Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bordeauxtan Sane bide djilobodji diye birisi birazdan aktarcam dedi ama şimdiden yanlışlıkla koyup kaldırdılar. Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ertem Şener @_ertemsener 27m27 minutes ago View translationSaat 22:00'da açıklayacağım ismi Beşiktaş yönetimi YALANLAYAMAZ ! Beyaz Transfer'i bekleyin DERİM ! Tavsiye ederim . @onuryildiztvErtem Şener @_ertemsener 28m28 minutes ago Saat 22:00'da Beyaz Transfer var @onuryildiztv sunuyor açıklıyorum. Beşiktaş'ın bu transferi çok şaşırtacak !!! Yarım saat bekleyin.
saat 22.00 oluncaErtem Şener @_ertemsener 14 seconds sgoOyuncuyla anlaşma sağlandı, oyuncunun kulübüyle görüşülüyor. Hepinize iyi geceler dilerim.
Hazırlık kampının diğer iç süreçlerini bilemem lakin hazırlık maçları özelinde çok yetersiz 2 kamp yaptık. Şenol Hoca umarım radikal kararlarını alabilecek değerlendirmeler yapmıştır; yoksa oynanan maçların takıma çok şey kattığını düşünmüyorum.Serdar, Kerim ve Pedro için söyleyeceğim;Serdar'ın o bölgede oynayabilecek; ne temposu, oyun geçiş becerileri, manevra özelliği, topu kullanma becerisi nede kesici ve süpürücü özelliği var. İkili mücadelelerde top kazanma yeteneği vardır; lakin hepsi bu. Ne kadar orijin mevkisi de olsa Serdar o pozisyonda olmaz. Serdar, Beck'i yedekler. Kerim Frei ve Pedro Franco konusunda düşüncem çok net zaten.Pedro bu agresyon düşüklüğü, hızlanma problemi, manevra özelliği ile (-) oynaması çok zor. Yüksek topta sıkıntılı, çata çat oyunda yetersiz, rakibin önüne ayak sokmaktan bile aciz. Kerim ise topu boş alanlara taşımak ve dikine oyunu bilinçsizce zorlamak dışında yaptığı pek bir şey yok. Savunma arkasına sızmıyor, ilk dokunuşları halen kötü keza bitiriciliği, oyun görüşü, karar verme mekanizması, oyun opsiyonu yaratma tercihleri de öyle.Necip, Pektemek, Ömer, Quaresma ve Milosevic konusunda yazacağımızı yazmıştık zaten. Onunda dışında ciddi anlamda form düşüklüğü yaşayan, henüz test edemediğimiz ve futbolla ilişkisini kesen oyuncular var.Şenol Hocanın ne oynatacağı halen meçhul fakat o 3 elzem pozisyona tarif ettiğim özellikte oyuncular alınmaz ise mevcut kadroda yaratabilecek bir alternatifi yok hocanın. Bu zayıf rakiplere karşı bile bunu çok net gördüğünü düşünüyorum.Yazılacak çok şey varda sonra karalarız.
Djilobodji stoper.Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Sane ve Djilobodji ismini kim yazdı?Çünkü daha önce ben ve bir kişi daha önermiştik. İyi oyuncular.
bunlar harbiden azdı. kulübün bunlara dava açması lazım, yoksa bu tip haberler çıkarmaya devam edecekler.https://twitter.com/ntvspor/status/627902343124795392
Kerim yerine Lucas Piazon Gökhan yedeği Marko Marin nasıl olur sence :cool:D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Çağrı @atalay Ertem Sener : Besiktas Ludovic Sane yada papy Djoloby den birisini alacak diyor Stoper olarak...Birisi Nantes de biriside Bordeuxda oynuyormus , Nasildirbbu arkadaşlar bir bilginiz var mi ???
İyi oyuncular hem sert hem dönüşleri iyi oyuncular eldekilerin 1 sınıf üstünde ikisi de sertlik olarak 2 sınıf üstünde.
İkisi de çok yumuşak oyuncular.Marin, olduğu yerde sayıyor.Piazon ise kiralanabiliyor ise; denenebilir.Fakat oraya transfer yapılmaz artık.
Ertem Şener.Bunlar zaten hadlerini aştılar.Herhalde içerden transfer bilgisi alamıyorlar onun acısı bu.Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkili atışmaları siliyorum devam ettirmeyin lütfen zaiyat vermeyelim bugün.@Yunus Emre Dökmeci size kodes günlerini anlatsın kolay olmuyor