2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894730 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Sosyal medyadan örgütlenen Büyük Beşiktaş Taraftarı, 8-9 Ağustos tarihlerinde Kartal Yuvası mağazalarımızda buluşarak alışveriş yaptı.

Normal satışlardan 2,5 kat daha fazla gerçekleşen satışlar sonucunda, sadece 2 gün içerisinde 1 milyon 100 bin TL'lik ciro elde eldildi ve 8000'e yakın forma satışı gerçekleştirildi.

Taraftarlarımıza ilgi, katkı ve dayanışmaları için teşekkür ederiz.

Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrhanAker

Ozan için 6-7 milyon iyi yalnız tek şartla bir sonraki satışdan metelik koklatmamak lazım. :D

Çevrimdışı Jukebox

7 milyonu 2020'ye kadar falan taksitle öderiz herhalde.Ben hala 7 milyonun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Doğruysa bence ozan bu rakam altında ezilir elimizde patlar. :bur2:

Çevrimdışı Tolga

Kim alacak ki görevden :)
Başka bir ülkede Federasyon başkanı bu dedikodulardan sonra anında o hocayı görevden alır.

Tabi bizde herşey laçka olduğu için bu konunun da üzeri kapatılır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Sosyal medyadan örgütlenen Büyük Beşiktaş Taraftarı, 8-9 Ağustos tarihlerinde Kartal Yuvası mağazalarımızda buluşarak alışveriş yaptı.

Normal satışlardan 2,5 kat daha fazla gerçekleşen satışlar sonucunda, sadece 2 gün içerisinde 1 milyon 100 bin TL'lik ciro elde eldildi ve 8000'e yakın forma satışı gerçekleştirildi.

Taraftarlarımıza ilgi, katkı ve dayanışmaları için teşekkür ederiz.

Beşiktaş JK

Pektemek in maaşının ne kadarı ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

%25'ine denk geliyor herhalde

Çevrimdışı Renton

Çeyregi cikti hayirli olsun
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Jukebox

besiktas formasının kendisi icin cok onemli oldugunu babasının üçüncü kaleci oldugu ancak maca cıkma sansı bulamadıgı besiktasta mutlaka kalıcı olacagını, babasının etkisiyle beşiktaşlı oldugunu bu yuzden diger teklifleri reddedip besiktasa geldigini acıklayan futbolcu.
(bkz: hadi bakalım)
(bkz: tümer metin)

Ekşi'de Burak Yılmaz başlığının altındaki 31 mayıs 2006 tarihli entry.

:kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

besiktas formasının kendisi icin cok onemli oldugunu babasının üçüncü kaleci oldugu ancak maca cıkma sansı bulamadıgı besiktasta mutlaka kalıcı olacagını, babasının etkisiyle beşiktaşlı oldugunu bu yuzden diger teklifleri reddedip besiktasa geldigini acıklayan futbolcu.
(bkz: hadi bakalım)
(bkz: tümer metin)

Ekşi'de Burak Yılmaz başlığının altındaki 31 mayıs 2006 tarihli entry.

:kop: :kop:

Beşiktaşlı olan, ancak ahlakı Beşiktaş'ta kalmaya yetmeyen her oyuncu kariyerinin sonuna doğru Galatasaraylı olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

pektemek gitmek istemiyormuş valla zarar bu adam bunun 4 yıllık maliyeti bize 6 milyon euro ve 1 gidım katkısı yok bu adam yuzunden adam gibi yedek forvette alınmıyor biz ozanı atıyorum 6 ya aldık 10 asattık elde ettiğimiz kar pektemeğin maaşını bile karşılamıyor yeter anasını satayım bi katkı vermezsin hala ne yuzle durabiliyorsun bunun maaşını arttıran yonetimde kabahat aklım almıyor bu sene gomezi rodoyu q7yi tosici becki aldıgımız paraya pektemeğin maliyeti...

Çevrimdışı OrhanAker

Feyyaz'dan Bergkamp çalımı ve efsane gol. Tabi ki Fener'e  :D

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/190370/feyyaz-ucarin-muthis-calim-ve-golu-fenerbahce-besiktas

Fenerbahçe 1-5 beşiktaş

Vay be yetişemedik o zamanlara  :)

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/630661598831640576
hem pektemek gitmek gitmiyor gitmeyince teklif 1.5 artıyor vay anasını adamın bize maliyeti 7.5 yuh rode gelir o paraya

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaşlı olan, ancak ahlakı Beşiktaş'ta kalmaya yetmeyen her oyuncu kariyerinin sonuna doğru Galatasaraylı olur.

@Çağrı bu gün süpersin  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

pektemek gitmek istemiyormuş valla zarar bu adam bunun 4 yıllık maliyeti bize 6 milyon euro ve 1 gidım katkısı yok bu adam yuzunden adam gibi yedek forvette alınmıyor biz ozanı atıyorum 6 ya aldık 10 asattık elde ettiğimiz kar pektemeğin maaşını bile karşılamıyor yeter anasını satayım bi katkı vermezsin hala ne yuzle durabiliyorsun bunun maaşını arttıran yonetimde kabahat aklım almıyor bu sene gomezi rodoyu q7yi tosici becki aldıgımız paraya pektemeğin maliyeti...
Sozlesmeleri 2019a kadar uzatan yonetim cenk gonen, necip uysal, mustafa pektemek ile imzalarken neyi dusunduki acaba

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/630661598831640576
hem pektemek gitmek gitmiyor gitmeyince teklif 1.5 artıyor vay anasını adamın bize maliyeti 7.5 yuh rode gelir o paraya
İyi bakalım hazır olsun ıslık,küfür,hakaret vs.
Bir insan istenmediği yerde niye durur anlamıyorum..

