2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12959260 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı asi_kartal

Mevcut kadroya cok iyi bir kaleci hizli stoper ve saglam bir libero takviyesi olursa avrupada final yapariz o kadar..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı melyet

Arkadaşlar atincin maçı var eurosportta

GT-N5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Ersoy

Canlanalım arkadaşlar. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

əvrən ‏@evrenmanchester  1 sa.1 saat önce
Bu adam hala beklio 1.8m nete .. imzaya hazir .epl i istemio

M'Vila'dan bahsediyor
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan Atınç 2 dk önce adama mükemmel pas attı kaçırdı herif, döndüler topa müdahale edemedi dibinden geçti gol yediler :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı melyet

Ofsayt vardı golde

GT-N5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı brkntcnr

Arkadaşlar bu arada konu dışı olacak özür dilerim ama şuana kadar 50-60 bin arası forma satmışız. Bence bunun az olmasının sebebi da Kartal Yuvası sayısının az olması. Vikipediden aldığım bilgilere dayanarak söylüyorum. Türkiye' de 37 şubemiz var ve bunun 23 İstanbul' da. Fenerbahçe' nin  83 mağazanın 39’u İstanbul' da 8 i Ankara' da, Galatasaray' ın sa 81 mağazanın 34’ü İstanbul da 4 ü Ankarada vs.  Aradaki fark bu kadar çok olursa forma satış farkın da bu kadar fazla olur. Bence bu sayı bizim için çok yetersiz. Ha yine tırlar olsun fakat bu kadar az mağaza olmasın. Bu ülkenin yaklaşık %25 i falan Beşiktaş taraftarı diyorsak 37 şubesi yetersiz den de yetersiz. Yani en azından her şehirde veya birbirine çok yakın iki şehirde bir tane gibi Kartal Yuvası açmalıyız. Eminim ki bu sayı çok çok artacaktır.

Çevrimdışı Sarp

Ohhhhh forum açıldı :)
Elim ayağım titredi arkadaş :D

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar bu arada konu dışı olacak özür dilerim ama şuana kadar 50-60 bin arası forma satmışız. Bence bunun az olmasının sebebi da Kartal Yuvası sayısının az olması. Vikipediden aldığım bilgilere dayanarak söylüyorum. Türkiye' de 37 şubemiz var ve bunun 23 İstanbul' da. Fenerbahçe' nin  83 mağazanın 39’u İstanbul' da 8 i Ankara' da, Galatasaray' ın sa 81 mağazanın 34’ü İstanbul da 4 ü Ankarada vs.  Aradaki fark bu kadar çok olursa forma satış farkın da bu kadar fazla olur. Bence bu sayı bizim için çok yetersiz. Ha yine tırlar olsun fakat bu kadar az mağaza olmasın. Bu ülkenin yaklaşık %25 i falan Beşiktaş taraftarı diyorsak 37 şubesi yetersiz den de yetersiz. Yani en azından her şehirde veya birbirine çok yakın iki şehirde bir tane gibi Kartal Yuvası açmalıyız. Eminim ki bu sayı çok çok artacaktır.

http://besiktasarena.com/besiktas-kartal-yuvasi-magazalari/
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ohhhhh forum açıldı :)
Elim ayağım titredi arkadaş :D
:nargile:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

çok da onunla ilgisi yok. geçen sene bildiğim kadarıyla beşiktaş tarihinde rekor kırdık 350bin adede geldik. ayrıca vodafone shoplardan da forma alabiliyorsun.

shop sayımız elbette daha çok olmalı ama satış azlığını ona bağlamamak lazım. bu seneki tasarımlar son 3 yılın en kötüleri. satışın düşük olma nedeni direk bu
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

atınçın maçını digitürkten izleyen arkadaşlar;

eurosport 2 hd yayına geçti. dekoderleri otomatik olarak hd yayına geçirmeyenler kanal aratması yapsın daha canlı izleyin maçı :D

Çevrimdışı talha

Arkadaş dedim heralde yeniden site yapıyor bunlar ne bakımmış

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sarp

Hazır ortalık sakin...

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  2h2 hours ago View translation
BİLGİ | 3+2 yıllık forma reklamı için Beşiktaş 29 milyon$'a anlaşırken, FB-GS, THY ile uçuşlarda ücret ödememe üzerinden anlaştı.

