2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896970 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mert E

Quaresma rabona yaptı ama o kadar gereksiz ki işte bunlar canımızı sıkar

Çevrimdışı can1903

Quaresma takımı sabote eder.. Abi niye Rabona yapıyosun orda?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Doğru düzgün orta kesse gol olacak belki illa şekil peşinde ya

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Topu alır almaz yerden sert kesse gomez dokuncak belki ama işte.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi şu ortayı görüp de Ulan Quaresma ne orta yaptı beee! diyen var mı aramızda ben merak ediyorum ne düşünüyor böyle düşünenler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

bir kerede ayakta kal be kardesim hep yerde (g töre)

Çevrimdışı Tolga

Çok iyi düşündüler
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı indie

Şu maçta Quaresma'dan önce Gökhan'ı görmek lazım. Olcay girerse Gökhan'ın yerine girmeli.

Benim izlediğim maçta en aktif adam Quaresma hücumda.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Resmi maçlarda bunları yaparsa şenol hoca kadro dışı bırakır bunu
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Alper1903

Maşallah diyeyim Rhodolfo'ya. Kimsenin dediği yok herkes çok iyi diyor nazar değdireceğiz  :lol:

Çevrimdışı Ersoy

Bizim kalenin arkasında bir pankart var.Q7 felan yazıyor.Hatta özellikle kırmızı renkle belirtmişler Q7'yi.Ne yazıyor bilen var mı ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Quaresma bu zaten değişmez kardeşim.

Destekleyenler de sezon devam ettiğinde anlarlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Q7 rabonayı kontrolllü kestiğinden dolayı yapmışta olabilir solla iyi kesemiyor o kadar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kutay

ozan için necip+7 milyon euro teklif ettiğimiz doğru mu ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

Gerçekten sinirleniyorum izlerken.

Çok basit tek pas verebileceği her pozisyonda topla oynamaya çalışıyor yine 30 dakika yetti bile şuan bana.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Ersanın yerine stoper şart oğlu şart tek kelimeyle rezalet.

Çevrimdışı brkntcnr

Töre de quaresma da çok etkisiz. Daha basit oynamaları lazım. Gerçi şu iki adam basit oynamayı öğrense barcada falan oynarlardı orası da ayrı ya.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı indie

az önce sorduk. var mı trivela rabona birşeyler gibisinden, yazımız silinmiş, sanki biz oynuyoruz sahada, buyrun size kuvarezma, çok sürmez takımda tek başına kalır bu adam

İsmini düzgün yazabilirsen silmezler herhalde.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Nazar deymesin Rhodolfo olmuş.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Tomahawk

Quaresma kötü oynamıyor. Necip sahada yok. Ersan kötü.

Çevrimdışı Mert E

Rhodolfo sezonun en iyi transferi bence mbia ile birlikte kusursuza yakın oynuyor  :halay:

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı wbishop82

arkadaşlar mrb.
rhodolfo gerçekten aradığımız stoper.çok izlemeye gerek bile yok adam kumaşını belli ediyor
beck  kaliteli kademe anlayışı yerinde ve sert bir bek.kesinlikle sağ bek ve stoper pozisyonumuzu güçlendirdik
tosic güven vermesede mottadan aşağıda bir performans vermez.iyi kötü sol bekte alternatif sahibi olduk.hele birde 2.bir stoper alırsak savunma hattımız fazlasıyla yeterli olacaktır.

şu belli hızlı hücumlarda gomez i gerçekten iyi besliyecez.töre ve q7 bu işi becerirler ancak bu takım organisazyonunun tamamlanabilmesi için orta saha çok ama çok önemli.hücumda çoğalmaya çalışıyoruz ve kaptırdığımız toplarda ani kontralar yiyoruz.ön alan oyuncularımız önde basmayı yapabilecek tipte değiller çünkü.bunun olmaması ve rakibi hapsedebilmemiz için topun bizde kalması gerekir.topu hızlıca dolandırmamız ve kanatlara aktarmamız gerekecek.tolgay çok çok önemliydi bu açıdan.bunları yapabilmenin yanında dikinede rahatlıkla gidebiliyordu.ters topları atabilecek oyunu sakinleştirecek tipte olmalı.gökhan inler aslında çok uyuyor bu oyuncu tipine.kısacası topun bizde kalması şart

Çevrimdışı Çağrı

az önce sorduk. var mı trivela rabona birşeyler gibisinden, yazımız silinmiş, sanki biz oynuyoruz sahada, buyrun size kuvarezma, çok sürmez takımda tek başına kalır bu adam

@ilhan mansız oyuncu bizim oyuncumuz düzgün ihtap etmen gerekiyor. Bu 2 oldu siliyorum tekrarlıyorsun. Kuralları belirttik her şey açık zor durumda bırakmayın bizi de kendinizi de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Olcayı herkes özlemiş galiba.Quaresma'nın da farkına varması lazım.Böyle giderse Olcay formayı çok rahat alır iyi de tabelası vardı.
Bundan sonra her sene!