2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12960875 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

onuruda biz alalım abi :)
Tamam da bizim düşündüğümüz Tolga'yı takasta kullanmaktı. 3 kaleciden birini nereye göndereceğiz  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Doğuhan

ntvspor cidden kabak tadı verdi http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/135619/eksigimiz-cok dert yanmış takviye istemiş koydukları fotoğrafta ayrı bir terbiyesizlik hocanın sıkıntılı çıktığı fotoğrafı nasıl bulmuşlarsa

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ntvspor cidden kabak tadı verdi http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/135619/eksigimiz-cok dert yanmış takviye istemiş koydukları fotoğrafta ayrı bir terbiyesizlik hocanın sıkıntılı çıktığı fotoğrafı nasıl bulmuşlarsa
dostum boşver bunlara en iyi cevabı sahada vereceğiz

Çevrimdışı Anıl

50-60 bin civarında forma satılmış şu ana kadar :) @Efe

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

şuan 1. kaleci olamasa da mevcut kalecilerle devam etmemiz halinde yakında 1 numarayı alacaktır. Çok çalışması lazım ayrı bir konu ama bu kampta olmadı diye olmayacak da denemez.
Olmayacak anlamina gelmiyor tabi cenk kaleye geçeceğine gunay gecsin.

Ama bu gunayin iyi kaleci oldugu anlamina gelmez.cok calismasi lazim cok.. potansiyeli var ama buna emek katmasi gerekiyor.

Neuer bosa neuer olmadi genclik doneminde surekli ek calismalar yapti 1 numara olana kadar pes etmedi.gunayin da bunu yapması lazim.hirsli ,potansiyeli var,bunu basarabilir tek eksiği yeterince emek vermemesi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Olimpiakos maçı nerde arkadaşlar ?
Edit: Atinadaymış :)

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2015, 14:07:34 Sergen Nalcakar ]

Çevrimdışı Doğuhan

ozanla inlerin beraber geleceğini düşünmüyorum dün stoperler iddaa edildi bugün şenol hoca kalecilerle ilgili herhangi bir kararımız yok diyerek kaleye de açık kapı bırakmış bu arada

http://twitter.com/atakankurt2/status/628156691310342144

Çevrimdışı talha

ozanla inlerin beraber geleceğini düşünmüyorum dün stoperler iddaa edildi bugün şenol hoca kalecilerle ilgili herhangi bir kararımız yok diyerek kaleye de açık kapı bırakmış bu arada

http://twitter.com/atakankurt2/status/628156691310342144

Ya şu adam ne zaman birşeyler yazsa moralim sıfırlanıyor. Kovulmadı mı bu Lig TV'den?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı WoodGryn

Eyvah Eyvah Bu Haber Doğruysa Kötü

İtalyan ünlü gazeteci Di Marzio, İngiliz kulübü Leicester City’nin Napoli ile Gökhan İnler transferi konusunda anlaştığını iddia etti.

Haberde Gökhan İnler’in menajerinin anlaşma şartları için bugün görüşme yapacağına yer verilirken Gökhan İnler’in 8 yıllık İtalya deneyiminin yakında sona erebileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 DIŞ HABER

Çevrimdışı Deniz

Ya şu adam ne zaman birşeyler yazsa moralim sıfırlanıyor. Kovulmadı mı bu Lig TV'den?
Lick tv atakanı şutladı o da yeni iş bakıyor  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Lick tv atakanı şutladı o da yeni iş bakıyor  :icool:

Mobilyacı olacakmış diye duymuştum en son. İsabet olmuş şu adam nasıl bizim Muhabirimiz olabiliyor şaşıyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan inler ve ozan tufan transferi yalan oldu arkadaşlar biz m'villa yada aquilani üzerinde duralım  :ok: m'villa kiralık yada aquilani boşta onu getirmeye çalışalım bak gomez geldi sende gel diyelim çerez filan götürelim  :tabe: :lol: :evillol:

Çevrimdışı WoodGryn

Aquilani gelsin yeter.

Çevrimdışı TALAT

en büyük hatası orta sahaya kadar çıkmak bir kalecinin orda işi yok.
orta sahaya gelince takıma katkı vermiş olmazsın sadece riske atarsın adam 3
maç oynadı bir tarafları kalktı birde kalede güven vermiyor 1. de 2. de
olamaz daha pişmesi için zamana ihtiyacı var ama bana pek ileri gidecekmiş gibi gelmiyor.

abi daha ileri gider mi bilemem, benim tahminim gider
ama sen anadolu takımlarını boğarak yenmek istiyorsan ceza sahası dışı kalecisine ihtiyacın var. defansın orta sahaya yakın olacak kalecin de ceza sahası dışı.
bana cenk ve tolgadan daha çok güven veriyor. ama dersen ki yeni bir kaleci gelecek eyw.
ama arkadaşın dediği çok fazla hata yapmıyor. hata yapan kalecilerimiz daha tecrübeli malesef.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

Kaleci alınmayacak. Forvet alinmayacak. Stoper alinmayacak. 2 orta saha alinmayacak. Ozan veya inlerden sadece biri alinip transfer kapanacak.

tranfer komitesi başkanı sen misin bu kadar emin konuşuyorsun

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş'ın şartları altında Ozan Tufan transferi olursa , Serdar Aziz'de Beşiktaş'a gelebilir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

site yöneticileri;

sitede bir sorun mu var. çok yavaş ve yenileme yaparken çof fazla sorun çıkmaya başladı. yoksa sorun ben de mi ?

Çevrimdışı can1903

site yöneticileri;

sitede bir sorun mu var. çok yavaş ve yenileme yaparken çof fazla sorun çıkmaya başladı. yoksa sorun ben de mi ?
:ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Evet dün başlayan bir sorun var ve düzeltilmesi için çalışılıyor

saolasın cevap için

Çevrimdışı Ceeyyhun

Osmanlıspor teknik heyetinden aldığım bilgiyi paylaşayım; Mustafa Reşit Akçay,, Şenol hocadan Pedro Franco'yu istedi, hocanın kararı bekleniyor.

Çevrimdışı talha

Osmanlıspor teknik heyetinden aldığım bilgiyi paylaşayım; Mustafa Reşit Akçay,, Şenol hocadan Pedro Franco'yu istedi, hocanın kararı bekleniyor.

Ben o adamın eline oyuncu teslim etmem açıkcası. Ve halen daha Süper Lig'de nasıl takım yönetebiliyor ona da şaşıyorum.

Çevrimdışı TALAT

Ben o adamın eline oyuncu teslim etmem açıkcası. Ve halen daha Süper Lig'de nasıl takım yönetebiliyor ona da şaşıyorum.

:claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

Sunucu çalışması sırasında zaman zaman kesintiler ve yavaşlamalar olur en kısa sürede düzeltilecektir..