2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904515 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Ayrıca Sosa'yı da görmek gerek.

Çevrimdışı Anıl

Bu takıma acil olarak 2 orta saha ve sol stoper lazım. Kaleciden bile daha acil sol stoper :D

Birde Olcay-Quaresma değişikliği rica edeceğim :bandit:

Çevrimdışı wbishop82

ilk yarının iyileri rhodolfo-beck-tosic-oğuzhan-atiba.5 transferden 3 ü gerçekten güç katmış.gomez hazır değil ama olacak belli ediyor :) q7 ise çok eleştiriliyor fakat ilk geldiği seneye göre az da olsa umut verdi bana.olacak olacak :) orta saha transferi şampiyonluk anahtarıdır.ersan gülüm bu takımda oynayamaz !!! amatör takım topçusu hataları görmekten bıktım.güven veren stoper şart.necip bile bişeyler yapmaya çalıştı.şenol hoca farkı mı acaba :))

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada sahanın en iyilerinden biri de Atiba,baya etkili oynuyor
Atibayi bizim taraftar nasil begenmiyor gercekten inanamiyorum , Adam Ahtapot gibi her topa uzanıyor rakibe yapisiyor iyi bir kesici , 20 yasindaki Genclerden daha fazla kosup efor harcıyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Hayırlısı bu sene çok kaos çıkacak bu belli şimdiden.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Yok abi yok Quaresma basit ve efektif oynayamıyor. Olmuyor yani. 3 metreye pas atacakken bile önce bir artistlik yapayım da öyle atarım diye düşünüyor. O 2 sn yüzünden pozisyon kayboluyor. Hep böyleydi hala böyle. Mario'ya yaptığı anlamsız rabona, son pozisyonda Oğuzhan'ın önüne yuvarlamak varken topukla verdiği anlamsız pas.

Çevrimdışı murat_

Çok fazla top tutuyor.

Tek pas oynaması gereken 4 pozisyonda basit oynamak yerine topu tutup faul aldı.

Gökhan da çok kötü ancak bencillikten değil. Quaresma fit ama bencil sorun bu.
madem bu kadarini goruyorsunuz bitane gt7 elestrisi gormedim varsa yoksa q7 adam son toplarda sanki kaleye sur cektide bencillik diyorsunuz adam her topta pasi dusundu sur cektigi yok bi rabon yapri diye hemen gommelere baslamalar madem elestriyoruz besiktasin iyiligi icin gt7 yede o cok tarafsiz arkadaslar bir iki elestri yazsaydi ya iyiye iyi kotuye kotu deriz m3sela oguzhan 10 numara 5 yildiz suana kadar masallah gomez  hala hazir deyil rohodolfo dehset vallq sirtiniz onun bolg3sinde  yere gelmez beck te cok saglam oynuyor benim izlenimimlerim bunlar ..
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 21:57:41 murat_ ]

Çevrimdışı indie

Olcay'a bir şey değil boş oyuncu değil vs diyenler var ya; iyi izlesinler.

İki kanattan ikisi de arka direk koşusu yapmaz da ikinci forvet gibi oynamazsa iki stoper öndeki tek forvetinizi böyle yerler.

Quaresma Töre aynı anda sahada duramaz üst seviye maçlarda. Quaresma yedek kalacak ve Olcay oynayacaktır hep birlikte göreceğiz.

O zaman da sövenler olacak oyunculara yetenek olarak bakıp. Ama sisteme ve bütün resme bakanlar görecekler bu işin yetenekle olmadığını.

Aynen öyle, ama sadece kanatlardan birinin içeri girmesi de yetmez, ortasahadan giren de yok. Yani bir Alex/Sergen yok.

Çevrimdışı mehmetthedum

Necip ve atiba iki tane defansif, düz oyuncu .. bir tanesinin yerinde ileriye servis yapabilen, top tutabilen (tolgay) olaydı, ne q7 her yere salça olmak zorunda kalırsı, hem de herkes yerini rolünü oynardı..

Ah be tolgay be...  şu durumda inler diyorum.... ozan ekstra olur.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Orta saha alınacaksa atiba yerine gelecek bu kesin.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Djilobodji dün 18 kişilik kadroda yokmuş.

Güzel...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olcay'a bir şey değil boş oyuncu değil vs diyenler var ya; iyi izlesinler.

İki kanattan ikisi de arka direk koşusu yapmaz da ikinci forvet gibi oynamazsa iki stoper öndeki tek forvetinizi böyle yerler.

