2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12961192 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

Beck ve tosic çıkabilrse şöyle de olabilir.
                                                                        TOLGA

BECK          RHODOLFO        ERSAN        TOSİC

(transfer)ATİBA

GÖKHAN          SOSA         QUARESMA

MARİO                 CENK

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Forvette Gomez ve Cenk Mutlaka Oynamalı Zaten
Çift Forvet Oynamalıyız Bu Sene
Umarım Şenol Güneş Forvette Gomez ve Cenki Beraber Oynatır.
bencede artık çift forvet oynamalıyız geçen sene ki demba ba nın yalnız bırakıldığı gibi gomez de bırakılmamalı

Çevrimdışı SDemirsoy

TOLGA

(transfer)ATİBA

atiba tek orayı bence kaldıramaz orraya çare inler abi :D

Çevrimdışı Ceeyyhun

TOLGA

GÖKHAN               SOSA             (transfer)ATİBA             QUARESMA

olmaz mı :D

kendi stadımızda, dolu tribünler önünde şu anki kadroyla bence de bu diziliş olabilir ama dirençli takımlarla oynarken ve avrupa maçlarında orta sahada sıkıntı yaşarız. ileri 6'lıda defansif özelliği olan sadece Atiba var. iyi pas yapan bir takım (mesela geçen hafta izlediğimiz shaktar) çok çabuk orta sahayı geçer, defansta da ilk hamleyi başarılı yapamazsa, arkaya adam kaçıracak stoperler var. orta alanda, atağa çıkarken kaptırılan her top kalemizde tehlike olur. ama baskıyı kurabileceğimiz takımlara karşı ve özellikle dediğim gibi kendi stadımızda dolu tribünlerde maçın başında golü bulursak farklı maçlar kazanabiliriz. Ama bundaki tek kural da bilic zamanında yaptığımız yanlışı yapmamak. (geriye yaslanmak, pas sayısını azaltmak, forvet oyuncularını orta sahaya çekmek vs..) yoksa 2-0, 3-0'dan sonra yine kanser dakikaları yaşarız.

Çevrimdışı SDemirsoy

kendi stadımızda, dolu tribünler önünde şu anki kadroyla bence de bu diziliş olabilir ama dirençli takımlarla oynarken ve avrupa maçlarında orta sahada sıkıntı yaşarız. ileri 6'lıda defansif özelliği olan sadece Atiba var. iyi pas yapan bir takım (mesela geçen hafta izlediğimiz shaktar) çok çabuk orta sahayı geçer, defansta da ilk hamleyi başarılı yapamazsa, arkaya adam kaçıracak stoperler var. orta alanda, atağa çıkarken kaptırılan her top kalemizde tehlike olur. ama baskıyı kurabileceğimiz takımlara karşı ve özellikle dediğim gibi kendi stadımızda dolu tribünlerde maçın başında golü bulursak farklı maçlar kazanabiliriz. Ama bundaki tek kural da bilic zamanında yaptığımız yanlışı yapmamak. (geriye yaslanmak, pas sayısını azaltmak, forvet oyuncularını orta sahaya çekmek vs..) yoksa 2-0, 3-0'dan sonra yine kanser dakikaları yaşarız.

dediğin gibi abi sıkıntı yaşanabilir ama atiba yerinde gökhan inler olursa biraz daha toparlayabilir orayı Rhodolfo çok iyi uzun ve isabetli paslar atıyor gomez ve cenkin birbirlerine her indireceği toptan gol şansı olabilir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dediğin gibi abi sıkıntı yaşanabilir ama atiba yerinde gökhan inler olursa biraz daha toparlayabilir orayı Rhodolfo çok iyi uzun ve isabetli paslar atıyor gomez ve cenkin birbirlerine her indireceği toptan gol şansı olabilir
harbi samet ne ayak varmış onda on numara paslar attı :D

