2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12901363 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

İnler'siz olmaz onu da ayrıca belirtmek gerek.

Çevrimdışı talha

Yanlız Fatih Terim falan karışırsa bu işe bizimkiler milli takımı boykot etsinler. Zaten kimseyi kolay kolay almıyorlar ama Gökhan'ı ve Tolgay'ı da göndermeyelim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

bizde de şenol hoca var. aklı varsa onu geçen sene oynatan bildiği şenol hocanın takımına gider

F.t de hitabet var
Aklini celmek isteyebilir
Sonucta göz ağrısına gider o durumda
Ama ozani ozan yapan adam şenol hoca ve daha öteye gitmek istiyorsa en akillica tercihi biziz.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

Tolgay olsaydı oraya banko tolgayi yazardik ama iste kader bizden yana olmadi.
Bu sezon kampta ozi cok calisti,ek antrenmanlar yapti.ceza sahasi disindan bol gollerini izleriz.sosa da malesef ki kampin en kötüsüydü.
İnsallah ozi calismalarin meyvesini alir ve bu sezon +40 macta gorev alir.her sisteme uyabilen bir oyuncu benim beklentim cok yüksek, kerim de bu sisteme dahil olunca bilic donemindeki dandik ve etkisiz siradan taktiklerden cok baska bir taktik ve rotasyon kombinasyonuyla bu sezonu surdurecegimizi dusunuyorum.

tolgayın sakatlığı belki de bize hiç düşünmediğimiz bir anda ozan gibi bir takviye verecek. belki de önümüzdeki 5 sene ozan-tolgay ikilisi olacak bizde. her şerde hayır vardır derler ya belki de bizim hayırımız budur.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı anilsevim

ÖNEMLİ

Vodafone Arena inşaatında çatı çökmesi sonucu yaralanan işçimiz Soner Dündar için çok acil kana ihtiyaca vardır!
Şişli Etfal Hastanesine çok acil ulaşabilir misiniz?
İletişim: 0537 889 2361
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şu vuruşu yapabilecek bir ortasaha istiyorum Gomez'in arkasına  :D

Görürsen haber et:)

Çevrimdışı ilhan mansız

Tolgay olsaydı oraya banko tolgayi yazardik ama iste kader bizden yana olmadi.
Bu sezon kampta ozi cok calisti,ek antrenmanlar yapti.ceza sahasi disindan bol gollerini izleriz.sosa da malesef ki kampin en kötüsüydü.
İnsallah ozi calismalarin meyvesini alir ve bu sezon +40 macta gorev alir.her sisteme uyabilen bir oyuncu benim beklentim cok yüksek, kerim de bu sisteme dahil olunca bilic donemindeki dandik ve etkisiz siradan taktiklerden cok baska bir taktik ve rotasyon kombinasyonuyla bu sezonu surdurecegimizi dusunuyorum.
sosa kampta kötü müymüş? acaba gitmek mi istiyor?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozan'a sesinin çıkması baştan hata...

10. hafta olmadan çocuk için ortalığı yıkarsınız ben hatırlatırım.
Benim tepkim su aslinda 6 milyon € gercekten cok fazla bana gore ..
O bolgeye alinabilecek cok oyuncu vardi Maliyet olarak daga dusuk hepsini elimizden kacirdik birer birer
MBIA
LE ROY FER
AQULIANI
CAMBIASSO
GOKHAN INLER...
En azindan GOKHAN inler olsun artik diyorum..
Benim Alinamamasina en cok uzuldugum Futbolcu HOLEBAStir mesela , Ozaman bic paramiz yoktu Sirf Bonservis odememek icin Mottayi Bedavaya kiralamistik , Holebasta Sadece 1,5 milyon € ya Olimpiaskosa gitmisti :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat_BJK

O bu su degil benim efsanem zidane... Futbolu biraktiginda futbolun bir cekiciligi kalmamisti bende..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TALAT

O bolgeye alinabilecek cok oyuncu vardi Maliyet olarak daga dusuk hepsini elimizden kacirdik birer birer
MBIA
LE ROY FER
AQULIANI
CAMBIASSO
GOKHAN INLER...
Benim Alinamamasina en cok uzuldugum Futbolcu HOLEBAStir mesela , Ozaman bic paramiz yoktu Sirf Bonservis odememek icin Mottayi Bedavaya kiralamistik , Holebasta Sadece 1,5 milyon € ya Olimpiaskosa gitmisti :bawling: :bawling:

yalnız biz ozanı net 1m euroya da alsak sen istemezuk dicekmişssin gibi geliyor bana

Çevrimdışı Çağatay

Tivibu reklaminda gördün de canın çekti dimi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

ben de zidane ı istiyorsun sanmıştım. tamam o zaman ya :D

:bandit: :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ozan'ın besıktaslı oldugunu nerden cıkrdın cagrı?

Yanlış anladın yazdığımı sanırım ben böyle bir şey söylemedim.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Eskiden Futbol ne guzeldi beeeee
Ronaldinho
Zidane
Figo
Brezilyali Ronaldo , Rivaldo, Del piero, Pavel Nedved
Mesela Ben Pavel nedved ve Delpiero hayaraniydim halada hayranim bu ikisine...

Çevrimdışı Çağrı

O bu su degil benim efsanem zidane... Futbolu biraktiginda futbolun bir cekiciligi kalmamisti bende..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de onun halefinin hayranıyım.

