2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12960845 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Neo Nesil

Kaleci alınmayacak. Forvet alinmayacak. Stoper alinmayacak. 2 orta saha alinmayacak. Ozan veya inlerden sadece biri alinip transfer kapanacak.

forvet, stoper, kaleci devre arasına... birde oğuzhanın duruma bakılırsa ofansif orta saha...

şu an ön liberoya ihtiyacımız var...

Çevrimdışı Jukebox

Eyvah Eyvah Bu Haber Doğruysa Kötü

İtalyan ünlü gazeteci Di Marzio, İngiliz kulübü Leicester City’nin Napoli ile Gökhan İnler transferi konusunda anlaştığını iddia etti.

Haberde Gökhan İnler’in menajerinin anlaşma şartları için bugün görüşme yapacağına yer verilirken Gökhan İnler’in 8 yıllık İtalya deneyiminin yakında sona erebileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 DIŞ HABER
Bir haber daha vardı leicester napoli ile anlaşmış ama gökhan inler beşiktaş'ta oynamak istiyormuş.Ne kadar doğru bilemem miş muş  :lol:

Çevrimdışı can1903

1 Sene sözleşmesi kalan adama kimse 4.5 M € vermez  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Atkar

Onur-Ozan Tufan-Gökhan İnler 3lüsünün alınması taraftarıyım.Pedro veya Ersandan biri giderse Douglasta alınabilir hatta gerekli.Prktemek/Ömer giderse de Ndoye alınacak heralde.Görünüşe göre daha 4-5 transfer yapacak gibiyiz.Alternatifli kadromuzun olması gerçekten çok iyi olucak.Q7den herkes çok şey bekliyor fakat bu kadar abartılmamalı.Bana göre Q7/Cenk Tosun/Frei/Atiba/Oğuzhan çok iyi rotasyon oyuncusu olacak.Herşey gönlümüzce olur İnşallah

Çevrimdışı cursedofdragon

leicester city N'golo diye orta saha oyuncusu almış resmi hesapları. Gökhan inler zu Beşiktaş ? diyebilirmiyiz  :)
https://twitter.com/OfficialFOXES/status/628173626618068992

Çevrimdışı Tolga

Fırat az önce Ozan için 4.5 m euro+Pektemek teklifi yaptığımızı ve cevap beklediğimizi söyledi ne kadar doğrudur bilemiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

KARTALBAKIŞI.COM'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş​, Napoli'nin 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan İnler transferini bitiriyor.. Geçtiğimiz hafta oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varan ve kulübüyle masaya oturan Beşiktaş'lı yöneticilerin görüşmelerde son aşamaya geldiği ve küçük pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı öğrenildi. Gökhan İnler'in hafta sonuna kadar İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

Beşiktaş, Tolgay Arslan'ın sakatlığının ardından Veli Kavlak'ın da 3 aydan önce sahalara dönemeyecek olmasından dolayı ön liberoya bir transfer arayışına girmişti.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Son zamanlarda mario gomez gelmeyecek diye konuşanlar aynı şeyleri ozan ve gökhan icin söylüyor.

Herkes herşeyi ne kadar çok biliyor..

Çevrimdışı TALAT

Fırat az önce Ozan için 4.5 m euro+Pektemek teklifi yaptığımızı ve cevap beklediğimizi söyledi ne kadar doğrudur bilemiyorum :)

daha bir hafta önce 5m+pektemek'ti. Bizim başkan aşmış zamanla teklifi azaltıyo arttıracağına :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Inler+Stoper gelir bu hafta diye bekliyorum

Çevrimdışı Efe

ozan bence gelmeyecek inler gelecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Arada az fark var fakat.. Ne italyanlar nede Bizim yönetim vermeye yanaşmıyormuş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İnşAllah doğrudur demekten başka soyleyecek bişey yok:)

Çevrimdışı Tolga

daha bir hafta önce 5m+pektemek'ti. Bizim başkan aşmış zamanla teklifi azaltıyo arttıracağına :D
4.5 m euro'yu da taksitlere böleceğiz :D

Açıkçası ben de G.İnler'in geleceğini düşünüyorum.

Ozan işi Bursa'dan dolayı yatacak bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Arada az fark var fakat.. Ne italyanlar nede Bizim yönetim vermeye yanaşmıyormuş.
cözerler onlar ozanada o paralar verilmez pektemek ve 3 milyon yeterde artar bile fazlasi zarar inlere 3 milyon bonservise anlasirlar inler bize sınif atlatir atibanin yaninda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

4.5 m euro'yu da taksitlere böleceğiz :D
Açıkçası ben de G.İnler'in geleceğini düşünüyorum.

Ozan işi Bursa'dan dolayı yatacak bence.
zaten olmasi gerekende bu inler tecrubeli ve cok savasci bir futbolcu orta sahayi cekip cevirir 2 sezon bize cok buyuk katki saglar sonucta tolgay ve velimiz kenarda duruyor onlari unutmamak lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brkntcnr

Mvilla + ozan/aquilani olsa mis olur. İnlerde kötü olmaz ama son kontratı olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı WoodGryn

Haydi Beşiktaşım İnleri getir İnlet Şu Süper ligi Coşturun Bizi :)
Ozanın gelme ihtimali azaldı zor gibi gözüküyor ama hiç belli olmaz bir sürprizde olabilir fakat biraz zor
İnler inşallah gelir birde Aquilani yi alırız adam zaten bonservissiz gelecek
Bide stoper aldık mı tamam dır.

Çevrimdışı TALAT

her ne kadar ozanı istesem de sonunda başarı gelecekse inler de gelse bence ok ama konuşulan maliyetler bana çok geliyor. yaşı 28-29 olsa ok ama adam 31-32 yaşında.

Çevrimdışı fatihbjk

Aquilani iyimi gerçekten arkadaşlar? Biraz abartıldı bu isim gibime geliyor.

Çevrimdışı WoodGryn

Aquilani iyimi gerçekten arkadaşlar? Biraz abartıldı bu isim gibime geliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bursa Ozan için Pektemek+7.5 milyon Euro istiyormuş.

Çevrimdışı TALAT

Bursa Ozan için Pektemek+7.5 milyon Euro istiyormuş.

pektemeksiz 5'e bağlarız o zaman :D