Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gs'liler ciddi ciddi ozanın kendilerine geleceğini düşünüyor zaten adam gs'li şampiyonlar ligi faktörü falanda var kesin bize gelir diye düşünüyorlar
önce ozanı sonra macarı alcaz quaresmayı yedeğe çekcez
beni gs den ziyade fener korkutuyor. sever böyle adamları kapmayı. parası da gs den daha fazla hem de o bölgeye adam arıyorlar
Abi falan dinlemem bak
Bursa'nın istediği Cenk+Kerim+2 milyon euro istiyorsa Cenk'i bıraksınlar Kerim+5'e bitsin bu iş.
-duyum- ozan tufan = pektemek+necip+3 milyon euro
Fb de de deniz bittiBaktiklari adam 2.75m piyasa degerine sahip. Onlarda alamiyorlar biyerler para bulamazlarsa ve oyle uçuk rakamlara da cikamazlar. Şu shaktar olayi onlari cok sarsti
Cenki verirsek ozan+4milyon vermeleri gerek.
beni gs den ziyade fener korkutuyor. sever böyle adamları kapmayı. parası da gs den daha fazla hem de o bölgeye adam arıyorlargs de melo gitmeden transfer yapamaz.
aynen bencede fb'de para bitti artık transfere toplam 33.2 milyon euro harcamışlar daha ne kadar harcayabilirler ki cl hayelleri de suya düştü zaten
Simdi cimrilik yapa yapa alistik ta, toreyi daha dogru durust resmi golu yokken milli takimda oynamıyorken 4,5 m euroya aldik, ozan tufanada 6 verilebilir, onemli olan dogru karar vermekLG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geleceğin İçin Oyuncu Alıyorsun ve Türkiyenin Gelecekte Kanadı Olacak Oyuncuyu Takasta Kullanıyorsun
Sosa da hep birseyler eksik. Duran toplari beni verem ediyor. Macari sosanin yerine dusunuyor olabilirler mi? Sosa bir ara gidecek gibi oldu sonra macar isi yatinca sosa haberleri de kesildi.HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kiralik gitmesinde bir sakinca yokDaha fazla sure alacaksa orada o zaman gelecegin kanadi olur