2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902474 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Tolgay Ozan 10 Numara

Seneye görmek istediğim bu. Yetenekli bir 10 numara alıp Tolgay Ozan ile çok fena top yaparız ve agresif oluruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kadro mühendisliği ve geleceğe yatırım diye de bir şey var. Yazdıklarından sadece fer olurdu onu da 6 milyona alamazdık.

Mbia bizim aradığımız isim kesinlikle değil artı asla ederi olmayan maliyeti var.

Cambiasso 35 lik olmuş epl de ne kadar iyi sezon geçirirse geçirsin bu yaştaki birinin aynısını tekrarlaması gençlere göre daha da zor. Yine aradığımız isim değil bize çatır çatır hücum yapacak oyuncu lazım.

Aqu. yu alabilirdik demek ki bizimkiler istemedi. Benim karşı olmadığım biri ama yine o da 31 yaşında bir oyuncu.

Gökhan İnler'i ben de istiyorum ama tek değil Ozan'ın yanına gelecekse gelsin. Seneye çok büyük bolluk olur. Çıkan Ozan giren İnler düşüncesi bile güzel.

Lakin Ozan'ın değeri zaten 5 milyon civarında az vaktimiz kaldığı ve ne vereceğini bildiğimiz için 6 milyonda verilebilir bir para.

Her şeye muhasebe gözüyle bakıyorsunuz biraz rahat olun. Cepten yemiyoruz Ba'nın Atınç'ın parasını harcıyoruz. Harcamazsak seneye kullanamayacağız hepsi olsun işte.

İnşallah kazasız belasız oynarlar da seneye töreyi sonraki sene tolgayı 3. sene de ozanı iyi paralara yollarız.
heryerde Dzutzsakin devre arasinda gelecegi soyleniyor bence Tore gelecek sene kesin satilacak ki bence Dzutzsak gelirse satilabilir Asla hayir demem ama dzitzsak gelmez yinede satilirsa ozaman sikinti buyuk iste..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

heryerde Dzutzsakin devre arasinda gelecegi soyleniyor bence Tore gelecek sene kesin satilacak ki bence Dzutzsak gelirse satilabilir Asla hayir demem ama dzitzsak gelmez yinede satilirsa ozaman sikinti buyuk iste..

macar gelince quaresmayı katara yollayacakmışız devre arasında  @Yunus Emre Dökmeci  :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Alper1903

Normalde ikisi şart değil.

Ne oynayacağımızı seçip birini alırız gibi.

Hızlı ve geçişleri ani yapacaksak Ozan. Yavaş ve yerleşerek set oynayacaksak Gökhan.

Ozan gelir., hızlı oynarız.

İkisi gelirse alternatif oyuncu bakımından net çok rahat oluruz. Bizim sakatlığımız veya cezalı oyuncumuz genelde olmadık maçlarda çıkıyor.

Çevrimdışı Çağrı

macar gelince quaresmayı katara yollayacakmışız devre arasında  @Yunus Emre Dökmeci  :kop:
:kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Öyle bir şey olnaz artık. O gelir umarım gelmezse de yerine biri bakılır sonra gönderilir.

Çevrimdışı Tolga

Direkt yedek kulübesine :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Sonra katarlilar binsin üstüne vursun kırbaçı  vursun kırbaçı :D :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

@Çağrı Düşünsene Ozan-Tolgay-Valbuena  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

tolgayın sakatlığı belki de bize hiç düşünmediğimiz bir anda ozan gibi bir takviye verecek. belki de önümüzdeki 5 sene ozan-tolgay ikilisi olacak bizde. her şerde hayır vardır derler ya belki de bizim hayırımız budur.
Tabii ki insallah umduğumuz gibi olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

sosa kampta kötü müymüş? acaba gitmek mi istiyor?
Kampi takip eden herkes kötü oldugunu söylüyor. Ben de periscope yayinlarinda cok isteksiz gördüm
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Sayi biz bu Sosa'yı 8 M €'ya satıp Neden 7 M €ya Valbuenayı almadık?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

8m veren var mıydı ki?

Çevrimdışı Çağrı

Sosa'ya 8 gelmedi yalanlandı onlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Çağatay

Ozan-tolgay-hakim ziyech
3 lüsü nasil olur
Armağan duysa vefat eder sanırım :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eşi hamileymiş sosa 'nin

Çevrimdışı Deniz

Hani durumları iyi idi ? Hayati tehlikeleri yok idi ?
Hayati tehlikeleri yok.
Bir iscimizin durumu digerinden daha agirdi.kalca kırığı tedavisi zor.
Ameliyat edilmesi gerekiyordu,ameliyat icin her zaman kan stoğu bekletilir benim babaannemin basit bir diz ameliyatinda bile kan aramistik biz.ciddi bir durum oldugunu sanmiyorum.

Çevrimdışı can1903

Yav bi insan eşi hamile diye niye sıkıntı yaşar ki? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor  :money:

Çevrimdışı TALAT

Eşi hamileymiş sosa 'nin

valla çocuk doğsa bu seferde gece çocuk pışpışlamaktan yorgun düştüm dicek bir hali var bu sene sosa nın

Çevrimdışı ONUR KOLCU

valla çocuk doğsa bu seferde gece çocuk pışpışlamaktan yorgun düştüm dicek bir hali var bu sene sosa nın

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler kaleci almamız gerekiyor.Kaleci için kamuoyu olusturup aldıralım 13 milyon euro kullanma hakkımız varmıs bunun 5 i tufana gitse 3 ü inlere gitse kalır 5 milyon euro 5 milyon euroya çok güzel bir kaleci alabiliriz lüfen yonetime yakın olanlar yonetime iletsin kaleci alalım bu sene gs muslerayla 3te 3 yaptı o dandik kadroyla

Çevrimdışı Kadir G.

Ozan-tolgay-hakim ziyech
3 lüsü nasil olur
Armağan duysa vefat eder sanırım :)

Tecrübesiz olur hakim. Oğuzhan bu sene de olmazsa gönderilip yerşne alınabilir bence. (Tabi çok tuzlu olur yedek için)

Bize tecrübeli artı ekstra işleri yapan biri lazım. Valbuena olabilir veya bilemiyorum şu an sezon sonu performansını da inceleyip birini ortaya atabiliriz.

Çevrimdışı talha

Sosa'yı göndermek gerekliydi. Gönderilebilirdi. Ama maalesef ne o masrafı karşılayabilirlerdi ne de biz yeni on numara için haryacağımız enerji ve parayı karşılayabilirdik.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.