Çevrimdışı brkntcnr

Bazıları Şimdi Diyecekki sen Q7 cimisin Hayır kesinlikle öyle birşey yok
Ha Bu Hataları Yapan Bukadar Eleştirilen Quaresma Değilde Gökhan Töre Olsaydı Emin Ol Ozamanda Gökhan Töreyi Savunurdum Sevgili Dostum :)
Elbette herkes İstediği Şekilde İstediği oyuncuyu eleştirebilir kimse kimseye eleştirmesin diyemez herkes özgürdür
Fakat Benim Tercüme Etmeye Çalıştığım Şey Adam bir pas atmadı diye yerden yere vurulamaz
Sonuçta Bu Adam Bizim Tuttuğumuz Takımın Oyuncusudur Bu Takım İçin Forma Terletmektedir
Eleştiri Olabilir Lakin Q7 Gönderilsin Gibi Yorumlar Olgun Bir İnsanın Söyleyeceği Sözler Değil
İlk Defa İlk 11 De Maça Çıkan Adam Bir Takım Hatalar Yaptı Diye Hemen Quaresma Gönderilsin deniliyor Bence Komik Bir Bakış Açısı :) Sanada Komik Gelmiyormu ? Bu Adam Hiç Hata Yapmayacak mı ?
İşte Tüm Bunlar Düşünerek Yorum Yapmamaktan Kaynaklanmakta.
Quaresma Olsun Gökhan Töre Olsun Gomez Olsun Sosa Olsun Hepsinin Benim Kalbimdeki Değeri Aynıdır Ayrım Yapmam.
İnan burada q7 ci denmesine çok uyuzum. Senin soylemeye çalistigini da anliyorum. Ama quaresmadaki hata değil huy. Zaten ondan tahammül bu kadar az. Sana oyuncu kayırıyosun demiyorum. Sadece hata gözüyle bakıyorsun. Ama bu hata değil huy. Huylu da huyundan vazgeçmez.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Scout

İbrahimovic Parasina Fikret Orman 10 Tane Yıldız Alir  :icool:
Pika Pika

Çevrimdışı Kadir G.

Ozan transferinde pektemek giderse buralar yıkılır yıkılır. +ömerde kesin gideceğinden ndoye ya da başka bir forvet transferi yapılır.

Çevrimdışı can1903

Tempo istiyosan Ozanı alıcaksın
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kralkartal

Kaleci alınmayacak. Forvet alinmayacak. Stoper alinmayacak. 2 orta saha alinmayacak. Ozan veya inlerden sadece biri alinip transfer kapanacak.

Çevrimdışı can1903

Ruben Amorim diyolar izleyen varmı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı federo

İyi cocuk ama cok fazla hata yapıyor. Daha iyi olmak istiyor ama bunun icin yeterince çalışmıyor.

Gecen sezon herkes gunaydan cok umitliydi.ben onun yerinde olsam kampta kimse uyanmadan ben uyanir sahada ilk yerimi alirdim,antrenmandan en son cikan ben olurdum.
Senol hocayla konusurdum ,ozi kerim tore tosun sosa atiba vs kim varsa her gun birini yanima vermesini ister ek sut calismalari ile kendimi geliştirirdim.

Gunay bu firsati kaçırdı. Su kamptan as kaleci olarak çıkabilirdi ama bunu yapamadi.
şuan 1. kaleci olamasa da mevcut kalecilerle devam etmemiz halinde yakında 1 numarayı alacaktır. Çok çalışması lazım ayrı bir konu ama bu kampta olmadı diye olmayacak da denemez.

Çevrimdışı federo

TOLGA

(transfer)ATİBA

öne geçemediğimiz maçlarda son yarım saatlik bölümde olabilir bu kadro onun  dışında çok fantastik olur orta saha sıkıntı yaşar savunma rakiple başbaşa kalır. Gokhan ve Q7 nin savunma yönü çok zayıf Sosanın öyle denilebilir. Tek defansif düşünce tarzı Atiba ve 4 savunma..

Çevrimdışı WoodGryn

Kaleci alınmayacak. Forvet alinmayacak. Stoper alinmayacak. 2 orta saha alinmayacak. Ozan veya inlerden sadece biri alinip transfer kapanacak.
inler derim inler daha faydalı olur.

Çevrimdışı Jukebox

Günay
Beck    Rhodolfo    Ersan    Tosic

Gökhan İnler

G.Töre         Sosa       Quaresma

Gomez     Cenk

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla Oğuzhan duran toplarda kendini geliştiriyor. Frikik golü dışında ortaları tehlikeli ve isabetliydi. Çok eleştirdiğimiz vitaminsiz ortaları görmedim.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Günay
Beck    Rhodolfo    Ersan    Tosic

Gökhan İnler

G.Töre         Sosa       Quaresma

Gomez     Cenk

Hücum 9/10, defans 6/10

Çevrimdışı Kemal

Pedro Pektemek Köybaşı versinler : Tufan ı alsınlar

Cenk G. Tolga Ömeri versinler : Onur Kıvrak alsınlar

N doye alınsın

şampiyon olalım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla Oğuzhan duran toplarda kendini geliştiriyor. Frikik golü dışında ortaları tehlikeli ve isabetliydi. Çok eleştirdiğimiz vitaminsiz ortaları görmedim.
bu sene oğuZhanın senesi olacak

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İgor akinfeevi alalım kaleye

Çevrimdışı Easthanbool

Yaprak kıpırdamıyor resmen :uyucam:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Trabzon Esteban Alvarado' yu alıyormuş.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Trabzon Esteban Alvarado' yu alıyormuş.
onuruda biz alalım abi :)