Hata değil yanlız onun yaptıkları, huy.. adam orada bilinçli bir tercih yapıyor ve pas yerine trivela atıyor.
Burada suçun büyüğü taraftarda, spikeri bile zıvanadan çıkartıp, sahada gol pozisyonu varken, dışarda alakasız duran kuarejma ya çığırıyorlar. Orada ter döken 11 oyuncuya yazık. Spiker en son sahaya bakın lan diye bağırıyor.
Huzur, kardeşim, zor sağlanan bir değer, ve fitili koyduk. Patlamasın diye ikaz ediyorum. Yoksa free styla şova gelse en önde ben oturip izlerim adamı . Ama ben maça takımımı izlemeye ve deateklemeye gidiyorum.
Ergen olmak kötü bir şey değil, adil olmamak kötü. O çapraz deparı atan olcay'a yazik değil mi? Bir tarafını yırtıp pozisyon alıyor, birinin şak şak keyfi yüzünden emeğinin karşılığını alamıyor. Sonra olcay gitsin bilmem ne...
Bunları gomez'e de yaparsa panzerden dayak yiyebilir söyleyeyim. Adam kendini gösterip tekrar alaman milli takımına gitmek istiyor. Kuarjma kantarın topuzunu kaçırıp 30 yaşındaki gomezi , olcay gibi boşuna koşturursa ve pozisyonunu harcarsa tepkisini alır. Gomez de en az kuarejma kadarhatta daha fazla bir isim.
Tamam ona trivela yapma demiyorum, yine hobi olarak yapsın. Mesela antremanda kameralara görüntü şov yapsın. 3-0 lık maçın son bölümünde yapsın. Coşalım.
Korkumuz alışkanlıgının devam ettigini görmek . Ve alkış aldıkça da yapmaya devam edecek.
-------------------------
Anladığım kadarıyla ileri uçta şöyle oynayacağımız maç bolümleri olacak:
Gomez(cenk)
Olcay
Quaresma töre(kerim)
Sosa(oğuzhan)
inler? (Atiba)
Olcay hem gölge santrafor yardımcısı , hem de sol ileri defansta kuarejmanın açığını kapatacak adamsa, bol bol koşacak demektir. Pozisyona girmeyi bilen, gol vuruşları hayret edilecek şekilde kaliteli bir adam sonuçta. Bana kalsa quaresma yı başlangıçta yedek tutup, 4 3 3 klasik dizilişle başlayip, 2.yarı ortadan birini çıkarip quaresmayı alarak yukarıdaki düzene geçmek faydalı olabilir. Aaahhh pardonn kurejma yedek başlarsa olmaz di mi...????