2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12959574 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bursa Ozan için Pektemek+7.5 milyon Euro istiyormuş.
Şimdi birşey derdim de neyse :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

pektemeksiz 5'e bağlarız o zaman :D
Verelim Pektemek+Ömer+ Kerim ( 2 sene kiralık ) versinler Ozan'ı. Bizde gidelim N'Doye'yi alalım.

Çevrimdışı Tolga

Söylediğim gibi Bursa Ozan'ı satmamak için herşeyi yapacaktır.

Bu konuda çok beklentiye girmemek lazım sonradan bizim istediğimiz yere gelirlerse transfer gerçekleşebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Ozan her şekilde daha mantıklı bir transfer hamlesidir
İnler'e de lafım yok ama nedense ilerisi için düşünürsek
Ozan-Tolgay daha yıkıcı olur diye düşünüyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı musacn1903

3 saattir kimse yazamamış bakım vardı heralde bende foruma giremiyom diye sıkıntı yaptıydım :D

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Foruma tapatalk'tan girilmiyor sanırım.
Bu arada birkaç defa aldım ancak forum yavaş yavaş oturduğundan ses etmedim.Adminler uyarı aldığımız mesajları özelden bizlere iletirse çok memnun oluruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Yıldız Holding'in Ülker ile bir alakası var mı ?

Çevrimdışı Ersoy

Var diye biliyorum.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

aynı. yıldız holding ülkeri de barındıran holding.

Çevrimiçi Samet Ç

Var diye biliyorum.
Fener ile stat isim hakkı konusunda anlaşma yapmışlarda ondan sordum. Boşa değilmiş demek ki Ülker'in basket sponsorluğundan çekilmesi.

Çevrimdışı Ersoy

Bursa Ozan için Pektemek+7.5 milyon Euro istiyormuş.

Oha fiyat 7.5M olmuş yani ? Pektemek+4.5 olsun bari.4.5M aslında fazla gibi ama Pektemek gidecekse olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Ülker'in tüm ürünlerini boykot edin elinizden geldiğince.

Basketbol, üstüne futbol. Fener'e bu kadar güveniyorlarsa Fenerliler bu sponsorluğun hakkını versin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Oha fiyat 7.5M olmuş yani ? Pektemek+4.5 olsun bari.4.5M aslında fazla gibi ama Pektemek gidecekse olur.
O adam anca lig başladıktan sonra gelir baya uzar.

Çevrimdışı doganay

Boykot falan iyide. Fenerde vodafone nu boykot etme karari alirsa hos olmaz.

Çevrimdışı saricasi

Güya arablar yıllık 15 milyon veriyordu yok samsung filan hepsi hikaye oldu desenize puhaaa.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Ülker'in tüm ürünlerini boykot edin elinizden geldiğince.

Basketbol, üstüne futbol. Fener'e bu kadar güveniyorlarsa Fenerliler bu sponsorluğun hakkını versin.
Abi biz stat isim hakkı için ne kadar alıyoruz reklam vs. dahil ?

Çevrimdışı Çağrı

Foruma tapatalk'tan girilmiyor sanırım.
Bu arada birkaç defa aldım ancak forum yavaş yavaş oturduğundan ses etmedim.Adminler uyarı aldığımız mesajları özelden bizlere iletirse çok memnun oluruz.

Bizler de kuralları dikkatlice okuyup uyarı almayacak şekilde mesaj yazarsanız memnun oluruz.

Bu 6. ceza. 5'i hakaretten sonuncusu konu dışından.

Bir sonraki ceza moderasyon değil nopost olacak ısrarla uymuyorsun kurallara.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

İlk 8 yıl 7 son 7 yıl 9 diye biliyorum. Son 5 yılda revize etme hakkımız var çünkü opsiyonlu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında imzalanan anlaşmanın detayları şu şekildedir:

Hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Vodafone arasında;

-Stadın tamamlanmasına kadar geçecek süre zarfında 10 milyon Amerikan Doları,
-Stadın tamamlanmasını müteakip ilk 8 yıl her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 56 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 5  yıl her yıl 9 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 45 milyon Amerikan Doları,
-Stadvision sistemi kurulumu için 5 milyon Amerikan Doları,
-Toplam 116 milyon Amerikan Doları

Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında ana sponsorluk konusunda 2014-15 sezonundan başlamak üzere;

-İlk 3 sezon her yıl 5 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 15 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 2 sezon için her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 14 milyon Amerikan Doları
-Toplam 29 milyon Amerikan Doları.

Çevrimiçi Samet Ç

Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında imzalanan anlaşmanın detayları şu şekildedir:

Hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Vodafone arasında;

-Stadın tamamlanmasına kadar geçecek süre zarfında 10 milyon Amerikan Doları,
-Stadın tamamlanmasını müteakip ilk 8 yıl her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 56 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 5  yıl her yıl 9 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 45 milyon Amerikan Doları,
-Stadvision sistemi kurulumu için 5 milyon Amerikan Doları,
-Toplam 116 milyon Amerikan Doları

Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında ana sponsorluk konusunda 2014-15 sezonundan başlamak üzere;

-İlk 3 sezon her yıl 5 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 15 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 2 sezon için her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 14 milyon Amerikan Doları
-Toplam 29 milyon Amerikan Doları.

Alıntı
İlk 8 yıl 7 son 7 yıl 9 diye biliyorum. Son 5 yılda revize etme hakkımız var çünkü opsiyonlu.

:ok:

Çevrimdışı Çağrı

Forumumuz bu ara Ozan transferi gibi biraz sabredin ikisi de olumlu sonuçlanacak :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Forumumuz bu ara Ozan transferi gibi biraz sabredin ikisi de olumlu sonuçlanacak :D

Ne kadarlık bir süre zarfında gerçekleşir peki ? :D
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizler de kuralları dikkatlice okuyup uyarı almayacak şekilde mesaj yazarsanız memnun oluruz.

Bu 6. ceza. 5'i hakaretten sonuncusu konu dışından.

Bir sonraki ceza moderasyon değil nopost olacak ısrarla uymuyorsun kurallara.
İllaki arada fırlayacak.
Ben kuralları okuyorum ama bir örnek olmalı.Uyarı aldığımız mesajlar bize özelden bildirilirse cezalar çok daha fazla azalır.Hem sizin işiniz kolaylaşır hem bizim.Ben attığım her mesajı ezberleyemiyorum