2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897138 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Ozana 7 m vermek hoşumuza gitmeyebilir. Ama sonuçta demeçleriyle kulübü ile problem yaşamayı göze alan ve bize gelmek isteyen bir adam var. Bize onu ortada bırakmak yakışmaz

Çevrimdışı kartalBaz

beyler necipi gonderiyorsak kesin 2. orta sahada gelecek
Bence gondermezler. Fikret baskan birine 7 verirse en az 2 ay duvara bos bos bakar psikoljisi bozulur oyuncu filan almaz daha. Valla bu fiyatlar dogruysa baskanin bildigi vardir diye kendimi avutuyorum. Baska baskan olsa kazik yedik derimde fikret baskanin bir plani vardir diye umut ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Bu fiyat fazla. Lakin üzerine de tek kuruş konmayacak son fiyat.

Bundan 1 tık ötesine ben size Fer'i getiririm :D

Komisyona gerek yok. Kombine + yıllık akbile tamamım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bu sabah Bodrum Akyarlar'da demirli teknesinde önemli misafirleri vardı.
Bursaspor Kulübü Başkan Vekili Mustafa Oran ile teknesinde kahvaltı yaparken görüldüğü iddiaları HABER1903'e geldi.

Bu haberin üzerine yaptığımız araştırma sonrası, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Ozan için devreye girmesi Ahmet Nur Çebi'yi atağa kaldırdı. Başından beri Ozan transferi görüşmelerini yürüten Çebi'nin bugün Ozan Tufan için Bursaspor Kulübü'ne 7 Milyon Euro'luk teklif yaptığı öğrenildi.

Ozan Tufan'ın da yakın çevresine, Beşiktaş formasını giymeyi çok istediğini söylediği konuşuluyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı atalay

Djilobodji'nin geçen sezon ki Ligue 1 istatistikleri:

500 uzaklaştırma ile en iyi stoper, totalde en iyi 4.savunmacı; 280 tanesi kafayla uzaklaştırma.

31 maçta; 127 hava topu mücadelesinin 96'sını kazanmış.

Maç başına; 8.3 Clear, %78 isabetli pas, LongB 4.7, Rating: 7.31

Rakamlara göre ligin en iyi 5 stoperinden biri.

Çevrimdışı Batuhan1903

Kale ve stoper mevkileri bu durumdayken ikinci orta saha almazlar bence.
orta sahada3 mevki var bizde sosa ozyakup tufan atiba olacak 3 kişilik yere 4 kişi yetmez hele bizim gibi sakatlık sıkıntıları olan kulupler için o yuzden necip giderse kesin bir oyuncu gelir su pektemeği eskişehire verip ustune sezer falan verip lawal alsak iyi olurdu gomez cenk şişman yaterlidir şişman benim gozumde oektemekten kat kat daha iyidir bir maç hatırlıyorum eskişehir maçı 2 sene once şişman oyuna sonrada girip gol atıp maçı kazandırıyordu pektemek ten bi cacık olmaz

Çevrimdışı Hasan Akten

Bence gondermezler. Fikret baskan birine 7 verirse en az 2 ay duvara bos bos bakar psikoljisi bozulur oyuncu filan almaz daha. Valla bu fiyatlar dogruysa baskanin bildigi vardir diye kendimi avutuyorum. Baska baskan olsa kazik yedik derimde fikret baskanin bir plani vardir diye umut ediyorum.

7 milyonu çok da abartmamak lazım. Büyük gelecek vaat eden, 20 yaşında milli takımın orta sahasında hiç sırıtmadan oynayan bir oyuncu alıyorsun. 7 veriyorsak değerini vermiş oluyoruz.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Transfer dönemi 31 ağustosta bitecek. 2 sene önce lig başladıktan sonra Motta gelmişti. Şu an acaba kaleciler durumu idare eder mi diye düşünüyorlardır ama ilk maçlarda hata yaparsa, panikle ve baskıyla böyle bir tarzda transfer yapılma ihtimali var. Transfer için lig maçlarındaki performans ve transferin son dakikaları beklenmesin hata yapılabilir. Kaleciyi şimdiden ayarlasınlar yoksa ilk hatada hem kaleciler hem yönetim büyük baskı altında kalacak.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu iş bu saate kadar bitmediyse, daha da bizim lehimize sonuçlanmaz. Adım gibi eminim. Unutmayın bu dediğimi.

Çevrimdışı Çağrı

Bu iş bu saate kadar bitmediyse, daha da bizim lehimize sonuçlanmaz. Adım gibi eminim. Unutmayın bu dediğimi.

:D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

:icool:

Çevrimdışı Hasan Akten

:)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kaleci istiyoruz da gelmesini çok istediğimiz Cech dün inanılmaz hatalar yaptı ve oyuna bir katkısı olmadı. Kaleci yesin de yediğinin bir fazlası olayına mı konsantre olsak acaba. Ya da Djilobodji bir kaleciden daha mı iyidir  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Bu Gürcan Bilgiç kadar boş bir adam yoktur.

Diyor ki Bjk futbolcu satışlarından gelen paranın % 20'sini kullanabilir.

Bunlarda ortada gazateciyim diye geçinirler.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

:steamed:
Pika Pika

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Franco için bir bilgi veya duyumu olan var mı?Şenol hoca onu pek kullanacak gibi durmuyor
İyi kötü piyasası varken elden çıkarmak lazım kanımca

Çevrimdışı Çağrı

Ohaaa hahahahha  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada şahsi fikrim bu kadar yüksek fiyata bitmeyecek.

5 milyona filan bitecek bence bu iş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Belli kuyruğuna iyi basmışız Canı çok yanmış aahhhh

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Anıl

:eyes