2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904661 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat_

burdaki herkes ayni maci izliyor demi q7 rabon dan baska ne yanlisi oldu en aktif adam o ama nedense gt7 ye laf eden yok adam habile yerlerde bitane girdigi pozisyon yok isteksiz isteksiz oynuyor simdi yine q7 tartismasi acmak istemiyorum ama birazda tarafsiz izleyin yada ben baska bi mac izliyor olabilirim ...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Maç nasıl?

2.yarıyı izleyelim bakalım.

Rhodolfo dediğim kadar var mı? Beğenilmiş galiba...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

burdaki herkes ayni maci izliyor demi q7 rabon dan baska ne yanlisi oldu en aktif adam o ama nedense gt7 ye laf eden yok adam habile yerlerde bitane girdigi pozisyon yok isteksiz isteksiz oynuyor simdi yine q7 tartismasi acmak istemiyorum ama birazda tarafsiz izleyin yada ben baska bi mac izliyor olabilirim ...
Quaresma ya kötü diyoruz Töre çok mu iyi diyorsunuz. İkisi de bizim topçumuz. Yapmayın bunu.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Çok fazla top tutuyor.

Tek pas oynaması gereken 4 pozisyonda basit oynamak yerine topu tutup faul aldı.

Gökhan da çok kötü ancak bencillikten değil. Quaresma fit ama bencil sorun bu.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Maç nasıl?

Nazar değecek diye korkuyoruz. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Maç nasıl?

Fikret Orman ekibininn yaptığı en net trasnfer gibi duruyor reis.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Quaresma ciksin Olcay girsin, bakin gorun hem olcay hem hokhan daha etkili olacak..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tomahawk

olcay demeyin. adam eksiltemeyen kanat en nefret ettiğim

Çevrimdışı Türkay

Tolga nın rakibe attığı pasları Xavi Messi ye atamadı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı brkntcnr

olcay demeyin. adam eksiltemeyen kanat en nefret ettiğim
Şuan adam eksiltmeye ihtiyacımız yok aksine basit oynamaya ihtiyaç var.

Çevrimdışı Alper1903

Yok arkadaş, Olcay'ı biz satmadığımız sürece takıma bir şekilde girecek. Buna inanmaya başladım artık.  :D

Çevrimdışı Ersoy

Tolga nın rakibe attığı pasları Xavi Messi ye atamadı

:kop: :kop: :kop:

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Olcay'a bir şey değil boş oyuncu değil vs diyenler var ya; iyi izlesinler.

İki kanattan ikisi de arka direk koşusu yapmaz da ikinci forvet gibi oynamazsa iki stoper öndeki tek forvetinizi böyle yerler.

Quaresma Töre aynı anda sahada duramaz üst seviye maçlarda. Quaresma yedek kalacak ve Olcay oynayacaktır hep birlikte göreceğiz.

O zaman da sövenler olacak oyunculara yetenek olarak bakıp. Ama sisteme ve bütün resme bakanlar görecekler bu işin yetenekle olmadığını.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartal43

Necip bırakın takasla Bursa'ya gitmeyi ptt liginde alan olmaz ve bu adam ilk 11 çıkabiliyor bu takımla yazık valla

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir kaleci düşünün.

Degajı sağ bekine kullanan. :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beck de bildiğimiz gibi.

Pozisyonun gereklerini ilk yarıda gayet yerine getirdi.

Çevrimdışı Mert E

Bu arada sahanın en iyilerinden biri de Atiba,baya etkili oynuyor

Çevrimdışı brkntcnr

Şurada neden topuk yapıp yanındakine veriyorsun be güzel adam. Salsana aradan Oğuzhan a. Ligde böyle giderse Olcay her türlü forma şansı bulur. Quaresma da ancak 55-60 dan sonra girip hamle oyuncusu olarak sahaya sürülür.

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma ve Olcay karşılaştırmaları espiri olsa gerek ki fena şekilde güldüğümü söylemeliyim  :) Tartışmasız Q7 dir
Fakat Gökhan Töre yi etkisiz gördüm çok çalıma giriyor kendisini ispat etme çabası içerisinde sanırım
Quaresma iyiydi hareketliydi baskılı oynadı Rhodoflo mükemmel.
2.Yarıda Gomez atar inşallah.

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresma ilk on birde olmaz 

Çevrimdışı talha

Atiba ne ilginç adam. Sanırım onsuz olmayacak bu sene.

Oğuzhan ise baya toparlamış.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Şurada neden topuk yapıp yanındakine veriyorsun be güzel adam. Salsana aradan Oğuzhan a. Ligde böyle giderse Olcay her türlü forma şansı bulur. Quaresma da ancak 55-60 dan sonra girip hamle oyuncusu olarak sahaya sürülür.

Zaten alındığında bunu dedik. Olacağı da bu.

Kilitlenen ve sistemle açılamayan maçlarda son yarım saatin hamle oyuncusudur Quaresma.

Dzsudzsak'ı alamadığımız için daha çok söyleneceğiz biz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli