2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12961132 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Atakan Kurt ‏@atakankurt2 2 sa.2 saat önce

Bugün beni Trabzon'dan 3 kişi aradı "Onur'un;Şota ve Hurma'ya sizi evinizden aldiririm.Antrenmana değil maça çıkarım "dediğini iddia ettiler

Eğer bu doğruysa bu kulübün kapısından bile girmemeli.Yeterince gergin adam var zaten kadroda.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Günay Güvenç twitterda herkesin iyi geceler mesajına karşılık veriyor maddi imkanı olmayanlara forma yolluyor..

HELAL OLSUN!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Bugün beni Trabzon'dan 3 kişi aradı "Onur'un;Şota ve Hurma'ya sizi evinizden aldiririm.Antrenmana değil maça çıkarım "dediğini iddia ettiler

Eğer bu doğruysa bu kulübün kapısından bile girmemeli.Yeterince gergin adam var zaten kadroda.

atakan  :alala:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

atakan  :alala:
Ya atakan zaten şey etmemek lazım biraz :evillol:

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

eğer bunu atakan kurt demişse bilinizki tam tersidir...

Çevrimdışı Deniz

Günay Güvenç twitterda herkesin iyi geceler mesajına karşılık veriyor maddi imkanı olmayanlara forma yolluyor..

HELAL OLSUN!
İyi cocuk ama cok fazla hata yapıyor. Daha iyi olmak istiyor ama bunun icin yeterince çalışmıyor.

Gecen sezon herkes gunaydan cok umitliydi.ben onun yerinde olsam kampta kimse uyanmadan ben uyanir sahada ilk yerimi alirdim,antrenmandan en son cikan ben olurdum.
Senol hocayla konusurdum ,ozi kerim tore tosun sosa atiba vs kim varsa her gun birini yanima vermesini ister ek sut calismalari ile kendimi geliştirirdim.

Gunay bu firsati kaçırdı. Su kamptan as kaleci olarak çıkabilirdi ama bunu yapamadi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

İyi cocuk ama cok fazla hata yapıyor. Daha iyi olmak istiyor ama bunun icin yeterince çalışmıyor.

Gecen sezon herkes gunaydan cok umitliydi.ben onun yerinde olsam kampta kimse uyanmadan ben uyanir sahada ilk yerimi alirdim,antrenmandan en son cikan ben olurdum.
Senol hocayla konusurdum ,ozi kerim tore tosun sosa atiba vs kim varsa her gun birini yanima vermesini ister ek sut calismalari ile kendimi geliştirirdim.

Gunay bu firsati kaçırdı. Su kamptan as kaleci olarak çıkabilirdi ama bunu yapamadi.

çok fazla ?

benim hatırladığım ligin sonlarına doğru ön direğe bir adam koymaması 1. hatası bir de bu seneki hazırlık maçında hatalı bir çıkışı vardı.

çocuğun başka hatası yok. hata arıyorsanız önce cenk sonra tolgaya bakın.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

Evrenmanchester periscopeunu izledim beyler.Ozet:
→Gokhan Inler:Ben besiktasa gitmek istiyorum.
→Ozanin fiyati 6'dan baya dusmus.Iki futbolcu verilecekmis biri sismanogluymus.Fiyati 6dan deniz seviyesine kadar dusmus oyle dedi.
→Besiktas forvet almayi dusunuyor.Ortasahaya iki adam almak istiyorlarmis.
→Omer sismanoglu kesin gidecekmis.
→Ismail ve pektemek kesin gider diyor.
→Onur Kivrak sartlari zormus.
→Gomez kesin bizim futbolcumuzmus.Masa altindan olaylar donmus kiralik gosteriliyor ama oyle degil.
→Ndoye ve Douglasla kesin anlasmaya varilmis.Ama son karar verilmemis.Senol Gunes isterse gelecekler diyor.
→Pektemegi takasa ekleyince rakip 5 milyon euro istiyorsa 7 milyon euro istiyormus.
→Pedro Franco ya da Milosevic gidecek onun yerine bir adam gelecek diyor.
→Onun kisisel yorumuna gore Ozan-Onur-Inler bir de stoper gelirmis.

Çevrimdışı brkntcnr

Evren yayında mvilla yla ilgili başkana , erdal torunoğullarına ve kardeşine mesaj attığını söyledi. Keşke tutup getirsek şu adamı

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı WoodGryn

Quaresma 3 Sene Aradan Sonra İlk Defa Beşiktaş Formasıyla İlk 11 De Sahaya Çıkmış
Ama Millet Veriyorda Veriştiriyor Veriyorda Veriştiriyor Yahu Adam Daha Yeni Geldi İlk Defa İlk 11 De Forma Giydi Durun Bu Ne Acele ?
Siz İstiyorsunuz ki Quaresma İlk Maçta Harikalar Yaratsın Şapkadan Tavşan Çıkartsın Böyle Bir Mantık Yok
Adam Yeni Gelmiş Takıma Adapte Olacak Hem Ruhen Hem Bedenen Kendini Hazır Hissedecek Ondan Sonra Kendisini İspatlar
Kimse İlk  Günlerde Bu Adamdan Şapkadan Tavşan Çıkartmasını Bekleyemez Bu Adam Canlı Yayına Çıkıp Kardeşim Ben Taraftarın Bu Sevgisine Sahadaki Futbolumla Karşılık Vereceğim Dedi mi ? Dedi Olay Bitmiştir Kalkıp Quaresma şöyle böyle gönderilmeli şöyle olmalı böyle olmalı Bu Tarz Yorumları okudukça gülmekten alıkoyamıyorum kendimi İlk Günden Bu Adamı Karaladıysa Gomez Önemli Bir Gol Kaçırdığında Kim Bilir Ne Tür Yorumlar Göreceğiz Gerçi Ben Az Çok Tahmin Edebiliyorum Göreceğimiz Yorumları Aynı Q7 deki Gibi Olacak
Neyse NTV Spor Gomez İçin Cenk Attı  Gomez İzledi Felan Yazmış Zaten Bu NTV Sporun Yandaş Kanalı Olduğunu Herkes Biliyor Fazla Yoruma Gerek Yok
Yandaş NTV Spordan Gomezi Karalama Politikaları Diyip Geçiştiriyorum Bu Konuyu
İsmail Köybaşını Beğendim Çok Çalışıyor Ve Birşeyler Başarma Çabası İçerisinde Olması Beni Şaşırttı Eski Formunu Yakalayacaktır Mücadeleci Tavrı Dikkatimden Kaçmadı
Necip,Franco,Olcay,Pektemek,Ömer Gibi Oyuncularlada Fazla Vakit Kaybetmeye Gerek Yok Derhal Gönderilmeliler Takımda Yer Açılmalı Ki Transfer Yapılabilsin Buda Nasıl Olur ? Necip,Franco,Olcay,Pektemek,Ömer Gibi Adamları Göndererek
Yeni Sezondan Umudum Var İyi Bir Kadro Kurduk Hücum Hattında Quaresma Sosa Töre Gomez Gibi Harika Oyuncularımız Var
Şampiyonluğu Yakalayacağımıza İnanıyorum Lakin Bahsettiğim Kişiler Bir An Önce Gönderilmelidir.

Çevrimiçi Necmi

çok fazla ?

benim hatırladığım ligin sonlarına doğru ön direğe bir adam koymaması 1. hatası bir de bu seneki hazırlık maçında hatalı bir çıkışı vardı.

çocuğun başka hatası yok. hata arıyorsanız önce cenk sonra tolgaya bakın.

en büyük hatası orta sahaya kadar çıkmak bir kalecinin orda işi yok.
orta sahaya gelince takıma katkı vermiş olmazsın sadece riske atarsın adam 3
maç oynadı bir tarafları kalktı birde kalede güven vermiyor 1. de 2. de
olamaz daha pişmesi için zamana ihtiyacı var ama bana pek ileri gidecekmiş gibi gelmiyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma 3 Sene Aradan Sonra İlk Defa Beşiktaş Formasıyla İlk 11 De Sahaya Çıkmış
Ama Millet Veriyorda Veriştiriyor Veriyorda Veriştiriyor Yahu Adam Daha Yeni Geldi İlk Defa İlk 11 De Forma Giydi Durun Bu Ne Acele ?
Siz İstiyorsunuz ki Quaresma İlk Maçta Harikalar Yaratsın Şapkadan Tavşan Çıkartsın Böyle Bir Mantık Yok
Adam Yeni Gelmiş Takıma Adapte Olacak Hem Ruhen Hem Bedenen Kendini Hazır Hissedecek Ondan Sonra Kendisini İspatlar
Kimse İlk  Günlerde Bu Adamdan Şapkadan Tavşan Çıkartmasını Bekleyemez Bu Adam Canlı Yayına Çıkıp Kardeşim Ben Taraftarın Bu Sevgisine Sahadaki Futbolumla Karşılık Vereceğim Dedi mi ? Dedi Olay Bitmiştir Kalkıp Quaresma şöyle böyle gönderilmeli şöyle olmalı böyle olmalı Bu Tarz Yorumları okudukça gülmekten alıkoyamıyorum kendimi İlk Günden Bu Adamı Karaladıysa Gomez Önemli Bir Gol Kaçırdığında Kim Bilir Ne Tür Yorumlar Göreceğiz Gerçi Ben Az Çok Tahmin Edebiliyorum Göreceğimiz Yorumları Aynı Q7 deki Gibi Olacak
Neyse NTV Spor Gomez İçin Cenk Attı  Gomez İzledi Felan Yazmış Zaten Bu NTV Sporun Yandaş Kanalı Olduğunu Herkes Biliyor Fazla Yoruma Gerek Yok
Yandaş NTV Spordan Gomezi Karalama Politikaları Diyip Geçiştiriyorum Bu Konuyu
İsmail Köybaşını Beğendim Çok Çalışıyor Ve Birşeyler Başarma Çabası İçerisinde Olması Beni Şaşırttı Eski Formunu Yakalayacaktır Mücadeleci Tavrı Dikkatimden Kaçmadı
Necip,Franco,Olcay,Pektemek,Ömer Gibi Oyuncularlada Fazla Vakit Kaybetmeye Gerek Yok Derhal Gönderilmeliler Takımda Yer Açılmalı Ki Transfer Yapılabilsin Buda Nasıl Olur ? Necip,Franco,Olcay,Pektemek,Ömer Gibi Adamları Göndererek
Yeni Sezondan Umudum Var İyi Bir Kadro Kurduk Hücum Hattında Quaresma Sosa Töre Gomez Gibi Harika Oyuncularımız Var
Şampiyonluğu Yakalayacağımıza İnanıyorum Lakin Bahsettiğim Kişiler Bir An Önce Gönderilmelidir.
Bence diğer isimlerle hele hele gomez le quaresmayı bir tutmamalısın. Gomez in bu kulübe ilk gelişi. Demba yı sezon içinde hiç eleştirmedik mi? Yerine şu girsin maç içinde vs. demedik mi? Gomez de tüm maçlarda süper oynayamaz. Kötü oynadığı maçta da eleştiririz, iyi oynadığında överiz.Quaresma dün o iki pası verse ilk övenlerden olurdum. Ayrıca quaresma ya tahammül diğer oyunculardan biraz daha az. Biz ondan trivela golü atmasını falan istemiyoruz. Malesef sırf şov yapsın gözüyle bakan arkadaşlar da var. Zaten bu topçu da bunu bildiğinden deneyip duruyor. Porto her kötü maçta   eleştirildiği için o kadar iyiydi geçen sene. Bizde quaresma bi maç oyuna girmesin quaresma diye bağırır taraftarlar. Yani özetle taraftarın bir kısmı quaresma yı ilah yaparken diğer kısmı diğer topçulardan ne farkı var gözüyle bakıyor. Bende diğer topçulardan bi farkı olmadığını düşünenlerdenim. He her oyuncu mükemmel oynayamaz her maç bidahaki maç 2 asist yapar en başta ben överim. Bence sizde eleştiri olayına fazla takılmayın.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Q7 gelidignde bende heycanlanmistim ama gercekten ergen ergen tavirlarla takimda sadece q7 varmissicasina fanatiklik komik oldugu kadar diger futbolcular icinde rahatsiz edici.Ben q7 nin kendisinin ve degirlerinin de kesinlikle bildigi bu gercegi tekrar tekrar yuzlerine vurulmasini da haksizlik olarak goruyorum . q7 bizim ! ne al asagi edeceke yorumlara gerek var ne de oldugundan yukariya cikaracak olanlara... Cenk e nazar degmesin gercekten gecen sene de Pektemegin yeine oynamasi gereken hatta Ba nin yerine oynamasi gereken bir suru maclar vardi.Kismet bu sene olur belki.Gomez icin ise inanilmaz merak ve heyecan icindeyim . Karakterli olduguna adim gibi eminim takimda simarik futbolcu veya kaprisli futbolcu yok gibi olan olurasada cezasi elbebbte Günes tarafindan kesilir.Bu senen gercekten muhtesemiz.Kombine alarak , lisansli ürünler alarak , yeni stadimizi doldurup küfürsüz mac seyredeke, sahislari sdegil takimi atesleyerek , hakkimizi sütü bozuklara ezdirmeden , düzeyli ve kurallar dahilinde arayarak , olgun ve heyecanli bir sezon gecirmemiz dilegiyle.... :ok: :ok:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Quaresma akıllanıp dönmüş olsa bile 3 maç sonra eski haline döner bizim taraftar yüzünden. Özete bi bakayım dedim adamlar Beşiktaştan çok Quaresmaya tezahürat yapıyorlar. Bu taraftar yapısıyla zor arkadaş. Şenol hoca iki maç kötü oynayan Quaresmaya kesik atarsa yerin dibine sokarlar Şenol hocayı.

Çevrimdışı talha

olamaz daha pişmesi için zamana ihtiyacı var ama bana pek ileri gidecekmiş gibi gelmiyor.
Ben severim libero oynayan kalecileri maça tempo ve dinamizm katar topu ileride basmanı sağlar Tolga dan bu yüzden nefret ediyorum ettim ben adam inadına çıkmazdı kaleden

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı WoodGryn

Bence diğer isimlerle hele hele gomez le quaresmayı bir tutmamalısın. Gomez in bu kulübe ilk gelişi. Demba yı sezon içinde hiç eleştirmedik mi? Yerine şu girsin maç içinde vs. demedik mi? Gomez de tüm maçlarda süper oynayamaz. Kötü oynadığı maçta da eleştiririz, iyi oynadığında överiz.Quaresma dün o iki pası verse ilk övenlerden olurdum. Ayrıca quaresma ya tahammül diğer oyunculardan biraz daha az. Biz ondan trivela golü atmasını falan istemiyoruz. Malesef sırf şov yapsın gözüyle bakan arkadaşlar da var. Zaten bu topçu da bunu bildiğinden deneyip duruyor. Porto her kötü maçta   eleştirildiği için o kadar iyiydi geçen sene. Bizde quaresma bi maç oyuna girmesin quaresma diye bağırır taraftarlar. Yani özetle taraftarın bir kısmı quaresma yı ilah yaparken diğer kısmı diğer topçulardan ne farkı var gözüyle bakıyor. Bende diğer topçulardan bi farkı olmadığını düşünenlerdenim. He her oyuncu mükemmel oynayamaz her maç bidahaki maç 2 asist yapar en başta ben överim. Bence sizde eleştiri olayına fazla takılmayın.

Bazıları Şimdi Diyecekki sen Q7 cimisin Hayır kesinlikle öyle birşey yok
Ha Bu Hataları Yapan Bukadar Eleştirilen Quaresma Değilde Gökhan Töre Olsaydı Emin Ol Ozamanda Gökhan Töreyi Savunurdum Sevgili Dostum :)
Elbette herkes İstediği Şekilde İstediği oyuncuyu eleştirebilir kimse kimseye eleştirmesin diyemez herkes özgürdür
Fakat Benim Tercüme Etmeye Çalıştığım Şey Adam bir pas atmadı diye yerden yere vurulamaz
Sonuçta Bu Adam Bizim Tuttuğumuz Takımın Oyuncusudur Bu Takım İçin Forma Terletmektedir
Eleştiri Olabilir Lakin Q7 Gönderilsin Gibi Yorumlar Olgun Bir İnsanın Söyleyeceği Sözler Değil
İlk Defa İlk 11 De Maça Çıkan Adam Bir Takım Hatalar Yaptı Diye Hemen Quaresma Gönderilsin deniliyor Bence Komik Bir Bakış Açısı :) Sanada Komik Gelmiyormu ? Bu Adam Hiç Hata Yapmayacak mı ?
İşte Tüm Bunlar Düşünerek Yorum Yapmamaktan Kaynaklanmakta.
Quaresma Olsun Gökhan Töre Olsun Gomez Olsun Sosa Olsun Hepsinin Benim Kalbimdeki Değeri Aynıdır Ayrım Yapmam.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2015, 09:39:56 WoodGryn ]

Abi bende açıkçası neuer vari oynamasını seviyorum. Libero kaleci tarzında oynuyor ancak bu tarz oynayan adamın soğukkanlı olması gerek. Günay soğukkanlı değil. Onun dışında yan toplarda adımlaması, hangi topa çıkıp hangi topa çıkmayacağını iyi biliyor. Almanya altyapısı farkı var. Biraz daha sakin olsa soğukkanlılığını korusa yaşı da daha genç iyi kaleci olur.

Çevrimdışı WoodGryn

Ozanı bugün açıklayabilirler.

Çevrimdışı mehmetthedum

Hata değil yanlız onun yaptıkları, huy.. adam orada bilinçli bir tercih yapıyor ve pas yerine trivela atıyor.

Burada suçun büyüğü taraftarda, spikeri bile zıvanadan çıkartıp, sahada gol pozisyonu varken, dışarda alakasız duran kuarejma ya çığırıyorlar. Orada ter döken 11 oyuncuya yazık. Spiker en son sahaya bakın lan diye bağırıyor.

Huzur, kardeşim, zor sağlanan bir değer, ve fitili koyduk. Patlamasın diye ikaz ediyorum. Yoksa free styla şova gelse en önde ben oturip izlerim adamı . Ama ben maça takımımı izlemeye ve deateklemeye gidiyorum.

Ergen olmak kötü bir şey değil, adil olmamak kötü. O çapraz deparı atan olcay'a yazik değil mi? Bir tarafını yırtıp pozisyon alıyor, birinin şak şak keyfi yüzünden emeğinin karşılığını alamıyor. Sonra olcay gitsin bilmem ne...

Bunları gomez'e de yaparsa panzerden dayak yiyebilir söyleyeyim. Adam kendini gösterip tekrar alaman milli takımına gitmek istiyor. Kuarjma kantarın topuzunu kaçırıp 30 yaşındaki gomezi , olcay gibi boşuna koşturursa ve pozisyonunu harcarsa tepkisini alır. Gomez de en az kuarejma kadarhatta daha fazla bir isim.

Tamam ona trivela yapma demiyorum, yine hobi olarak yapsın. Mesela antremanda kameralara görüntü şov yapsın. 3-0 lık maçın son bölümünde yapsın. Coşalım.

Korkumuz alışkanlıgının devam ettigini görmek . Ve alkış aldıkça da yapmaya devam edecek.

-------------------------

Anladığım kadarıyla  ileri uçta şöyle oynayacağımız maç bolümleri  olacak:

Gomez(cenk)
                       Olcay
       Quaresma                                       töre(kerim)
                                   Sosa(oğuzhan)

inler? (Atiba)

Olcay hem gölge santrafor yardımcısı , hem de sol ileri defansta kuarejmanın açığını kapatacak adamsa, bol bol koşacak demektir. Pozisyona girmeyi bilen, gol vuruşları hayret edilecek şekilde kaliteli bir adam sonuçta. Bana kalsa quaresma yı başlangıçta yedek tutup, 4 3 3 klasik dizilişle  başlayip, 2.yarı ortadan birini çıkarip quaresmayı alarak yukarıdaki düzene geçmek faydalı olabilir. Aaahhh pardonn kurejma yedek başlarsa olmaz di mi...????

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2015, 09:59:43 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Bencillik farklı bişey hata farklı bişey. Quaresma bencil.

Çevrimdışı SDemirsoy

TOLGA

BECK          RHODOLFO        ERSAN        TOSİC

GÖKHAN               SOSA             (transfer)ATİBA             QUARESMA

MARİO                 CENK

olmaz mı :D

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2015, 10:28:47 atlantisyolcusu ]

Çevrimdışı SDemirsoy

TOLGA

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

TOLGA

olur :D

Çevrimdışı WoodGryn

TOLGA

Forvette Gomez ve Cenk Mutlaka Oynamalı Zaten
Çift Forvet Oynamalıyız Bu Sene
Umarım Şenol Güneş Forvette Gomez ve Cenki Beraber Oynatır.