madem bu kadarini goruyorsunuz bitane gt7 elestrisi gormedim varsa yoksa q7 adam son toplarda sanki kaleye sur cektide bencillik diyorsunuz adam her topta pasi dusundu sur cektigi yok bi rabon yapri diye hemen gommelere baslamalar madem elestriyoruz besiktasin iyiligi icin gt7 yede o cok tarafsiz arkadaslar bir iki elestri yazsaydi ya iyiye iyi kotuye kotu deriz m3sela oguzhan 10 numara 5 yildiz suana kadar masallah hala hazir deyil rohodolfo dehset vallq sirriniz o konuda yere gelmez beck te cok saglam oynuyor benim izlenimimlerim bunlar ..
Yahu Murat onu da sen eleştir. Quaresma'yı savunmak yerine eleştir niye karşılık olarak bunu koyuyorsun?
Quaresma kötü ama Töre de kötü böyle savunma mı olur. İkisi de eşit derecede kötü oynarsa ben sahada yine de Töre'yi tutarım.
Çünkü Quaresma zaten büyük tartışmalarla gelmiş tekrar artık bencillik yapmayacak diye. İlla pozisyon pozisyon mu anlatalım.
Soldan içeri girerken Tosic'e bıraksa pozisyon olacak kendi ortadan daldı içeri öldürdü hücumu.
Ortasahada tek oynasa hızlı çıkacağız üstüne basıp kalçasıyla almak istedi faul aldı hızlı hücumu kaybettik.
Rabonası zaten çok kötü tercih.
Daha 45 dakikada 3 çok kötü tercih var. Töre formsuz Quaresma formsuz değil bencil şunun ayrımını yapsanız olacak aslında.