Benim tepkim su aslinda 6 milyon € gercekten cok fazla bana gore ..
O bolgeye alinabilecek cok oyuncu vardi Maliyet olarak daga dusuk hepsini elimizden kacirdik birer birer
MBIA
LE ROY FER
AQULIANI
CAMBIASSO
GOKHAN INLER...
En azindan GOKHAN inler olsun artik diyorum..
Benim Alinamamasina en cok uzuldugum Futbolcu HOLEBAStir mesela , Ozaman bic paramiz yoktu Sirf Bonservis odememek icin Mottayi Bedavaya kiralamistik , Holebasta Sadece 1,5 milyon € ya Olimpiaskosa gitmisti

Kadro mühendisliği ve geleceğe yatırım diye de bir şey var. Yazdıklarından sadece fer olurdu onu da 6 milyona alamazdık.
Mbia bizim aradığımız isim kesinlikle değil artı asla ederi olmayan maliyeti var.
Cambiasso 35 lik olmuş epl de ne kadar iyi sezon geçirirse geçirsin bu yaştaki birinin aynısını tekrarlaması gençlere göre daha da zor. Yine aradığımız isim değil bize çatır çatır hücum yapacak oyuncu lazım.
Aqu. yu alabilirdik demek ki bizimkiler istemedi. Benim karşı olmadığım biri ama yine o da 31 yaşında bir oyuncu.
Gökhan İnler'i ben de istiyorum ama tek değil Ozan'ın yanına gelecekse gelsin. Seneye çok büyük bolluk olur. Çıkan Ozan giren İnler düşüncesi bile güzel.
Lakin Ozan'ın değeri zaten 5 milyon civarında az vaktimiz kaldığı ve ne vereceğini bildiğimiz için 6 milyonda verilebilir bir para.
Her şeye muhasebe gözüyle bakıyorsunuz biraz rahat olun. Cepten yemiyoruz Ba'nın Atınç'ın parasını harcıyoruz. Harcamazsak seneye kullanamayacağız hepsi olsun işte.
İnşallah kazasız belasız oynarlar da seneye töreyi sonraki sene tolgayı 3. sene de ozanı iyi paralara yollarız.