Çevrimdışı brkntcnr

çok da onunla ilgisi yok. geçen sene bildiğim kadarıyla beşiktaş tarihinde rekor kırdık 350bin adede geldik. ayrıca vodafone shoplardan da forma alabiliyorsun.

shop sayımız elbette daha çok olmalı ama satış azlığını ona bağlamamak lazım. bu seneki tasarımlar son 3 yılın en kötüleri. satışın düşük olma nedeni direk bu
Ama birde şöyle bakalım rakiplerimizin formaları mı muazzam? galatasaray hadi 4. yıldız özel diye satılırsa satılır peki fb? Bence onlar seviyesinde olmasa da en az 55-60 tane olması lazım Yuvaların. Kesinlikle satışları arttırır. Bide bizde Yuvalarda çeşitte yok. Forma dışında birşey almak isteyen insan için biraz daha sıkıntılı. Mesela ben haftasonu forma ve hırka.vs. almaya gideceğim forma tamam da diğerleri var mı yok mu allah kerim.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Ama birde şöyle bakalım rakiplerimizin formaları mı muazzam? galatasaray hadi 4. yıldız özel diye satılırsa satılır peki fb? Bence onlar seviyesinde olmasa da en az 55-60 tane olması lazım Yuvaların. Kesinlikle satışları arttırır. Bide bizde Yuvalarda çeşitte yok. Forma dışında birşey almak isteyen insan için biraz daha sıkıntılı. Mesela ben haftasonu forma ve hırka.vs. almaya gideceğim forma tamam da diğerleri var mı yok mu allah kerim.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet sayı artmalı ama tek neden de o değil demek istediğim.
neyse aynı şeyi söylüyoruz zaten daha fazla konu dışına devam etmeylim çağrı gelir birazdan :D

Çevrimdışı TALAT

yalnız atınç güzel uzun toplar atıyor. çoğu hücumda pozisyon oluyor biri de gol oldu

Çevrimdışı Scout

Ne Bakımmış Arkadaş  :ebebe: @Çağrı
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2015, 22:54:17 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

yalnız atınç güzel uzun toplar atıyor. çoğu hücumda pozisyon oluyor biri de gol oldu

Evet, bunu soylemek uzereydim. Super toplar cikardi, hava toplari da gecmiyor. Yalniz obur stoper ne istir cozemedim, kendisini bek ya da orta saha saniyor geride cok alan birakiyor. Bu arada yazik ama Bundesliga 2. lig maci bizim TSL maclarindan daha kaliteli ve zevkliymis.

Çevrimdışı talha

Evet, bunu soylemek uzereydim. Super toplar cikardi, hava toplari da gecmiyor. Yalniz obur stoper ne istir cozemedim, kendisini bek ya da orta saha saniyor geride cok alan birakiyor. Bu arada yazik ama Bundesliga 2. lig maci bizim TSL maclarindan daha kaliteli ve zevkliymis.
Geçen haftaki maçı izlemiştim bunu kaçırdım ama hakikatten ne maçtı ha :D bizim maçlardan bile zevkli

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamlar açık futbol oynuyor bizim gibi değil abi :)

Kim hücuma çıkıyorsa ilerde 4 adamı oluyor ona dikkat ettim..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Ülker'in tüm ürünlerini boykot edin elinizden geldiğince.

Basketbol, üstüne futbol. Fener'e bu kadar güveniyorlarsa Fenerliler bu sponsorluğun hakkını versin.

Yıllardır eve Ülker ürünü sokmuyordum zaten, bu da üstüne tuz biber oldu.

Beşiktaş-Vodafone ortaklığı çıtayı yükseltmese Fenerbahçe hayatta bu parayı alamazdı. Bizden az para almayı gururlarına yediremeyecekleri için, hazır devlet destekli sponsor da bulmuşken, kafalarındaki fiyatı yazdırmışlardır sözleşmeye. Hiçbir yabancı, uluslararası firma bunlara sponsor olmaz.

Spor Toto'nun bize sponsor olma söylentisi çıktığında kıyamet koparmışlardı. Ülker, THY, Türk Telekom, Toki... Bakalım daha ne kadar destek olacaklar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Sarp

Allah'ım inşallah yönetim kurulu gözlerini karartıp eksik mevkilere oyuncu alır.
Şu ligi sallayalım bu sene. Bu uğursuzların yaptıkları yanlarına kalmasın.
Temelleri sarsılsın inşallah. 

Çevrimdışı Kadir G.

Yıllardır eve Ülker ürünü sokmuyordum zaten, bu da üstüne tuz biber oldu.

Beşiktaş-Vodafone ortaklığı çıtayı yükseltmese Fenerbahçe hayatta bu parayı alamazdı. Bizden az para almayı gururlarına yediremeyecekleri için, hazır devlet destekli sponsor da bulmuşken, kafalarındaki fiyatı yazdırmışlardır sözleşmeye. Hiçbir yabancı, uluslararası firma bunlara sponsor olmaz.

Spor Toto'nun bize sponsor olma söylentisi çıktığında kıyamet koparmışlardı. Ülker, THY, Türk Telekom, Toki... Bakalım daha ne kadar destek olacaklar.

Hali hazırda bizden az miktara imza attılar.

Bizim sponsorluğumuzu geçecek anlaşmayı yine biz yaparız gibi görünüyor. 5 yıl sonra göğüs anlaşması bitecek vodafone çıkarsın parayı 12 milyona bir 5 yıl daha imzalanır. Onlarda kolay kolay bizi bırakmak istemeyeceklerdir.

Çevrimdışı Sarp

Recep Bölükbaşı: Volkan Şen kadro dışı bırakılmıştır.