2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 13398155 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Transferlere çok odaklandık fakat halletmemiz gereken çok önemli bir sorun var.

Maçlarımızı nerede oynayacağız.

Olimpiyat'a kalırsak yine bu sezonda canımız çok sıkılacak demektir.

Ve ne olursa olsun sürekli oynayacağımız bir stat olmalı.

2 sezondur göçebe gibi oynadık artık buna bir son verilmeli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Transferlere çok odaklandık fakat halletmemiz gereken çok önemli bir sorun var.

Maçlarımızı nerede oynayacağız.

Olimpiyat'a kalırsak yine bu sezonda canımız çok sıkılacak demektir.

Ve ne olursa olsun sürekli oynayacağımız bir stat olmalı.

2 sezondur göçebe gibi oynadık artık buna bir son verilmeli.
Başakşehirde oynayalim bence zaten Avrupaya gidemeyecekler.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Maçın özeti var mı?
yarın flen beşiktaşın youtube hesabında olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Scout

Beyler Piknikteydim Bir Özet Geçseniz Makbule Geçer  :)
Pika Pika

Çevrimdışı Kadir G.

İnşallah ilk 6. hafta bunları yenip rüyalarından uyandıracağız.

Burası gibi Beşiktaş taraflılığı yapılan Beşiktaşın forumları, siteleri haricinde hiçbir Beşiktaşlıya ters bir şey yazılmasın. Futbolcularla ilgili ne eleştirimiz varsa burada kalsın dışarıda mustafayı bile poh pohlayabilirsiniz. Camianın birlik olmaya ihtiyacı var.

Son olarak ntv ve türevleri gibi ne kanalları ne siteleri ne de gazeteleri takip etmeyin, ettirmeyin.

İyi geceler.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Neo Nesil

Ercan Taner: Van Persie de önemli bir oyuncu,Hollanda'nın yıldızlarından,çok tehlikeli bir hücumcu..

Sergen: Adam o kadar antrenman yapıyor,koşuyor senede 8-9 gol anca atıyor,ben hiç antrenman yapmadan 10 gol atıyordum bu mu tehlikeli hücumcu Allah aşkına..

Çevrimdışı ZORBEY

Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Teşekkürler.
Görüntü rezaletmiş iyi ki izlememişim:D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Acaba bende 21 yaşında neo nesil gibimiydim diye düşünüyorum. Sonra aklıma geliyor 21 yaşında askerdeydim ben. Ohh  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Acaba bende 21 yaşında neo nesil gibimiydim diye düşünüyorum. Sonra aklıma geliyor 21 yaşında askerdeydim ben. Ohh  :lol:
:kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

:kop: :kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Evet arkadaşlar hakem ve federasyon ile ilgili düşüncelerinizi Spor Toto Süper Lig bölümüne yazmanızı rica edeceğim.

Zira burası transfer başlığı gereksiz yere başka konulara girmeye gerek yok.

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca Gs ya da başka bir takımın transfer haberlerini buradan paylaşmayın diye kaç kez daha uyaracağız.

Çevrimdışı TALAT

gomez'e her ne kadar biraz kuşkuyla bakmış olsam da şu an gomez ve cenk tosuna güvenim tam. fakat 3. forvet olarak pektemek ve ömer'e hiç güvenim yok. zira gomez ve cenk sakatlık yaşayan oyuncular. eğer böyle bir şey tekrar olursa ben pektemek ya da ömeri saha da görmek istemiyorum.

umarım yönetim genç potansiyelli bir forvet tranferi yapar ve ömerle pektemeği de takaslarda kullanabiliriz.

Çevrimdışı talha

Ayrıca Gs ya da başka bir takımın transfer haberlerini buradan paylaşmayın diye kaç kez daha uyaracağız.
Len diğer konuya kuş koysan sıkıntıdan intihar eder şizofren gibi oraya yazıp durayım mı yek başıma :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

gomez'e her ne kadar biraz kuşkuyla bakmış olsam da şu an gomez ve cenk tosuna güvenim tam. fakat 3. forvet olarak pektemek ve ömer'e hiç güvenim yok. zira gomez ve cenk sakatlık yaşayan oyuncular. eğer böyle bir şey tekrar olursa ben pektemek ya da ömeri saha da görmek istemiyorum.

umarım yönetim genç potansiyelli bir forvet tranferi yapar ve ömerle pektemeği de takaslarda kullanabiliriz.
Ya bu transfer sezonunun başından ir tane genç proje forvet gelecek deniyordu bilmiyorum ki geçerlidir halen daha

Çevrimdışı Neo Nesil

2021 de askerliğimi yaptığımda fikrim değişecek yani :D

Çevrimdışı talha

Ya bu transfer sezonunun başından ir tane genç proje forvet gelecek deniyordu bilmiyorum ki geçerlidir halen daha

Çevrimdışı Neo Nesil

alacaklarını sanmıyorum. bir orta saha ve bir defansla kapatırlar transferi...

Çevrimdışı Neo Nesil

Djilobodyji

:oha:

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı aa1903

gençler içkili

abi tutuyorsunuz bütün topçuların teknik özelliklerinden girip, gece hayatından çıkıyorsunuz. bırak bari bizi analiz etme :D

biraz ntvspor, lig tv yorumcuları gibi olun, gençler içkili demeyin. gençler sevdalı deyin :evillol:

Çevrimdışı TALAT

abi tutuyorsunuz bütün topçuların teknik özelliklerinden girip, gece hayatından çıkıyorsunuz. bırak bari bizi analiz etme :D

biraz ntvspor, lig tv yorumcuları gibi olun, gençler içkili demeyin. gençler sevdalı deyin :evillol:

zaten birazdan siler bu yorumları jandarmalar :D