Pavel Nedved.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gastro

ÖNEMLİ

Vodafone Arena inşaatında çatı çökmesi sonucu yaralanan işçimiz Soner Dündar için çok acil kana ihtiyaca vardır!
Şişli Etfal Hastanesine çok acil ulaşabilir misiniz?
İletişim: 0537 889 2361

Hani durumları iyi idi ? Hayati tehlikeleri yok idi ?

yalnız biz ozanı net 1m euroya da alsak sen istemezuk dicekmişssin gibi geliyor bana
3 milyon € makuldur en fazla 3,5 milyon €..
Bir kurus fazlasi Haramdir bana gore...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pavel Nedved.
Bergkamp

Çevrimdışı Alper1903

Ozan'ın yanında İnler'in de gelmesi şart. Çünkü Ozan Atiba'nın yerinde oynayabilecek bir oyuncu değil. E Veli'ye de hasta yatağında sihirli bir değnek dokunmadıysa zaten büyük maçları onunla kaybedeceksin. Bu yüzden defansif anlamda İnler'in de gelmesi gerek.

Pavel Nedved.
Bak bi tane ortak noktamiz var
Bende Nedved ve Delpiero hayraniyim :tabe:
Sirf Nedved ve Delpiero icin butun nuve maclarini izlerdim halada izlerim arada..

Çevrimdışı Çağrı

Ozan'ın yanında İnler'in de gelmesi şart. Çünkü Ozan Atiba'nın yerinde oynayabilecek bir oyuncu değil. E Veli'ye de hasta yatağında sihirli bir değnek dokunmadıysa zaten büyük maçları onunla kaybedeceksin. Bu yüzden defansif anlamda İnler'in de gelmesi gerek.

Normalde ikisi şart değil.

Ne oynayacağımızı seçip birini alırız gibi.

Hızlı ve geçişleri ani yapacaksak Ozan. Yavaş ve yerleşerek set oynayacaksak Gökhan.

Ozan gelir., hızlı oynarız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

MBIA
LE ROY FER
AQULIANI
CAMBIASSO
GOKHAN INLER...

Kadro mühendisliği ve geleceğe yatırım diye de bir şey var. Yazdıklarından sadece fer olurdu onu da 6 milyona alamazdık.

Mbia bizim aradığımız isim kesinlikle değil artı asla ederi olmayan maliyeti var.

Cambiasso 35 lik olmuş epl de ne kadar iyi sezon geçirirse geçirsin bu yaştaki birinin aynısını tekrarlaması gençlere göre daha da zor. Yine aradığımız isim değil bize çatır çatır hücum yapacak oyuncu lazım.

Aqu. yu alabilirdik demek ki bizimkiler istemedi. Benim karşı olmadığım biri ama yine o da 31 yaşında bir oyuncu.

Gökhan İnler'i ben de istiyorum ama tek değil Ozan'ın yanına gelecekse gelsin. Seneye çok büyük bolluk olur. Çıkan Ozan giren İnler düşüncesi bile güzel.

Lakin Ozan'ın değeri zaten 5 milyon civarında az vaktimiz kaldığı ve ne vereceğini bildiğimiz için 6 milyonda verilebilir bir para.

Her şeye muhasebe gözüyle bakıyorsunuz biraz rahat olun. Cepten yemiyoruz Ba'nın Atınç'ın parasını harcıyoruz. Harcamazsak seneye kullanamayacağız hepsi olsun işte.

İnşallah kazasız belasız oynarlar da seneye töreyi sonraki sene tolgayı 3. sene de ozanı iyi paralara yollarız.

Çevrimdışı TALAT

Kadro mühendisliği ve geleceğe yatırım diye de bir şey var. Yazdıklarından sadece fer olurdu onu da 6 milyona alamazdık.

Mbia bizim aradığımız isim kesinlikle değil artı asla ederi olmayan maliyeti var.

Cambiasso 35 lik olmuş epl de ne kadar iyi sezon geçirirse geçirsin bu yaştaki birinin aynısını tekrarlaması gençlere göre daha da zor. Yine aradığımız isim değil bize çatır çatır hücum yapacak oyuncu lazım.

Aqu. yu alabilirdik demek ki bizimkiler istemedi. Benim karşı olmadığım biri ama yine o da 31 yaşında bir oyuncu.

Gökhan İnler'i ben de istiyorum ama tek değil Ozan'ın yanına gelecekse gelsin. Seneye çok büyük bolluk olur. Çıkan Ozan giren İnler düşüncesi bile güzel.

Lakin Ozan'ın değeri zaten 5 milyon civarında az vaktimiz kaldığı ve ne vereceğini bildiğimiz için 6 milyonda verilebilir bir para.

Her şeye muhasebe gözüyle bakıyorsunuz biraz rahat olun. Cepten yemiyoruz Ba'nın Atınç'ın parasını harcıyoruz. Harcamazsak seneye kullanamayacağız hepsi olsun işte.

İnşallah kazasız belasız oynarlar da seneye töreyi sonraki sene tolgayı 3. sene de ozanı iyi paralara yollarız.

tolgay gitmesin bir yere mümkünse ben daha doyamadım. bu sene zaten oynayamıcak galiba. bir sene yetmez bana. :D

Çevrimdışı anilsevim

Arkadaşlar konustum
Kan verildi. Soner kardeşimiz 2. ameliyatını olmuş. Hayati bi sıkıntı yok çok şükür.
Acil bir durum olursa bilgilendirecekler.
Saygılar
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...