Quaresma Töre aynı anda sahada duramaz üst seviye maçlarda. Quaresma yedek kalacak ve Olcay oynayacaktır hep birlikte göreceğiz.

O zaman da sövenler olacak oyunculara yetenek olarak bakıp. Ama sisteme ve bütün resme bakanlar görecekler bu işin yetenekle olmadığını.
dün yaptığım 11'de de q7 yedek kalmıştı bile bile lades diyoruz şuan 4 4 2 ye dönersek töre ozan sosa olcay(kerim) tosun gomez nasıl olur ?

Çevrimdışı mehmetthedum

Ikileme olmuş.., pardon,,
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Orta saha alınacaksa atiba yerine gelecek bu kesin.

Atiba yanına* yanlıs anlasılma olmasın :D

Çevrimdışı Ergin1903

Ah ersan ah ne diye kaldin ki. Yine yakacak bizi diye korkuyorum. beck ve tosüc vasat. Rhodolfo iyi. Gomez agir, töre gereksiz özgüvenli , ati her zmnki gibi . Q7 de ayni degişen bir sey yok. İlerde cogalamiyırz. Ceza sahasina daha fazla adamla girmeliyiz.

Çevrimdışı Savaş

Rhodolfo taş gibi beeee. Ulan en sonunda guvenebilecegim bi defans var takimda!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

Atiba mükemmel oynuyor yerinde paslar atıyor.

Çevrimdışı Sedat

Rhodolfo-Atiba ikilisi muazzam şuana kadar.
Ersan ise Çin'e gitmeliydi çok büyük balık kaçırdık çokk  :dry:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı talha

Güzel...

Hacı başkasına olursa çok büyük hayal kırıklığına uğrarız.  :lol:

Maçta gördük ki kesinlikle bu adam lazım Rhodo'nun yanına. Ersan ile olmuyor
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

madem bu kadarini goruyorsunuz bitane gt7 elestrisi gormedim varsa yoksa q7 adam son toplarda sanki kaleye sur cektide bencillik diyorsunuz adam her topta pasi dusundu sur cektigi yok bi rabon yapri diye hemen gommelere baslamalar madem elestriyoruz besiktasin iyiligi icin gt7 yede o cok tarafsiz arkadaslar bir iki elestri yazsaydi ya iyiye iyi kotuye kotu deriz m3sela oguzhan 10 numara 5 yildiz suana kadar masallah hala hazir deyil rohodolfo dehset vallq sirriniz o konuda yere gelmez beck te cok saglam oynuyor benim izlenimimlerim bunlar ..

Yahu Murat onu da sen eleştir. Quaresma'yı savunmak yerine eleştir niye karşılık olarak bunu koyuyorsun?

Quaresma kötü ama Töre de kötü böyle savunma mı olur. İkisi de eşit derecede kötü oynarsa ben sahada yine de Töre'yi tutarım.

Çünkü Quaresma zaten büyük tartışmalarla gelmiş tekrar artık bencillik yapmayacak diye. İlla pozisyon pozisyon mu anlatalım.

Soldan içeri girerken Tosic'e bıraksa pozisyon olacak kendi ortadan daldı içeri öldürdü hücumu.

Ortasahada tek oynasa hızlı çıkacağız üstüne basıp kalçasıyla almak istedi faul aldı hızlı hücumu kaybettik.

Rabonası zaten çok kötü tercih.

Daha 45 dakikada 3 çok kötü tercih var. Töre formsuz Quaresma formsuz değil bencil şunun ayrımını yapsanız olacak aslında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rhodolfo taş gibi beeee. Ulan en sonunda guvenebilecegim bi defans var takimda!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onun yanına adam al en az 10 gol az yersin  :iblush: Hatta yemezsin  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Onun yanına adam al en az 10 gol az yersin  :iblush: Hatta yemezsin  :bandit:
Cümleyi 3 defa okuyunca anladım  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

Güzel...
Bak @atalay abi umutlandırıp utandırma :iblush:

Çevrimdışı eski inönü

Ersan-Milosevic, Quaresma-Cenk değişiklikleri yapılsa da bi de oyle gorsek takımı keşke.

Çevrimdışı Mert E

Atibayi bizim taraftar nasil begenmiyor gercekten inanamiyorum , Adam Ahtapot gibi her topa uzanıyor rakibe yapisiyor iyi bir kesici , 20 yasindaki Genclerden daha fazla kosup efor harcıyor..
Ama belirli bir Form durumu yok bir maç muazzam oynarken diğer maç dökülebiliyor,bir de biraz Sakar bazen cok basit pas hataları yapabiliyor