Çevrimdışı Batuhan1903

Sozlesmeleri 2019a kadar uzatan yonetim cenk gonen, necip uysal, mustafa pektemek ile imzalarken neyi dusunduki acaba
necipi anlarım altyapı laga luga cenkde tolgadan iyidir pektemek tamamen zarar nefret ediyorum kufur edecem zor duruyorum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hükümet indirmeye çalışıyor.

Stat resmen tehdit unsuru.

Kredi verilmesin diye bankalara baskı uygulanıyor.

Başkanın annesine söven sövene tapelerde.

Stat vermiyorlar. Bizim vergimizle yapılanı bile vermiyorlar.

Fikstür isteğimizi geri çeviriyorlar.

Özetle vermemek bir yana devamlı almaya çalışıyorlar.

Hakemleri, tff si, yayıncı kuruluşu ortada.

Basın ortada.

Bu şu demek. Siz 13 defa şampiyon oldunuz ama biz 50 yıldır devamlı bunları yapmasaydık siz bu lige ambargo koyardınız.

Kusura bakmayın biz sizin kenetlenmenizden deli gibi korkuyoruz. Çünkü diğer iki İstanbul takımı gösteriş üzerine kurulu. Sizinki ise tutku.

O yüzden en büyük biziz.

:claps:

Çevrimdışı Anıl

Tribun Dergi ‏@tribundergi 24 sn.24 saniye önce

Recep Bölükbaşı: "Diğer oyuncular mı aracı oluyor anlamıyorum. Ben Ozan'a 5 verebiliyorsam, diğerleri 25 veriyor. Bu şartlarda tutamam"

:bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Tribun Dergi ‏@tribundergi 24 sn.24 saniye önce

Recep Bölükbaşı: "Diğer oyuncular mı aracı oluyor anlamıyorum. Ben Ozan'a 5 verebiliyorsam, diğerleri 25 veriyor. Bu şartlarda tutamam"

:bandit:

Tutacak da Ozan'ı değil  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sadece pektemeğin senelik ücretini karşılamanın bedeli 130 bin forma

Pektemek+necip ve ismailin senelik ücretini karşılamanın bedeli 262 bin forma.

Haydi gidip forma alalım, ismaille nasıl uzatırız yoksa 4 yıl daha.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Bursasporlu Ozan Tufan'ın transferi için daha önce yaptığı teklif artırdı: 7 milyon Euro...

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği Ozan Tufan için teklif artırdı. Siyah-beyazlılar, Mustafa Pektemek artı 5 milyon Euro'luk teklife sıcak bakmayan Bursaspor'a 7 milyon Euro'luk teklifle gitti.

Bursasporlu Ozan Tufan'ı renklerine katmak için çabalarını sürdüren Beşiktaş, Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı, Necip ve Ömer Şişmanoğlu artı para teklif ederken, oyuncuların buna yanaşmaması üzerine taktik değiştirdi. Son olarak Bursaspor'a Mustafa Pektemek artı 5 milyon Euro öneren Beşiktaş, bunun da kabul edilmemesiyle birlikte teklifini 7 milyon Euro'ya çıkardı.

Transfer döneminde Şenol Güneş'in tek Ozan Tufan'ı istemesi, genç oyuncunun da Şenol Güneş'e sıcak bakması teklifteki artışta etkili oldu. Beşiktaş'ın teklifte artışa gitmesi üzerine Bursaspor bu rakamı düşünmeye başladı. Timsah'ın bonservis bedelini peşin istemesi; Beşiktaş'ın taksitlere bölmek istediği öğrenildi.

Ozan Tufan'ın menajeri ise herhangi bir ön protokol olmadığını açıklarken, Bursaspor'un bir kulüple anlaşmasını beklediklerini ve ondan sonra anlaştığı kulüple masaya oturacaklarını kaydetti.

Bursa Hakimiyet Gazetesi Spor Müdürü Süha Gürsoy, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında teklifi oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'un yönetime ilettiğini açıkladı. Gürsoy, "Beşiktaş'ın Ozan Tufan için 7 milyon Euro teklif ettiği doğru. Ahmet Bulut, Bursaspor kulübüne bir ziyarette bulundu. Ozan'ın takımda kalınması için ücret yenileme istedi. Bu olmayınca da Beşiktaş'ın 7 milyon Euro teklifini iletti" dedi.

Çevrimdışı Çağrı

Bursa'nın tüm yerel gazeteleri dünden beri bu haberleri geçiyorsa bu iş bitme noktasındadır artık.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hükümet indirmeye çalışıyor.

Stat resmen tehdit unsuru.

Kredi verilmesin diye bankalara baskı uygulanıyor.

Başkanın annesine söven sövene tapelerde.

Stat vermiyorlar. Bizim vergimizle yapılanı bile vermiyorlar.

Fikstür isteğimizi geri çeviriyorlar.

Özetle vermemek bir yana devamlı almaya çalışıyorlar.

Hakemleri, tff si, yayıncı kuruluşu ortada.

Basın ortada.

Bu şu demek. Siz 13 defa şampiyon oldunuz ama biz 50 yıldır devamlı bunları yapmasaydık siz bu lige ambargo koyardınız.

Kusura bakmayın biz sizin kenetlenmenizden deli gibi korkuyoruz. Çünkü diğer iki İstanbul takımı gösteriş üzerine kurulu. Sizinki ise tutku.

O yüzden en büyük biziz.
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık