5 kat daha fazla gerçekleşen satışlar sonucunda, sadece 2 gün içerisinde 1 milyon 100 bin TL'lik ciro elde edildi ve 8000'e yakın forma satışı gerçekleştirildi.

bu etkinlik sonucunda transfer fazlasıyla hkkımız :)

Cironun %30 u kar olsa, 330 bin TL eder 330 bin TL 110 bin Euro eder, 110 bin euro, Pektemeğin sarıyer adanademir falan maçlarında sonradan oyuna girip 10 dk koşmasıyla kazandığı maç başı parasına eş değer. 10 maç yani.